bijatyka 24.09.10, 22:38 Pokłóciłam się z Romeo i nie będę go pytać. Cały czas jakieś mecze lecą. Legie, lechy, arsenale. Czy to jakaś liga miszczów jest ? Będę miała trochę spokoju ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:39 bijatyka napisała: > Pokłóciłam się z Romeo i nie będę go pytać. Cały czas jakieś mecze lecą. Legie, > lechy, arsenale. Czy to jakaś liga miszczów jest ? Będę miała trochę spokoju ? > LM jest w środku tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:41 Jopi się w ramę i jopi. Skasuję kiedyś potajemnie Canal+ Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:00 bijatyka napisała: > Jopi się w ramę i jopi. Skasuję kiedyś potajemnie Canal+ Sport. nie lepiej kolejny otv nabyć? wilk musi być syty. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:41 Legia z Lechem dziś grała siódmą kolejkę Ekstraklasy, naszej polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:43 Ramkę mam od siebie jakieś 4 metry i nawet nie załapałam wyniku. Łeee, myślałam, że Romeło gdzieś przepadnie... A tu nic... Ale grassant napisał, że liga miszczów leci. Jakaś nadzieja jest... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:42 HEHEHEHEHEHEEE Legia i Lechy to NIE LIGA MISTRZÓW. Zwykła polska liga :)))) Legia dziś o dziwo wygrała, póki co wspina się w tabeli do góry. W razie przegranej spadłaby do strefy spadkowej... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:44 >spadłaby do strefy spadkowej... < To tak, jak ja w firmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:02 bijatyka napisała: > >spadłaby do strefy spadkowej... < > > To tak, jak ja w firmie ;) Ty spadasz na 4 łapy, a oni na cycki lub półdupki. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:43 Liga mistrzów jest. Lech i Legia nie są jej częścią. Oni chyba w puchararze Polski grają To mówi osoba dla której mecze są tylko pretekstem do pogadania przy browarze z kumplami, a najbliżej jak zbliżyłem się do futbolu w tej dyskusji to określanie optymalnej strategi gry dwoma piłkami gdy jedna jest warta 3 gole a druga 1. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:45 A jakby kolega kochany podrzucił, ile ta liga mistrzów będzie trwała ? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:48 do maja :))) 20ktoregos finał ;] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:50 bijatyka napisała: > A jakby kolega kochany podrzucił, ile ta liga mistrzów będzie trwała ? Aż do finału. Tak jak seks :P Wchodź regularnie na gazetę, czy gdziekolwiek do internetu, to będą pisali kolejno ćwierćfinały, półfinały, finały. Po tym się skończy :) Jak bardzo potrzebujesz to mogę też ćwierćfinały, półfinały i fazę grupową na język seksu przetłumaczyć, może łatwiej będzie ci zrozumieć. W końcu kto by tam na to latanie z piłką zwracał uwagę :P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:53 No właśnie mi o to chodzi, żeby Romeo się tym zajmował. Ja tego nie rozumiem. I tak- i tak ! Będę miała trochę oddechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:44 tydzien temu kibice Legii na koniec spiewali "jesli z Lechem mecz przegracie to na pewno wpier**l macie". Jaki z tego wniosek? nad tymi ciamajtami trzeba stać z bejsbolem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:47 Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiona jestem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:50 I pamiętaj, Dziewczyno: bramka jest okrągła, a piłki są dwie! :F Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:54 To ja się zastanowię i jutro odpowię, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 22:56 Może być w suahili, tylko przynieś maślany popcorn :F Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:05 funny_game napisała: > Może być w suahili, tylko przynieś maślany popcorn :F > mogą być maślane ciasteczka z jutrzenki? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:09 Ty to się umiesz lansować :D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:04 funny_game napisała: > I pamiętaj, Dziewczyno: bramka jest okrągła, a piłki są dwie! :F > mylisz sie. okrągła bramka to jest w baskecie, a piłka jedna - lekarska, o! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:09 A od jutra MŚ w siacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:20 Ale najpierw poujeżdżam Pimpka, bo chyba z miesiąc na nim nie siedziałam :) Zdradziłam go z jakimś włoskim miejskim szitem! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:21 > Ale najpierw poujeżdżam Pimpka, bo chyba z miesiąc na nim nie siedziałam :) > Zdradziłam go z jakimś włoskim miejskim szitem! Znaczysie przesiadasz się z Lanci na Poldka ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:30 Nie denerwuje mię! Oto Pimpek: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2255845,2,1,Pimpek-obarczony.html Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:37 Ojesu. Ty jesteś mną ! ja mam identiko rower ! 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:39 Sakiew tylko nie mam. jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 25.09.10, 00:10 Namiar na sakwy dać? :D Poczekaj, pokażę Ci mojego czarnego ze śniadym tego samego gatunku! Tylko znajdę i wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 25.09.10, 00:18 Jako cymbał brzmiący :) kupiłam tu: www.rowerystylowe.pl/akcesoria-sakwy-torby-c-24_350.html ale widzę tez tu: www.roweroweklimaty.pl/produkty/szukaj?query=new+look&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 25.09.10, 00:21 Dziękuję i całuję w piętę. Rozpoznamy się po rowerkach. Mi się też podoba, że takie mięciusie siodełko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 25.09.10, 00:29 To nie siodełko, to kanapa :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Pytanie do panów i Ally 25.09.10, 00:13 Oqrde, chyba w aparacie wciąż są. Nie każ mi teraz szukać kabelka, itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:02 bijatyka napisała: >(...) Czy to jakaś liga miszczów jest ? (...) To są Międzynarodowe Miszczostwa Piłkarskie Trzeciego Otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:05 Ale ja tego nie wypowie po tym winie. normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:24 bijatyka napisała: > Ale ja tego nie wypowie po tym winie. normalnie. Po winie powinnaś zmienić pierwszą literkę na "p", to na marginesie. A w kwestii wypowieści, obojętnie, i tak wygra Zdzicho. Zawsze wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytanie do panów i Ally 24.09.10, 23:27 www.youtube.com/watch?v=drTQrfVYwi0 Odpowiedz Link Zgłoś