Dodaj do ulubionych

Tanie zakupy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:33
Hej dziewczyny, korzystacie z zakupów grupowych przez internet? Jest to
niegłupie rozwiązanie, wprawdzie ciuchów jeszcze nie widziałam ale wszelkiego
rodzaju usługi tak, najlepsze są oferty na zabiegi związane z urodą i
wszelkiego rodzaju rzeczy sportowe. Zobaczcie czy mają wasze miasto i śledźcie
oferty wartorazem.pl (jest też na facebooku jeśli macie)
Obserwuj wątek
    • olka22 Re: Tanie zakupy 07.01.11, 09:50
      Tak, ja często kupuje przez internet, a nawet przeważnie, mam swoje wybrane sklepy, najczęściej to perfumy, buty i ubrania, moim nowym odkryciem jest perfumeria perfumytaniej.pl, zawsze odwiedzałam perfumerie w galeriach, a tutaj są nawet o pół ceny tańsze;)
      Zakupy przez internet, to znaczna wygoda;):brawo:
    • Gość: Krissos Tu też są tanie zakupy, chociaż nie grupowo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:42

Trochę najnowszej muzyki:

allegro.pl/trombone-shorty-blacaktown-nowa-folia-warszawa-i1394489454.html

allegro.pl/city-world-collection-2-cd-nowa-folia-warszawa-i1395350818.html

allegro.pl/oh-laura-a-song-inside-my-head-a-demon-in-my-bed-i1395351451.html

lub najnowsze ksiązki:

allegro.pl/dziennik-hardiena-i-rumianki-nowa-warszawa-i1395351156.html

allegro.pl/dmitrij-strelnikoff-nikolaj-i-bibigul-nowa-waw-i1395351422.html

K.
    • redgirl Re: Tanie zakupy 23.01.11, 14:34
      korzystamy :-)
    • Gość: mikex zakupy roznych rzeczy mogą byc tanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 08:58
      Zależy co chcecie tanio kupować- jak jedzenie to zostają nam dyskonty.
      Jak ciuchy to może targi lub second handy.
      Jak ktoś lubi srebrną biżuterię to dobrym miejscem są sklepy internetowe z Tajlandii- ja tam czasem coś dla żony kupuję.
      Jak kogoś interesuje wiedza na temat kamieni szlachetnych i ciekawe modele srebrnej biżuterii to zapraszam na blog
      ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/01/pierscionki-natualny-opal.html
    • Gość: mikessa anie zakupy biżuterii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:32
      Tylko sklepy www w Tajlandii
      ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/01/onyx-ciekawe-zawieszki.html
    • olka22 Re: Tanie zakupy 02.03.11, 13:09
      No właśnie, to zależy co chcesz kupić, ja mam kilka wybranych sklepów internetowych, między innymi perfumytaniej.pl, można tak kupić oryginalne perfumy w bardzo fajnej cenie!
    • emiliagres Re: Tanie zakupy 02.03.11, 23:06
      Zakupy w internecie mają wiele plusów - np. nie traci się czasu na bieganie po galeriach. Ja także oszczędzam kupując biżuterię w sklepie "Niebieski-koralik", która jest tak samo ładna jak Pandora, ale tańsza. Ostatnio kupiłam bransoletkę skórkową za 79 złotych, gdzie Pandory kosztuje 209 złotych. Zgodnie z najgorętszymi trendami można znaleźć przeróżne koraliki zaczynając od szklanych a kończąc na bursztynowych. Czas wyróżnić się spośród tłumu.
    • romulusia social shopping 19.04.11, 14:22
      Ja jestem jak najbardziej za zakupami w necie. Często znajduje coś co w życiu nie kupiłabym u siebie w stacjonarnym sklepie. Poza tym cieszy mnie to że w końcu wchodzą takie platformy jak kupuje.to gdzie przez facebooka można coś fajnego kupić. Ponoć w ogóle pod koniec wersja rusza wersja beta tej strony. nie mogę się doczekać jak to docelowo będzie wyglądać :)
      • alfacentauri Re: social shopping 19.04.11, 15:48
        No właśnie o tym "kupuje.to" jest coraz głośniej, przynajmniej na facebooku - w końcu docelowo to aplikacja właśnie na tym portalu. Ja sprzedaję od czasu do czasu biżuterię przez bloga i Szafę, ale chętnie spróbuję transakcji na FB, zobaczymy, czy to sprawdzi się w przypadku moich wyrobów :)
    • stormyweather Re: Tanie zakupy 29.04.11, 14:17
      Ta facebookowa opcja to powinien być hit, przecież w całej Polsce jest ponad 5 milionów użytkowników FB, to dużo więcej niż allegro, poza tym to też dobra opcja dla sklepów internetowych, bo nie będą musiały ponosić kosztów wystawiania rzeczy. W sumie Kupuje To powinno się sprawdzić.
    • zoska22 Re: Tanie zakupy 20.06.11, 11:41
      Często kupuję przez internet. Nie trzeba biegać po sklepach i szukać :-D O zakupach grupowych słyszałam, ale jeszcze nie korzystałam.
    • jagoda87 Re: Tanie zakupy 08.10.11, 23:27
      ja uważam, że kupowanie w internecie jest bardzo korzystne, są dużo niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych , po za tym jest większy wybór i zdecydowana różnorodność towarów, jesli chodzi o sprzęt agd to lubię zaglądać do medialuxa, tam mają niskie ceny i bardzo duzo produktów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka