suomi6 26.08.10, 19:33 jest "uzależniony" od tego forum? Jak długo da się wytrzymać i nie zaglądać tutaj?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid.leniwiec Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 19:35 Ja miewam ataki choroby (uzależnienia), ale na ogół sobie radzę i chyba powoli mi przechodzi. Myślę, że można wytrzymać kilka dni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:03 ja do niedawna też miewałam takie ataki, ale to ze względu na to, żem nowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 19:36 zalezy, czy masz silna silna wole bo gdy srednio, to jak masz lenia, zdryfujesz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 19:39 Nie uzaleznisz sie, chyba, ze pociaga cie czytanie glupot, ktorych tu coraz wiecej. Forum stacza sie na dno. Jest opanowane przez infantylne malolaty o problemach Barbie, grafomanki i pustolbe istoty, tylko przez pomylke ewolucji zaliczane do homo-sapiens. Normalnych, fajnych, dowcipnych, jest tu coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 19:52 teletoobis napisał: > Normalnych, fajnych, dowcipnych, jest tu coraz mniej Fakt, pozostają najczęściej sfrustrowani pieniacze wysmarkujący swoje żale na forum o forum. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 19:58 nikt ci nie kaze tam pisac. Poszukaj sobie forum dla pryszczatych, samotnych onanistow :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:04 teletoobis napisał: > nikt ci nie kaze tam pisac. To nie ja się skarżę. Piszę "tam" (jakie "tam" skoro chodzi o "tu") bo mam ochotę i wiem, że wypróżniam się w przytomności pań, panien, tudzież innych kawalirów (poza nielicznymi wyjątkami), na poziomie gwarantującym podstawowy przepływ informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:08 dokladnie: wyprozniasz sie... tyle ze pustego nawet salomon nie wyprozni I nie chce mi sie z toba dziecko gadac Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:13 teletoobis napisał: (...) Mnie też szkoda klawiatury. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: czy ktoś z Was? 27.08.10, 00:45 bez 2 zdan..... ale wole okreslenie " dojrzewasz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:04 Bez trudu opuszczam EFKĘ, jak jest nudno. Natomiast są dni, a właściwie wieczory, gdy jest wyjątkowo przyjemnie. EFKA jak każda kobieta - czasem dobra, czasem zła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:14 Ostatnio tu nuda wieje. Jak faceci nie zakladaja watkow to nie ma co czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:17 no, czasem żal jak się czyta, ale inaczej było by za nudno, a tak to można się z czegoś pośmiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:19 A który to pan taki inspirujący wg Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:36 Ale, co prawda, to prawda. Faceci rzadziej zakładają wątki niż dawniej. A moje obserwacje wcale nie są długie. Niewiele ponad pół roku ;) Tylko, że ja gadatliwa jestem, dlatego zaczęłam prawie jednocześnie czytanie forum i pisanie na nim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Faceci rzadziej zakładają wątki 27.08.10, 00:33 Zawsze można podbić jakiś stary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Faceci rzadziej zakładają wątki 27.08.10, 14:01 A Ty, Af, to ile założyłeś wątków ? Hmmm ? No pochwal się ! Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:19 a mozna liczyc na pogodny watek Twojego autorstwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:22 przyznaje się, że kiedyś z ukrycia podglądałam to forum, zero moich wypowiedzi:) Od dłuższego czasu nie widzę tutaj pewnej osobniczki:D Taka ciekawa była, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 20:25 poczekaj, znudzisz się i coraz rzadziej będziesz zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: czy ktoś z Was? 26.08.10, 21:36 tak,od prawie hmmm dwóch lat? :P Odpowiedz Link Zgłoś