Dodaj do ulubionych

wątek od rzeczy

07.09.10, 15:00
Pewnie niektórym z Was moje pytanie wyda się głupie,ale sama nie wiem co mam napisać... Mój problem polega na tym, że muszę wysłać list motywacyjny i nie wiem do kogo go kieruję. Zazwyczaj pisze się "Szanowna Pani/ Szanowny Panie" ale ja nie wiem kto będzie rozpatrywał moją aplikację- czy facet czy kobieta, a nie mogę napisać tak jak wyżej (jak by to wyglądało??!!). Macie jakiś sposób na podobny problem, bo mam pustkę w głowie. Help me, pliiiis!!
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:03
      "Do osoby rozpatrujacej"
      "Do osoby ktorej to dotyczy"
      • 1.zwariowalam Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:06
        "Do osoby rozpatrujacej"
        "Do osoby ktorej to dotyczy"

Haha!! Mnie by to rozśmieszyło,ale nie daj Boże trafię na jakiegoś gbura i po pracy...
    • krolowa_karo Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:04
      szanowni państwo
      • madry77 Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:05
        Też uważam, że szanowni Państwo, ale tak jak sama wymyśliłaś też może być
    • cyniczna.303 Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:16
      "Szanowni Państwo"

Jeśli w ofercie nie jest podana nazwa firmy, ani kontakt do niej, to miejsce, w którym powinien być adres - zostaw po prostu pusty.

Swoją drogą - czy w adresie e-mail nie ma nazwy domeny? Czasem można z tego wywnioskować, jak się firma nazywa :)

PS. Jeśli nie ma nazwy domeny, uważaj, żeby oferta pracy nie była czyimś "żartem".
    • eruiluvatar Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:21
      Jeśli nie ma podanej konkretnej osoby kontaktowej, to po prostu "Szanowni Państwo".
    • eat.clitoristwood Re: wątek od rzeczy 07.09.10, 15:23
      Wasze Wieliczestwo
    • teletoobis wystarczy: szanowni panstwo, a tak w ogole: 07.09.10, 15:41
      statichg.demotywatory.pl/uploads/201007/1280007178_by_isset.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka