Dodaj do ulubionych

Zasada: tylko trzy razy

15.09.10, 03:07
Ostatnio zaprzyjaźniłam się z jedną dziewczyną i trochę mnie zaskoczyła swoim wyznaniem.

Ma 29 lat i mąż ją zostawił po roku 3 lata temu, nie ma dzieci.

No i ma zasadę, że idzie z facetem do łóżka tylko trzy razy, a potem mówi papa.
Ona ustala to z nimi od początku.
Oni myślą, że to rodzaj kokieterii, ale ona zawsze dotrzymuje słowa.
I najlepsze jest to, że ci faceci po tych trzech razach są załamani, że ona już nie chce, dzwonią, wysyłają kwiaty, szaleją i wyznają Bóg wie co.

A ją to bawi.

Zapytałam ją co będzie jak się zakocha. A ona mi na to, że jak coś poczuje, to nie wypali tego tekstu.

Zapytałam czy do żadnego nic a nic nie czuła. Ona na to, że nie, podobali jej się z wyglądu, po paru randkach wydawali się nudni i przewidywalni, więc im 3x seks proponowała. Pytałam, czy faceci ci byli w związkach. Ona powiedziała, że z takimi się nie umawia, a jeśli był taki, to mógł skłamać.

Co za babon.
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 06:16
      Ty jesteś babon. Co cię obchodzi, co robi koleżanka? Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy.
    • wacikowa Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 06:27
      Powinno być tak.:
      (Zaprzyjaźniłam się z babonem a że jestem pusta to opowiem wam o tym co robi z własna cipą i obgadam. Nie mam własnego życia dlatego sięgam do majtek babona)
      Współczujemy babce z zasadami pustaka który obgaduje innych za plecami.
    • szalenstwo.mam.we.krwi Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 07:56
      jej zycie jej sprawa. niektorzy mowia ze "lepiej byc katem niz ofiarą" moze ona z tych?
      • wacikowa Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:02
        A niby dlaczego ona kat? Bo stawia sprawę jasno? Bo nie oszukuje? Mówi wprost,facet albo się na to zgadza albo nie. Kogo krzywdzi?
        • szalenstwo.mam.we.krwi Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:05
          racja - przeoczylam. jesli ustala zasady od poczatku a oni sie godza to katem nie jest.
          • wacikowa Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:10
            Bardzie własnym katem:)
    • iwona.ana1 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:14
      pewnie to zemsta za to, że mąż kiedyś skrzywdził na starannie dobranych ofiarach.
      Myślę że ona nigdy nie trafi na tego, w którym mogłaby się zakochać bo zapewne wybiera właśnie tych nudnych by krzywdzić.
      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:06
        a skąd przypuszczenie, że ona ich krzywdzi - bo dzwonią i wysyłają kwiaty?
        tzn., że jakby poszła pięć razy to byłoby ok?
    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:18
      Znany to gatunek moliszki, ktora w ten sposob "msci sie" na rodzaju meskim. Baba nic nie warta, zakompleksiona, tyle, ze gra fair
      • nothing.at.all Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:23
        Biedna ona i Ci Panowie, chociąż mówi jasno jak to będzie więc może i oni powinni być przygotowani.
        Ale kompelksy to ma niemałe.
        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:27
          To prawda z kompleksami. Tyle ze panowie nie lepsi. Wiesz, ze na takie dictum przy pierwszym spotkaniu odpowiedzialbym pustym smiechem i to bylby moj ostatni kontakt z ta pania.
      • iwona.ana1 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:56
        w dwie strony to działa :)
        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:01
          Nie rozumiem o jakim dzialaniu piszesz
          • iwona.ana1 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:27
            kobiety się mszczą za to co doświadczyły od mężczyzn
            mężczyźni się mszczą za to co doświadczyli od kobiet
            w dwie strony to działa
            • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:37
              Jakos nie spotkalem sie z aktami zemsty ze strony facetow. Kobiety tego pokroju spotkalem w zyciu nie raz
              • asqe Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:47
                No bo jesli mezczyzna sypia z wieloma kobietami, zalicza je po kolei to jest jak don juan i to jest normalne, ale jesli to kobieta sie tak zachowuje to jest albo dziwka albo sie msci :)
                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:06
                  Masz jakies skrzywione spojrzenie na te tenmaty. facet ktorego opisalas, to zwyklu sku...syn. Obojetne przy tym jest co on o sobie, albo kumple o nim mysla i mowia
                • iwona.ana1 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:06
                  właśnie.... kobieta kiedy się mści to się mści
                  mężczyzna kiedy się mści, traktuje kobiety przedmiotowo to po prostu casanova
                  • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:15
                    kobieca wersja Cassanovy to nimfomanka? :)
                    • iwona.ana1 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:32
                      być może... ale chyba częściej określenia "ku...wa" się używa

myślę, że problem dużo bardziej jest złożony
                      często się mścimy chociaż sobie z tego sprawy świadomie nie zdajemy...
                      • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:36
                        a to juz zalezy od przyjetej, czy wypracowanej filozofii zycia.
              • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 17:58
                > Jakos nie spotkalem sie z aktami zemsty ze strony facetow.

Fakt, bo facet w takim przypadku najczęściej nie zdobywa się na szczerość, tylko bzyka, a później nie dzwoni.;)
                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:08
                  naprawde wspolczuje Wam doswiadczen :)

Czy ktos jeszcze pamieta o czyms takim jak lojalnosc czy szacunek? Watpie.
                  • all.those.yesterdays Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:13
                    Czasami facet tak potrafi dokopać kobiecie, że ona z trudem sobie przypomina, co to lojalność i szacunek, tubisiu. i na odwrót.
                    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:14
                      a wiem wiem.... moge na ten temat ksiazke napisac.
                      U mnie o malo nie skonczylo sie na odwyku
                  • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:26
                    A gdzie napisałam, że to z doświadczenia?:) Ja zawsze dzwonię!:P
                    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:28
                      myslalem o doswiadczeniach z wrednymi facetami.

jesli dzwonisz, to myslisz ze jest ok? W oczy sie rozmowic nie łaska?
                      • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:35
                        Żeby się zobaczyć w cztery oczy, to najpierw trzeba zadzwonić i się umówić - ja w każdym razie nigdy nie przychodzę bez zapowiedzi.;)
                        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:37
                          Dziwne zwyczaje :) U mnie do koliby przylaza wszyscy bez zameldowywania sie :)
                          • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:41
                            No widzisz, do mnie nikt tak nie przychodzi, bo wiedzą, że tak nie lubię i się boją.;)
                            • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:44
                              taka nowoczesnosc morduje kontakty miedzy ludzkie :)
                              Poza tym trudno byloby gazdow przekonac co do celowosci takiego dzialania. Ja tez, jak mam ochote, biore flaszke i ide do kogos. Bez dzwonienia :)
                              • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:47
                                Widocznie jestem mniej towarzyska niż Ty. Poza tym powiedzenie "my home is my castle" traktuję z lekka patologicznie, ale ludzie już się przyzwyczaili.:)
                                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:50
                                  A moj dom jest domem otwartym. Wiesz jak jest- szukania mi trzeba domu gitara i piorem....
      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:07
        teletoobis napisał:

> Znany to gatunek moliszki, ktora w ten sposob "msci sie" na rodzaju meskim. Bab
        > a nic nie warta, zakompleksiona, tyle, ze gra fair

idzie z nimi do łożka na tyle na ile ma ochotę - więc jakie "mści się"???
        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:09
          Trzeba poznac motywy dzialania takich modliszek...
          • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:22
            i?
            co to zmieni?
            • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:39
              To, ze zrozumiesz po co czynia to co czynia. Wcale nie jestescie slaba plcia. Jesli wbijecie sobie do glowy np zemste, to nic was nie powstrzyma
              • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:43
                ale skąd wiesz, że ona to robi z zemsty? nie chce się angażować i już - i to mówi swoim facetom
                nie uważam, że się mści ale, że się zachowuje bardzo zapobiegawczo
                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:45
                  Rozkladam dywan i czolem bije w poddziece za to, ze informuje swe ofiary o swych zamiarach.

Powiedz mi, jaka motywacje moze miec taka modliszka? Co chce udowodnic? A moze chce sie sprawdzic, dowartosciowac?
                  • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:08
                    Po prostu daje im wyraźnie do zrozumienia, że nie chce się angażować. Rodzaj zabezpieczenia. Lepsze to od bzyknięcia trzy razy i nieodbierania potem telefonów bez podania przyczyny.
                    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:15
                      nieeee no, to jest jasne. Tyle ze ja dywaguje nad motywami.
                      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:20
                        No to Ci podpowiadam motyw. Babka nie chce się angażowac i jasno to komunikuje. Modliszkowatosć nie ma z tym nic wspólnego.
                        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:23
                          Nie uwazam, zeby takie postepowanie bylo normalne. Cos musi byc na rzeczy.

I z doswiadczenia wiem, ze w wielu przypadkach chodzi o mszczenie sie na gatunku meskim
                          • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:41
                            to nie tak tubiś, z zemsty kobiety nie idą do łożka a wręcz odwrotnie:)
                            • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:43
                              Oj wlasnie ze ida, by zabawic sie, wykorzystac, upokorzyc...
                              • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 14:48
                                ostrzegała? ostrzegała. przed zemstą się nie ostrzega:)
                                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 15:01
                                  Skad wiesz, ze nie robi tego na zlosc bylemu? :)
                                  • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 15:20
                                    na złość? jak ot on ją zostawił to dokładnie w dupie ma co gdzie i z kim ona robi
                                    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 17:09
                                      Ba, to tylko gdybanie. W tym konkretnym prypadku trzeba poznac tlo.
                                      Ja raczej spogladalem szerzej, z perspektywy wlasnych doswiadczen i obserwacji.
                                      Znalem kiedys babke, ktora facet puscil w trabe. No to mscila sie na calym rodzaju meskim, rozkochujac i rzucajac. Zreszta takich przykladow mam wiecej
                                      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:32
                                        rozkochać w sobie po trzech bzykankach nie jest łatwo jak widzisz po wątkach na forum:)
                                        • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:09
                                          no coz, chyba chowalem sie w innych, lepszych czasach. :)
                        • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 18:01
                          > No to Ci podpowiadam motyw. Babka nie chce się angażowac i jasno to komunikuje.

No co Ty? Tak bez miłości? Wredna suka, mści się za wszelkie krzywdy jak nic! Np. za to, że paznokieć złamała, albo szef ją ochrzanił. A ta sru, do wyra w ramach ulżenia sobie.
                          Zapamiętaj sobie, kobiety sekszą się albo z miłości, albo z zemsty.:)
                          • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:39
                            z zemsty się jeszcze nie seksiłam
                            nawiązując do dowcipu - jestem pandą
                          • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:10
                            Nie moja droga. Kobiety sa perfidne i zaklamane. Nie robia niczego z czego nie moglyby czerpac korzysci
                            • all.those.yesterdays Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:15
                              Zgodzę się,
                              z tym, że zamiast "kobiety" napisałabym "ludzie".
                              • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:22
                                Nie do konca. faceci rzadziej bzykaja babki dla korzysci materialnych lub innych, ale wymiernych
                            • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:27
                              Ale jak to kobiety? Wszystkie? I tylko jedna płeć tak ma? Cuda, panie, cuda.
                              • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:38
                                Nie wszystkie, ale wiekszosc. Jak jest z facetami to nie wiem, bo z facetami w sensie zwiazkow nie mam do czynienia. Ale watpie by byli interesowni
                                • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:45
                                  Nie obraź się, ale pierdzielisz i generalizujesz. Perfidne, zakłamane i interesowne osoby znajdują się wśród obu płci. Tak jak uczciwe i bezinteresowne. A że tych drugich ogólnie jest mniej - takie życie.
                                  • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:50
                                    Tutaj pozwole sobie z Toba nie zgodzic. Niestety coraz wiecej na swiecie zimnych wyrachowanych suk.
                                    • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:51
                                      Na przykładzie dziewczyn które znam nie mogę tego stwierdzić.
                                      • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:53
                                        Na podstawie niektorych, ktore ja znam i na podstawie doswiadczen niektorych przyjaciol, stwierdzam to kategorycznie
                                        • sid.leniwiec Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:56
                                          No to się nie dogadamy.;)
                                          • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:58
                                            no bo nie chcesz przyjac pewnika, ze proces zsuczenia postepuje :)
              • maitresse.d.un.francais Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 16:06
                Wcale nie jestescie slaba plcia

Nie myśmy tę nazwę stworzyły, odpowiadajcie za własne schematy.
                • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 17:10
                  No pewnie ze nie wy :)
                  • maitresse.d.un.francais Re: Zasada: tylko trzy razy 16.09.10, 16:42
                    teletoobis napisał:

> No pewnie ze nie wy :)

no pewnie, a kto się wiecznie siłą przechwala i na FF zakłada wątki "Nie ma obupłciowych zawodów sportowych!"? Krasnoludki może?
                    • teletoobis Re: Zasada: tylko trzy razy 16.09.10, 20:25
                      Ja sie nie przechwalam. Od czasu do czasu tylko stosuje. Ale nie na kobietach. Tak dla sportu- za GSem :)
    • six_a Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 08:49
      zazdrościsz?

komentarz melodyczny
    • potworski Ja mam coś podobnego 15.09.10, 09:00
      To ja mam podobną historię=w czasach kiedy chłopacy prześcigali się w chwaleniu jak szybki widzieli samochód=wiadomo - licytowało się ile widziane auto miało na liczniku i kto widział szybsze ten był lepszy. Potem dochodziło do tego, że koledzy widywali na parkingu pod spożywczym samochody co miały 700 km/h na liczniku. Aż jeden mój znajomy (Seba mu było=pozdrawiam) zakasował wszystkich bo powiedział, że widział na parkingu samochód bez licznika, bo gdyby kierowca zobaczył jak szybko jedzie to wypadłby przez okno ze strachu.
    • soulshunter Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:21
      jakos nie rozumiem dlaczego akurat 3x a nie 2x lub 5x lub 4,5x (te 0,5x to bez spuszczania)? Jaka roznica, przesadna jest 3 co?
      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:28
        ja to w ogole tego całego halo nie rozumiem
        • potworski Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:30
          ursyda napisała:

> ja to w ogole tego całego halo nie rozumiem

To ci wyjaśnię=
          "halo" to jest taki zwyczajowy zwrot, którym rozpoczyna się telefoniczne rozmowy (a telefon to takie pudełko, do którego mówisz, a ze środka mówią twoi znajomi).
          • sootball Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 09:48
            To jakaś grubsza ściema. Ja znajomych nie trzymam w pudełku.
            • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 12:28
              Potwór pewnie ma dużo znajomych w pudle i tak mu się skojarzyło
    • stephanie.plum Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 10:26
      hej ludzie,
      co Wy dzisiaj tacy nie w humorkach?
      Przecież to bardzo fajna historia jest! I jeszcze te magiczne, symboliczne, ponadczasowe "trzy razy". Może kobieta próbuje odczynić w ten sposób jakiś urok?

Tak mogłaby się zaczynać baśń o księżniczce, która coś tam.
      Ad usum delfini, byłoby że panna pozwala rycerzowi trzy razy walczyć w szrankach z jej szarfą na piersi, albo cóś w ten deseń.
    • tytus_flawiusz Daj namiary na to dziewczę 15.09.10, 10:31
      .. lubię takie gry :-)
      • marguyu Re: Daj namiary na to dziewczę 15.09.10, 10:51
        Dziecinada!
        Obie, jedna bo sie wcina, druga bo bawi sie sama soba.
    • martishia7 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 10:59
      No i.....?
      Złe doświadczenia nieco zryły pani beret i w swoim pojęciu "mści" się na szeroko pojętym męskim gatunku. Kiedyś jej przejdzie, bo się zakocha albo pójdzie na terapię. Skoro dla panów sytuacja jest od początku jasna, to nie bardzo rozumiem gdzie tu coś strasznego.
    • yoko0202 no i, bo nie rozumiem w czym rzecz? 15.09.10, 12:37
      przynajmniej jasne reguły od początku
      no a że się pan ewentualnie zakocha, to jego problem a nie jej.
      • princess_yo_yo Re: no i, bo nie rozumiem w czym rzecz? 15.09.10, 14:03
        ja tez nie rozumiem na czym polega problem. rozumiem ze niektorym panom w watku sytuacja kiedy kobieta sie angazuje mniej niz oni nie odpowiada no ale coz takie zycie...
    • asqe Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 13:35
      Przypomnial mi sie Tomasz z 'Nieznosnej...' - on tez maksimum trzy razy, choc ogolne zasady byly troche inne :) Ja od jakiegos czasu najczesciej ide z facetem do lozka raz, ktos musi zrobic na mnie niesamowite wrazenie, zebym miala ochote powtorzyc doswiadczenie. Ale czy to jest krzywdzenie ludzi?
    • izabella9.0 ???? 15.09.10, 14:39
      "Co za babon."

Czyli że jeden z tych facetów, których porzucił TEN BABON był z Tobą w związku o czym jej ( babona) nie poinformował??????? inaczej nie pojmuje po co jest ten post. No, chyba że zazdrościmy babonowi hmm ???
    • hermina1984 fajna koleżaneczka z Ciebie 15.09.10, 15:00
      nie ma co!
      Pewnie sama nie masz własnego życia ,dlatego wtykasz nos w nie swoje sprawy i nagłaśniasz życie koleżanki na forum :/
    • all.those.yesterdays Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 17:05
      oj ludzie ludzie,
      dla tej dziewczyny to żadna tajemnica jak traktuje swoich podrywaczy, bo mówi o tym i w większym gronie... dla mnie to taka jej gra, a słowo babon używam, podobnie jak jego twórca, pieszczotliwie.
      na zdjęciu rentgenowskim nie widać mi żeber, taka jestem pusta, a własne życie ogranicza mi się do podsłuchiwania rozmów ludzi w tramwajach. Poza tym tak jej zazdroszczę, że dziś zerwałam z narzeczonym i poszłam w tango z zasadą 5 razy, a co!
      niektórzy tu nie mają poczucia humoru.
      • ursyda Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:40
        o właśnie
        potańczyłabym,
    • zeberdee24 Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:38
      W sumie to ja tu nie widzę nic złego - w zasadzie to kolesie są na plusie bo przynajmniej poru...ą fajną zapewne laskę.
    • berta-live Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:44
      A skąd pewność, że prawdę gada? Może chce się dowartościować i odreagować stresy takim gadaniem. Bo mnie to trochę na mitomanię zakrawa. A już ten tekst jak to ją na kolanach błagają, żeby z nimi została.
      • all.those.yesterdays Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 19:54
        Berta, no pewności nie ma. I że błagają to też może wyolbrzymione.
        Może trochę gada, żeby wywołać kontrowersje, bo paru kolegów z nami siedziało i rozpoczęła się wielka dyskusja z nią w roli głównej. Kolegom się ta "gra" niespecjalnie podobała, może dlatego, że to oni są przyzwyczajeni do tego, że jak im się znudzi to już nie odbierają telefonów.

Mnie tylko trochę zastanowiło jak seks z facetem, który jest nudny, a dobrze wygląda, może być w jakikolwiek sposób fajny. Element zemsty w tym jest na pewno, bo ona skończyła swój wywód tym, że to ona ich teraz wykorzystuje seksualnie i nie ma wyrzutów sumienia - przecież była szczera. Po prostu faceci nie mogli pogodzić się z tym, że nie byli aż tak fajni, by chciała się spotykać częściej. Każdy z nich pewnie myślał:"tak jasne, 3 razy, jeszcze mnie będziesz błagała o spotkanie, kochanieńka". A tu klops.
        • simply_z Re: Zasada: tylko trzy razy 15.09.10, 20:18
          ciekawe ile tych facetow miala? w sumie co to za zemsta właściwie? to jej przypną etykietkę puszczalskiej ,romansuje z facetami ,ktorzy sa nieciekawi i jeszcze moze zlapac cos paskudnego;)
          jak dla mnie to ona wychodzi na tym gorzej..,a moze jestem staroświecka..
    • rzeka.chaosu Re: Zasada: tylko trzy razy 16.09.10, 20:22
      :D
      Podoba mi się - ma dystans laska. :D:D:D:D Hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka