rzeka.chaosu
18.09.10, 20:02
Ind-ja pokazała nam stronkę z piczonkami i faktycznie: niunie są niesamowite.
Jestem ciekawa czy znacie takie osoby osobiście i czy możecie coś więcej powiedzieć o ich charakterach.
Ja sama ocierałam się o takie płyciutkie piczonki :D:D:D - pink + Doda = ich życie.
Ale! :D znam dziewoję, które na FB miała tego typu zdjęcia, robiła sobie jakieś średnio smaczne quizy, wyglądała jak totalnie głupiutka blondi, tymczasem była/jest cholernie inteligentna i zdolna. Do zdjęć pozuje jak piczonek, ale jest niesamowicie! krytyczną, sarkastyczną i zdecydowaną osobą, posiadającą naprawdę ciekawe przemyślenie i ciekawe zdanie na wiele tematów. Dziewucha ma dystans do siebie i innych, artystyczne zacięcie i może stąd ten image. Pewnie to brzmi niesamowicie, ale taka osoba faktycznie istnieje. D:D: Heheh.
Dlatego zastanawiam się czy ocenianie piczonków po samych fotkach/wyglądzie nie jest trochę przesadne - nie oddaje prawdziwego obrazu danej osoby (niczym innym niestety nie dysponujemy). :D:D:D
Znacie takie dziwne osoby?
Zdziwiłybyście się gdyby się okazało, że te piczonki ze zdjęć są inteligentne i po prostu mają dystans do siebie i "stajla"? :D:D:D A dziobki z ust robią tylko dla jaj - ot taka zabawa, przedrzeźnianie. :D:D:D