maitresse.d.un.francais 01.09.10, 16:08 Afroamerykanina w dolnej części pleców. Pogoda barowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:14 w sensie u murzyna w d*pie? Fakt. 1 wrzesnie kurcze i 12 stopni rano. A motur miałem do serwisu zawieźć. W chałupie zimno, głodno i brudno. A przy tej pogodzie to sie nie chce z roboty wyłazić. A jeszcze starsi panowie w nowej wersji okazali się szmirowaci. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:16 w sensie u murzyna w d*pie? No a jak ci się zdaje? Poważnie rozważam noszenie kurtki zimowej. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:22 dolna częśc pleców nie musi oznaczać d*py. Nery też mogłyby podpaść chyba. rozważaj. Ja bym tam wolał przeciwdeszczową Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:26 trypel napisał: > dolna częśc pleców nie musi oznaczać d*py. Nery też mogłyby podpaść chyba. Teoretycznie tak, ale jest to żartobliwe określenie dupy właśnie. > > rozważaj. Ja bym tam wolał przeciwdeszczową Oszalałeś, przy 12 stopniach? Żebym z zimna uświerkła? Przecideszczową to nosiłam w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:29 po co w lecie? w celu uzyskania cienia czy odpowiedniej wilgotnosci atmosfery pod kurtką? jak teraz założysz zimową to co zrobisz przy -25 żartobliwe określenie d*py to d*pa. Mniej żartobliwe są te medyczne :D Dolna częśc pleców to okreslenie d*py w przedszkolu i to tylko w młodszakach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:36 trypel napisał: > po co w lecie? w celu uzyskania cienia czy odpowiedniej wilgotnosci atmosfery > pod kurtką? w lecie jak lało > > jak teraz założysz zimową to co zrobisz przy -25 Założę zimową grubszą, tzw. commuter coat ;-) > Dolna częśc pleców to okreslenie d*py w przedszkolu i to tylko w młodszakach ;P Nie znasz się. Tacy jak ty rzucają mięsem i myślą, że przez to są męscy niebywale. Niuanse formy - to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ciemno jak u 01.09.10, 17:43 d*pa to mieso? d*pa to mówi moja 11 letnia córka a ona meska chyba nie jest za bardzo moze sie nie znam na d*pach ale na pewno na dzieciach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciemno jak u 01.09.10, 21:19 Bez sensu. Trypel, MYŚL! Dezawuujesz słowo "dupa" jako używane w przedszkolu, a ja ci zarzucam, że rzucasz mięsem. Ergo dupa do mięsa nie należy, bo inaczej byś jej nie dezawuował. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciemno jak u 01.09.10, 21:48 maitresse.d.un.francais napisała: > Bez sensu. > > Trypel, MYŚL! Niesłusznie cię osądziłam, przepraszam. Zaszło nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ciemno jak u 01.09.10, 17:42 w przedszkolu i to tylko w młodszakach ;P Spytałam mojego syna, który chodzi do przedszkola, co to jest "młodszaki" i nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ciemno jak u 01.09.10, 19:39 jak moja chodziła to były :) a co jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: ciemno jak u 02.09.10, 08:21 no a u niej młodszaki, sredniaki i starszaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ciemno jak u 01.09.10, 16:19 ostatnio slyszalam okreslenie "afroeuropejczyk" :D Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: ciemno jak u 01.09.10, 17:29 I Wisła wylazła na bulwary. Jeszcze ze dwa dni poleje i będzie wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ciemno jak u 01.09.10, 22:11 nie wiem, skąd to się wzięło. pszesz chyba w każdej dupie jest ciemno? z drugiej strony, jeszcze w żadnej nie byłam, to niby skąd mam wiedzieć. podsumowując, do dupy z takim powiedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ciemno jak u 01.09.10, 22:23 Nie mam zdania. Nie widziałam ani jednej murzyńskiej (_._)y.:D Odpowiedz Link Zgłoś