zawsze-sliwka 08.09.10, 16:50 Dzieli nas różnica wieku, ja mam 26, on 40. Planujemy wspólną przyszłość, a we mnie jest mnóstwo obawy... Znacie pary z taką różnicą wieku, mają szansę na to, by być szczęśliwymi w przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laracroft82 Re: Czy ten związek ma przyszłość?? 08.09.10, 16:57 a czego dokładnie sie obawiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Czy ten związek ma przyszłość?? 08.09.10, 17:11 Jesteś bardzo dziecinna, jeśli pytasz obcych ludzi, czy związek ma szansę... Różnica wieku nie ma nic do rzeczy, pod warunkiem, że oboje są dorośli (dorosłość objawia się nie tylko posiadaniem dowodu osobistego;)) i wiedzą, czego chcą... Ty nie wiesz, więc daj spokój..., bo "branie" sobie chłopa "pod ludzi" (co powie koleżanka na różnicę wieku, albo co powie koleżanka koleżanki na jego wygląd...) jest oznaką niedojrzałości... Zostaw to dzicinko...zostaw... Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: Czy ten związek ma przyszłość?? 08.09.10, 17:38 Nie przyszło Ci do głowy że może dziewczyna chce zapytać o podobne doświadczenia forumowiczek? Podobne, czyli z różnicą wieku taką jak w jej sytuacji. Przecież nie zwraca się tu do wróżki. A Ty jej jedziesz że jest niedojrzała i mówisz żeby to zostawiła... Bo spytała jakie doświadczenia mają inne kobiety w takich związkach/po takich związkach. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Wanilia... 08.09.10, 17:44 albo kocha i chce, albo ma wątpliwości...bo "co powie otoczenie"... Wybacz, ale o radę to można zapytać w doborze kiecki, ale nie faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Czy ten związek ma przyszłość?? 08.09.10, 18:37 To zależy, jakie pan ma obciążenia z przeszłości? Kawaler? Żonaty? Dzieciaty? to wszystko ma wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Czy ten związek ma przyszłość?? 09.09.10, 08:23 Znamy takie pary, ale to wszystko zalezy od WAS! Przecież ważne jest jak szybko Ty chcesz mieć dzieci i czy w ogóle, bo on jak nie ma swoich to pewnie w takim wieku będzie chciał. Czy ma rodzinę, a może jest po rozwodzie i Ci to będzie przeszkadzało. Jak patrzycie na życie. Musisz liczyć się z tym, że on za lat 20 będzie starszym Panem, a Ty dopiero kobietą w pełni wieku. Ale to da się pokonać, jak się kocha. Odpowiedz Link Zgłoś