Dodaj do ulubionych

Wybory Mistera 2010

12.09.10, 21:51
Witam Dziewoje i Panie troche starsze, ale zapewne ciagle zadbane i jurne jak wtedy, gdy mialy nascie lat.
Nie mam wyrobionej marki, wiec nie chcecie ze mna rozmawiac. Swinie jestescie, a jak tak bardzo tesknilem.

Prezent dla Was. Habibki na kolejny ciezki tydzien. Ktory numer wybieracie? :)
- KLIK
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 21:54
      serio ktoś leci na takie pasztety?
      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 21:56
        Rodaczki? :)
        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 21:56
          a cóż to za czarna lista Hurghady i zamknięte forum, hę?
          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:03
            Nie wiem, pisz ktory. Moze Mario nr 35 albo wyzelowany nr 67? :)
            • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:08
              monika_wojtynowicz napisała:

> Nie wiem

aha, dostałeś się na zamknięte forum, a nie wiesz jakie?
        • nederlandka Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 21:57
          banan z Ekwadoru
        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 21:57

> Rodaczki? :)

Ale jak lecimy na krajowe pasztety, to jest ok?
          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:03
            U nas nie ma pasztetow.
            • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:08

> U nas nie ma pasztetow.
              [spada pod stół ze śmiechu]

U nas 90% facetów to pasztety!
              • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:12
                Po czym wnosisz?
                Przeciez wyglad to nie wszystko. A nasi chlopcy nadrabiaja charakterem, glebia przemyslen i silna psychika.
                W sumie 10% nie-pasztetow to i tak sporo.
                • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:17

> Po czym wnosisz?
                  > Przeciez wyglad to nie wszystko.

Aha, a określenie "pasztet" do czego się odnosi? Do tej głębi psychiki?
                  • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:22
                    Czyli dla Ciebie liczy sie tylko wyglad. :(
                    Z Twoja pomoca moglbym zgubic zbedne kilogramy i swoj francuski moglbym doprowadzic do perfekcji, jezeli wiesz co chce przez to powiedziec.
                    • nutka07 Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:25
                      ''Cóż jedną matką jaką znasz
                      Jest nadzieja... głupią matkę masz
                      Jeśli wiesz co chcę powiedzieć...''
                      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:33
                        Ladne to, Mickiewicz czy Lesmian?
                        • nutka07 Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:42
                          Lew Tołstoj.
                          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:50
                            To ten Rusek co go Wanda nie chciala?
                    • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:26

> Czyli dla Ciebie liczy sie tylko wyglad. :(

Manipulacja. Sugerowałeś, że rodaczki lecą na arabskie pasztety. To, że rozmawiamy o urodzie, nie znaczy, że liczy się dla mnie tylko ona. Czy jak będziemy rozmawiać o wylewce do baterii umywalkowej fi 18, to będzie znaczyć, że liczą się dla mnie tylko umiejętności hydrauliczne?

> Z Twoja pomoca moglbym zgubic zbedne kilogramy

Sam sobie gub.

i swoj francuski moglbym doprowa
                      > dzic do perfekcji, jezeli wiesz co chce przez to powiedziec.

Znowu jesteś obleśny.
                      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:37
                        > o urodzie, nie znaczy, że liczy się dla mnie tylko ona.

To co dla Ciebie sie liczy, piekna? To mnie interesuje, naprawde.

> zmawiać o wylewce do baterii umywalkowej fi 18, to będzie znaczyć, że liczą się
                        > dla mnie tylko umiejętności hydrauliczne?

Dobre pytanie, bystra jestes Panna. Pasowalibysmy do siebie, chociaz u mnie fi jest sporo mniejsze. :(
                        • maitresse.d.un.francais Słuchaj monisia, weź się odczep, dobra? 12.09.10, 22:38
                          • monika_wojtynowicz Re: Słuchaj monisia, weź się odczep, dobra? 12.09.10, 22:45
                            Jak znam kobiety, a mialem ich troche w swoim barwnym i ciekawym zyciu.
                            Buty mam zawsze czyste, zawsze przed wyjsciem z domu je dokladnie czyszcze, zawsze.
                            Dlonie zadbane jak u fortepianonisty i klawiszowowca w jednym. Fizycznie nie pracuje, tylko umyslowo, pamietaj o tym, to tez sporo swiadczy o czlowieku.
                            Oczy mam ladne, niebieskie, bez kurzych lapek. Dbam o siebie, tylko kilka kg za duzo, ale basen moglby pomoc.
                            Dalej ten basen jest aktualny?
                            • maitresse.d.un.francais Re: Słuchaj monisia, weź się odczep, dobra? 12.09.10, 22:47

> Dalej ten basen jest aktualny?

Nie przypominam sobie, żebyśmy się umawiali.

Ja owszem, idę na basen, jak bijatyka radzi, ale SAMA.
                              • monika_wojtynowicz Re: Słuchaj monisia, weź się odczep, dobra? 12.09.10, 22:52
                                > Ja owszem, idę na basen, jak bijatyka radzi, ale SAMA

Gdzie znajduje sie ten basen? Skad klikasz, bo tego sie nie dowiedzialem. Dlaczego sluchasz Bijatyki, to jakis Twoj przewodnik? Ja sluze rada i silnym meskim ramieniem.
                                • maitresse.d.un.francais Re: Słuchaj monisia, weź się odczep, dobra? 12.09.10, 22:55

> > Ja owszem, idę na basen, jak bijatyka radzi, ale SAMA
                                  >
                                  > Gdzie znajduje sie ten basen?

na terenie Zjednoczonych Emiratów Arabskich

Skad klikasz, bo tego sie nie dowiedzialem.

i nie dowiesz się

Dlacz
                                  > ego sluchasz Bijatyki, to jakis Twoj przewodnik?

tak, duchowy

Ja sluze rada i silnym meskim
                                  > ramieniem.

z pewnością chętnie obie te rzeczy przyjmie twoja ciocia
                • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:17
                  A nasi chlopcy nadrabiaja charakterem, glebia
                  > przemyslen i silna psychika.

tym razem spadłabym ze śmiechu do piwnicy, ale jej nie mam
                  • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:24
                    Wymienmy sie fotkami. Napisz mi jeszcze tylko skad klikasz i ile masz wiosenek ?
                    Wiem, ze nie pyta sie kobiet o wiek, ale wiesz jak to mowia, hi hi, kota w worku sie nie kupuje, hi hi. Prawda? To chyba slowa Juliusza Cezara, jezeli mnie pamiec nie myli.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:28

> Wymienmy sie fotkami.

Nie.

Napisz mi jeszcze tylko skad klikasz i ile masz wiosenek
                      > ?

Poszukaj sobie na forum.

• nutka07 Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:28

> Po czym wnosisz?
                  > Przeciez wyglad to nie wszystko. A nasi chlopcy nadrabiaja charakterem, glebia
                  > przemyslen i silna psychika.

”Jaki ty jesteś twardy!
                  - Jestem człowiekiem z miasta...
                  - Ale ty masz silną psychikę!
                  - Zaje***cie silną! Zawsze patrzę w oczy, kiedy z kimś rozmawiam; nigdy nie wykonuję niepotrzebnych ruchów; wystarczy mi dziesięć pierwszych słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wiem, że w jego psychice czai się strach...''

Pracuję prawie z samymi mężczyznami. O wielu z nich wiem, że zrobili skok w bok. W róznych sytuacjach - na dyżurach, na zjazdach itd. Sa przyzwoitymi ludźmi, dobrymi mężami, dbają o dom. Protozoa.
                  • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:35
                    Ja ze wsi pochodze, ale niezle sobie radze. Mam po prostu dobre geny, bo polskie.
    • kitek_maly Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:16
      Kooombiii. :)
      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:04
        To ten nieudacznik bez pracy, walczacy z wlasna prawica, ktory przegral zycie? Nie znam.
        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:15

> To ten nieudacznik bez pracy, walczacy z wlasna prawica, ktory przegral zycie?
          > Nie znam.

skoro nie znasz, to skąd ten opis?
    • nutka07 Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:24
      A ten, to mi Michalczewskiego przypomina https://www.dezy-house.ru/forum_10/userpix/Momo109hrg_small.jpg
    • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:42
      Oooomajgad! ;)

Ktory numer wybieracie? :)

Cóż… ;)
      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:52
        Cos czuje, ze lubisz okularnikow. Moze 11?
        • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:57
          Zdecydowanie wolę 48.
          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:01
            Jajcarz, masz poczucie humoru. 175 cm wzrostu, nie za malo dla Ciebie ?
            • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:03
              11 cm wyższy. Ujdzie. ;P
              • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:04
                A dlaczego akurat 11 cm ?
                • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:07
                  Bo ja mam 164.
                  • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:11
                    Dobra z matmy jestes. Mialas swiadectwo z czerwonym paskiem?

Wiedzialas, ze matma jest ksiezniczka wszystkich nauk? Slyszalas o tym moze kiedys?
                    • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:15
                      Wiem, że jetem dobra z matmy, choć dawno już się jej nie uczę.
                      Dodawanie i odejmowanie liczb powyżej 50 to mój największy sukces, nawet osiedlowy konkurs na dodawanie liczb powyżej 50 wygrałam. Mam dyplom i papierek po cukierku-nagrodzie.
                      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:19
                        Rzeka juz mi sie znudzilo. Tez Cie lubie. :)
                        • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:21
                          juz mi sie znudzilo.

Tez myślę, że najwyższy czas dać jej odpocząć . ;)
                          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:23
                            Myslisz, ze Maitresse za bardzo sie wczula w role? :)
                            • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:26

> Myslisz, ze Maitresse za bardzo sie wczula w role? :)

W jaką, kurde, rolę?
                              • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:30
                                > W jaką, kurde

Nie klnij przy mnie, oduczam sie. :)
                            • rzeka.chaosu Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:31
                              Nie Maitressę miałam na myśli. ;)
    • hermina1984 Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:46
      kijem prze kraty bym nie tknęła żadnego z tego czegoś :P
      • maitresse.d.un.francais kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:48
        hermina1984 napisała:

> kijem prze kraty bym nie tknęła żadnego z tego czegoś :P

to jakaś czarna lista
        • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:53
          Nosiciele ?
          • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:56
            bijatyka napisała:

> Nosiciele ?
            Mam inne skojarzenia...
            • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:58
              No nie mów, że terroryści :D
              • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:00
                bijatyka napisała:

> No nie mów, że terroryści :D

czy ja coś mówię? ale policji myśli nie ma
                • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:07
                  Chłopcy z katalogu.
                • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:08
                  Nerwowa strasznie dzisiaj jestes. Lap dobra muze, takie kawalki lubie, fajnie by sie nam przy nich tanczylo. Nie lubie takiego normalnego techno, ale to jest fajne, gleboki bit z przeslaniem i fajny teledysk. hi hi
                  www.youtube.com/watch?v=2SZDatZx0xE
                  • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:18

> Nerwowa strasznie dzisiaj jestes. Lap dobra muze, takie kawalki lubie, fajnie b
                    > y sie nam przy nich tanczylo.

Yhy. Tańcz sobie, ja na chwilę skoczę do toalety. I już nie wrócę.
            • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:01
              > Mam inne skojarzenia...

Cos czuje, ze skojarzenia pozytywne i to ze mna zwiazane. :)
              • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:07

> > Mam inne skojarzenia...
                >
                > Cos czuje, ze skojarzenia pozytywne i to ze mna zwiazane. :)

Tak, że jesteś zielonym ufoludkiem.
                • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:10
                  Kitek napisała, że to Kombi. Chyba się nie pomyliła. Kombi po kursie uwodzenia. Pasowałoby. Czasowo. Nie było go jakiś czas już.
                  • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:14
                    bijatyka napisała:

> Kitek napisała, że to Kombi. Chyba się nie pomyliła. Kombi po kursie uwodzenia.

wysupłał sirota zaskórniki i poleciał się szkolić?

no, atrakcyjny jest jak magistrala BAM (trawestacja kabaretu OTTO) (Bajkalsko-Amurskaja Magistrala)
                    • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:18
                      No no no... Zobaczymy, jak sobie będzie radził dalej ;)
                  • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:18
                    Kitek trafil, w sumie to juz mi sie znudzilo, ale i tak nick tylko na dzisiaj, by dokonac wyboru mistera forum.
                    Kitek co chcesz w nagrode? Moze moja fotke, naked? :)
                    Z Kitkiem chetnie bym sie fotkami wymienil. I koszulkami tez. :)
                    • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:20
                      Kombi, a gdzie Ty byłeś, jak Cię nie było ?
                      • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:22
                        bijatyka napisała:

> Kombi, a gdzie Ty byłeś, jak Cię nie było ?

poleciał na kurs hihihi efekty mamy dzisiaj

kurs jest o kant dupy potłuc c.b.d.o.
                      • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:27
                        Wszedzie i nigdzie. Ogolnie to zalogowalem sie pod nowym nickiem, bo trafilem na te liste i musialem sie nia podzielic z Wami. :)
                    • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:21

> Z Kitkiem chetnie bym sie fotkami wymienil. I koszulkami tez. :)

Kitek, kup jakąś w lumpie i mu wyślij.
                    • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:21
                      A wiesz, księciuniu, że takie wisty się bana na 3 doby dostaje ? ;)
                      • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:23
                        bijatyka napisała:

> A wiesz, księciuniu, że takie wisty się bana na 3 doby dostaje ? ;)

Za wielonickowość, za linkowanie Arabów czy za głupie dowcipy?

A może za namolność wobec kobiet? Za to bym mu dała bana na tydzień.
                        • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:25
                          Poczekamy, może z kwiatami przyleci !
                          • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:25
                            bijatyka napisała:

> Poczekamy, może z kwiatami przyleci !

Do Kitka, i goły. Kitek niech się barykaduje!
                            • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:29
                              Ja go początkowo za lwa wzięłam. Ale to tylko potwierdza moją tezę, że Kombi jest takim prawiczko-nieśmiałko-nieudacznikiem jak ja Angeliną Jolie.
                              • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:37
                                To tylko potwierdza, ze w internecie kazdy moze grac i byc kims zupelnie innym niz jest w rzeczywistosci.
                                Tak czy siak, 2010 powoli zbliza sie ku koncowi, a moj cel na ten rok nie zostal osiagniety i juz niedlugo 2 letnia rocznica potwierdzajaca tylko jak nisko upadlem. :)
                                • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:40
                                  Czego to będzie rocznica ?
                          • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:33
                            Wybralem najbrzydsze, prosze :)

https://staw.bieleccy.com.pl/2003/S_2003-06-28c041-4171.jpg
                            • bijatyka Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:36
                              Jeszcze skruchę trza walnąć !
                        • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:29
                          Maitresse kiedy ostatnio jakis facet Cie podrywal?
                          • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 13.09.10, 16:04
                            Maitresse kiedy ostatnio jakis facet Cie podrywal?

Czemu cię to interesuje?

Że niby wszystkich spławiam? Nie, tylko namolno-obleśnych.
                    • kitek_maly Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:32
                      > Kitek co chcesz w nagrode? Moze moja fotke, naked? :)

Dawa.
                      Facet mnie wnerwił, daj fotkę to mnie może trochę pocieszy.
                      • monika_wojtynowicz Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 23:34
                        Wstydze sie, cofam to. Chociaz ciekawi mnie to jak wygladasz. :)

Ty masz faceta?
        • hermina1984 Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:55
          aha,samych oblechów :P
          BTW
          ja nie znoszę arabów i reaguje na nich alergicznie.
          • maitresse.d.un.francais Re: kraty jest tu adekwatnym słowem 12.09.10, 22:58
            hermina1984 napisała:

> aha,samych oblechów :P

to swoją drogą
      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:55
        Dobra, dobra, nie jedna tak juz sie zarzekala, ze nigdy w zyciu, a pozniej Rutek z ekipa musial ratowac matke z malym sniadym dzieciakiem.

Moze wasacz, pan nr 26?
        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:59

> Dobra, dobra, nie jedna tak juz sie zarzekala, ze nigdy w zyciu, a pozniej Rute
          > k z ekipa

Kurde, no bez Rutka bezprawie by zapanowało i dżungla. Temu facetowi się wydaje, że gra w filmie o samym sobie.
          • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:03
            Nie znam go, ale ma pomysl na siebie.

Za Toba moge nawet do dzungli. Wiesz o tym, ze najwieksza dzungla to tzw Amazonka?
            • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:17

> Nie znam go, ale ma pomysl na siebie.

to świetnie, szkoda, że przy okazji robi tyle zamętu i kłopotu

>
              > Za Toba moge nawet do dzungli. Wiesz o tym, ze najwieksza dzungla to tzw Amazon
              > ka?

nie? naprawdę? a myślałam,że Pustynia Błędowska
    • lolcia-olcia Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 22:54
      Brzydale;p
    • sonia_n Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:38
      Prezenty dla kobiet muszą wychodzić ci bardzo słabo, co za strona. Hahaha beznadziejne, obleśne, typy:D
      • monika_wojtynowicz Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:43
        > Prezenty dla kobiet muszą wychodzić ci bardzo słabo

Musisz o to zapytac kobiet, ktorym kiedys, jakis wreczylem.
        Powodzenia w szukaniu. Juz predzej swietego Graala znajdziesz. :)
        • sonia_n Re: Wybory Mistera 2010 12.09.10, 23:58
          Skomentowałam tyko twój średnio oryginalny pomysł, stronę z pasztetami, jak dla mnie specyficzne do kobiet podejście...a, o prezenty nikogo nie zamierzam pytać, bo to nie mój problem.
    • sid.leniwiec Re: Wybory Mistera 2010 14.09.10, 20:20
      O w mordę, Kombi, już Ci kiedyś pisałam, że coraz gorzej z Tobą. A Twoje nowe wcielenie to połączenie Lwa i Starego Prawiczka z elementami Jana Husa. Gorzej być nie może.
    • ultraviolet6 Re: Wybory Mistera 2010 14.09.10, 20:38
      Przypomniała mi się taka stronka Ugly People.
      • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 18:22
        Na kafeterii jest artykul, w ktorym takich panow nazywa sie arabskimi Adonisami. :)
        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 18:49
          kombinerki.pinocheta napisał:

> Na kafeterii jest artykul, w ktorym takich panow nazywa sie arabskimi Adonisami
          > . :)

Takich, to znaczy arabskich?

Wiesz, jak powstają artykuły w internecie?

Za złotówkę (przy dobrych warunkach) za 1000 znaków walisz na zlecenie artykuł, który ma zawierać podane ci słowa-hasła i być oryginalny, tzn. nie zawierać wklejek z gugla.

Jak się sprawdzisz, za 7000 znaków dostajesz 9 złotych, a nie 7, no kurde bajońska suma!

Myślę, że wiele osób pisze takie "artykuły" w miejscu pracy i w jej godzinach, poświęcając im 1/3 koncentracji.

Kwestie językowe i merytoryczne są w takim artykule doprawdy nieistotną pierdołą.
          • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 19:03
            Nie wierzyc internetowym artykulom? :)

Szukasz tego swojego Francuza czy juz znalazlas?
            • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 19:50

> Nie wierzyc internetowym artykulom? :)

No kombi! Spass beiseite, czyli żarty na bok! Internetowym artykułom? Podaj mi dowolny temat i słowa-hasła, a napiszę ci na zamówienie! "Jedzenie marchewki wpływa na potencję"; "Uczeni z Phnom Penh dowiedli, że ślimak żre kapustę trzy razy dziennie", "Mrówki atakują beton zbrojony! Rozpada się wiadukt w Psich Dołach!" (to ostatnie w stylu "Faktu")

> Szukasz tego swojego Francuza czy juz znalazlas?

ani jedno, ani drugie
              >
              • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 19:53
                Przekonalas mnie, od dzisiaj nie wierze internetowym artykulom i kobietom.
                • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 19:55

> Przekonalas mnie, od dzisiaj nie wierze internetowym artykulom i kobietom.

A kobietom dlaczego? My nie jesteśmy pisane na zlecenie!
                  • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 20:01
                    Same nie wiecie czego chcecie, a czesto jest tak, ze jedno mowicie, a zupelnie co innego robicie. Z Wami na logike i prostolinijnie nie mozna postepowac. Tak pisza chlopcy z wiadomego forum. Wierze chlopakom.
                    Dodatkowo jak czytam co kobiety radza facetom, jakich facetow niby lubia to mnie na smiech sie zbiera.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 20:03

> Same nie wiecie czego chcecie, a czesto jest tak, ze jedno mowicie, a zupelnie
                      > co innego robicie.

Podaj przykłady, bo może się okazać, że wiemy, czego chcemy, tylko nie umiemy tego wyrazić.

Albo nie zdajemy sobie sprawy z własnych uczuć.

Te same zjawiska występują u chłopów. "Nie wierzę babom, bo wierzę facetom", phi, co za prostackie i krzywe błędne koło.
                      • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 20:14
                        > Podaj przykłady, bo może się okazać, że wiemy, czego chcemy, tylko nie umiemy t
                        > ego wyrazić.

Nie chce sie zaglebiac. Pierwszy z brzegu. Co sie dla was liczy u faceta?
                        Facet musi byc inteligentny, odpowiedzialny, czuly, znac sie na...
                        Co oczywiscie ma niewiele wspolnego z rzeczywistoscia.

> Te same zjawiska występują u chłopów. "Nie wierzę babom, bo wierzę facetom", ph
                        > i, co za prostackie i krzywe błędne koło.

To faceci podrywaja kobiety i wiedza jak to robic i co ze soba reprezentowac, by uwodzenie bylo skuteczne. Kobiety mowia o sprawach, ktore sa gdzies na drugim planie, a tak naprawde czekaja na cos innego, na cos co je zaskoczy, zaintryguje. Tak samo mam na mysli sytuacje, jak i cechy faceta.
                        • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 20:17

> Nie chce sie zaglebiac. Pierwszy z brzegu. Co sie dla was liczy u faceta?
                          > Facet musi byc inteligentny, odpowiedzialny, czuly, znac sie na...
                          > Co oczywiscie ma niewiele wspolnego z rzeczywistoscia.

Wiesz, ale nas jest dużo. To, że Kasia powie, że liczy się inteligencja, ale dla Basi "w rzeczywistości" liczy się forsa, to nie znaczy, że jesteśmy fałszywe, tylko że się nas nie produkuje taśmowo.

> To faceci podrywaja kobiety i wiedza jak to robic i co ze soba reprezentowac, b
                          > y uwodzenie bylo skuteczne.

Kombi, znowu bleblasz o "uwodzeniu". Obsesja jakaś? Zbierasz na kursik? Lepiej te pieniądze wydaj na ciuchy, kurs językowy i jakieś ciekawe książki.
                          • kombinerki.pinocheta Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 20:28
                            > Wiesz, ale nas jest dużo. To, że Kasia powie, że liczy się inteligencja, ale dl
                            > a Basi "w rzeczywistości" liczy się forsa, to nie znaczy, że jesteśmy fałszywe,
                            > tylko że się nas nie produkuje taśmowo.

Tutaj w sumie masz racje, ale nie da sie ukryc, ze wieksze wziecie maja zli chlopcy i obcokrajowcy, niz facet ktory ma wymienione wczesniej cechy, tak czesto przez kobiety gloszone.

> Kombi, znowu bleblasz o "uwodzeniu". Obsesja jakaś? Zbierasz na kursik? Lepiej
                            > te pieniądze wydaj na ciuchy, kurs językowy i jakieś ciekawe książki.

Chyba bede musial zimowe buty sobie kupic, bo jak mi wypizga nogi to na starosc reumatyzmu dostane, ale nie lubie ciezkich, wysokich butow.

Kursy jezykowe mnie nudza. Do tego tam trzeba rozmawiac, a mnie sama rozmowa odpycha. W sumie to nawet nie wiem po co mi jezyki skoro nie lubie rozmawiac. :)

Ciekawe ksiazki to ja mam w bibliotece. Zreszta mam kolo siebie Lema, ale ciezko mi sie go czyta. Poprzednia byla ciekawsza.

Zaraz, kuerwa, przeciez ja nie mam pieniedzy. :)
          • maitresse.d.un.francais Re: Wybory Mistera 2010 16.09.10, 19:51
            Proszę, kombiszcze. Możesz sobie dorobić, jak chcesz:

www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=zlec%C4%99+pisanie+artyku%C5%82%C3%B3w&aq=0&aqi=g2&aql=&oq=zlec%C4%99+pisanie+a&gs_rfai=&fp=73be20cdf1738e07
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka