Dodaj do ulubionych

brak wiary w jutro

25.09.10, 16:12
Mam dzisiaj doła!muszę chociaż w ten sposób się wyżalić,bo chyba inaczej pęknę!Jestem w związku od 3 lat,mamy przecudowną córeczkę i ...nic więcej,żadnych perspektyw na przyszłość.Prawie od roku mieszkamy u teściowej na małej kawalerce-tragedia...do końca m-ca kazała nam się wyprowadzić,tylko gdzie???tylko za co???ja pracuję a mój TŻ niestety nie,utrzymujemy się praktycznie z moich pieniędzy,ale ja też nie zarabiam kokosów!Wszystko mnie przerosło...a miałam takie piękne plany.Zaczęło się od tego,że wzięłam kredyt i część z tych pieniędzy pożyczyłam zaufanej osobie,tak mi się wtedy wydawało...od tamtej pory wszystko się zawaliło,całe życie,które i tak do lekkich nie należało.Mój TŻ od tamtej pory nie potrafi mi wybaczyć,że bez jego wiedzy pożyczyłam kasę(długi oczywiście są tylko na mnie),od roku nie może znalezć pracy(zapewne tak szuka,ma bardzo wygórowane wymagania),a na dodatek jego mama wyrzuca nas z domu!!!gdyby nie moja mała córeczka,to nie wiem co by było ze mną ale muszę żyć dla niej,dla mojego największego skarba!!!
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:17
      a wez tym wszystkim pier....ij
      Po co masz utrzymywac dodatkowo darmozjada?
      • kasiek819 Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:23
        chciałabym tylko zastanawiam się gdzie mam iść z moim dzieckiem,szukam stancji ale albo drogo albo się krzywią jak słyszą,ze z dzieckiem,ludzie są okropni...
        • teletoobis Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:31
          sa instytuce pomocne matce z dzieckiem. mam poszukac w googlach, albo sama przelamiesz googlowstret?
          • kasiek819 Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:36
            W Koszalinie jest tylko dom samotnej matki...masakra,ale jeżeli nie będę miała wyjścia to tam pójdę,przecież nie wyląduję z dzieckiem na ulicy,mam jeszcze 5 dni na znalezienie lokum,trzymaj kciuki
            • teletoobis Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:41
              www.koszalin.caritas.pl/placowki/dsm
              www.bratalbert.cp.win.pl/informator/zachpom.html#k
              www.kobiety-koszalin.pl/Menu/oforum.php
              itd, itp.

Poza tym popytaj np na e-mamie
              • kasiek819 Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:47
                Dzięki bardzo zaraz się tym zajmę,pomimo,że jestem w pracy:-)
                • teletoobis Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:50
                  wyszukanie tych linkow zajel mi 30 sek.
                  Wiec trudno mi uwierzyc, ze ty sie wlasnym losem przejmujesz....
                  Gdyby tak bylo, juz dawno cos bys z tym zrobila
                  • kasiek819 Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 16:57
                    Mój Drogi,takie linki ja też znalazłam,zresztą pisałam o tym,a chodzi mi głównie o to aby znalezć mieszkanie do wynajęcia a w ostatecznoąci iśc do domu samotnej matki lub schroniska
    • vandikia Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 17:06
      nie rozumiem
      nie masz własnego mieszkania, bierzesz kredyt i te pieniądze pożyczasz komuś? i to nie pytając o zdanie partnera? też byłabym zła, byłabym wściekła za taką zagrywkę.
      trochę na własne życzenie masz doła, ogarnij się i rozsądniej poprowadź to swoje zycie
      • kasiek819 Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 17:24
        widzisz,to była baaardzo zaufana osoba(oddała pieniądze),nie dziwi mnie,że jest na mnie wściekły,ale to nie znaczy,że trzeba ludzi przez to poniżać (tak jak on to robi)
    • agata_abbott Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 17:58
      Twój TŻ po prostu wyrabia w Tobie poczucie winy, chce w ten sposób zamaskować własną nieudolność. Długi są na Ciebie, tylko Ty zarabiasz. Jak ruszy d..ę i coś dorzuci do domowego budżetu to będzie miał prawo coś powiedzieć.
      Ja bym go kopnęła w tyłek, niech się ruszy i zorganizuje sobie jakieś zajęcie. Nie jesteś w stanie utrzymywać sama całej rodziny. Jak nie może znaleźć pracy w zawodzie, to praca na kasie w supermarkecie też nie hańbi.
    • annataylor Re: brak wiary w jutro 25.09.10, 18:16
      ciężka sytuacja, ale wyjścia trzeba poszukać
      ps. dlaczego chce was wyrzucić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka