Dodaj do ulubionych

namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - filmy

06.10.10, 16:44
gdzie?
poproszę o tytuły i krótką argumentacje, co was tam kręci ;)

ja kilka rzucam na rozgrzewkę ;D

1. Kochanek - film ambitny, ale momentami jakby ten seks naprawdę uprtawiali;) działa
2. 21 gramów - super, czułe i namiętne jednocześnie
3. Lucia i sex - dobtre hiszpańskie kino ze sporą dawką erotyki; sceny seksu słabe - ale striptiz i odkrywanie swoich ciał z zawiązanymi oczami super!

yyy poza tym to nic mi nie przychodzi do głowy. za wyuzdaniem nie przepadam.
kto da wiecej? :)
Obserwuj wątek
    • cloclo80 Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 16:54
      sokoll1 napisała:

> 3. Lucia i sex - dobtre hiszpańskie kino ze sporą dawką erotyki; sceny seksu sł
      > abe - ale striptiz i odkrywanie swoich ciał z zawiązanymi oczami super!

No jak cię Paz Vega nie kręci, to ty chyba pedał jesteś...
      • sokoll1 Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 16:58
        yyy.... jestem wszystko, co najgporsze - ale nie pedał.... stary...
        jestem kobieta;)
        mówisz o reżyserze, czy jego filmie? ja o filmie! :P
    • sokoll1 lajcik, ale też fajne :) 06.10.10, 16:54
      lubie, ładne:
      www.youtube.com/watch?v=IOBlLdkb7tQ
    • eat.clitoristwood Fargo 06.10.10, 18:47
      www.youtube.com/watch?v=Mf_yF90JSgY&feature=related
      • jeszcze_lisbon_story Re: Fargo 06.10.10, 21:18
        filmowy jesteś, to mógłbyś coś kobiecie podpowiedzieć skoro pyta :P
    • kombinerki.pinocheta Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 18:59
      > kto da wiecej? :)

NEKROMANTIK :)

a tak na powaznie to moze "Drzace ciala" Almodovara, tam jest fajna scena, jedyna scena tego rezysera, ktora przypadla mi do gustu
    • kama.net Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 20:03
      "9 i pół tygodnia" zmysłowe i wysmakowane, no i Mickey Rourke (w młodym wcieleniu oczywiście)
      • jeszcze_lisbon_story Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 20:21
        nie widziałam tego?
        warto z facetem? ;)
    • kiira_korpi Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 20:32
      Ostrożnie, pożądanie - jedne z lepszych scen łóżkowych, jakie zdarzyło mi się zobaczyć kiedykolwiek w kinie (ale nie nazwałabym ich czułymi).
      i jeszcze Monsters ball z Halle Berry - baaaardzo ładne:)
      • jeszcze_lisbon_story Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 20:38
        Nie lubie tych scen z Ostrożnie pożadanie.... Podniecają, ale nie lubię.
        a te z Hall Berry czułe? :)
        • kiira_korpi Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 06.10.10, 20:46
          Podniecają, ego są dobre;). Owszem, są trochę brutalne, ale tak jakoś nie mogą mi wyjść z głowy. Rzadko widuje się takie sceny w kinie.
          A te z Halle Berry dla mnie są naprawdę ładne, takie bardzo estetyczne, jednocześnie prawdziwe.
          No i jeszcze tak serialowo, to Sex and the City, kiedy Samantha przelatuje swojego młodego blondaska. Musiałabym nagrać ten odcinek i przewijać klatka po klatce, żeby spróbować powtórzyć pozycje;)
          • sid.leniwiec Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 07.10.10, 17:19
            > No i jeszcze tak serialowo, to Sex and the City, kiedy Samantha przelatuje swoj
            > ego młodego blondaska. Musiałabym nagrać ten odcinek i przewijać klatka po klat
            > ce, żeby spróbować powtórzyć pozycje;)

Kojarzę to, chyba tylko lampy nie zaanektowali.:)
            • kombinerki.pinocheta Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 07.10.10, 18:23
              Sidu, ogladalas seks w wielkim miescie?
              • sid.leniwiec Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 10:01
                No ba, jeden z moich ulubionych seriali.
                • kombinerki.pinocheta Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 10:10
                  aha, bo ostatnio trafilem na ten fragment - KLIK
                  i jestem ciekaw jak to sie skonczylo :)
                  • sid.leniwiec Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 10:13
                    Cholera, ten wątek przegapiłam.:)
                    Ale podpowiem, że ta bohaterka miała dosyć szczególny stosunek do seksu i facetów, więc pewnie go rzuciła.
                    • kombinerki.pinocheta Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 10:18
                      zla kobieta
                      • sid.leniwiec Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 10:23
                        Eee tam, bardzo barwna i fajna postać w serialu. Ale w realu to nie wiem jakby było mieć taką kumpelę.;)

Mnie bardzo często wkurzała Charlotte. To ta brunetka, imo najładniejsza z bohaterek.
                  • nat.ka Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 13:27
                    Oczywiście, że go rzuciła. Starała się przez jakiś czas coś z tym zrobić, ale niestety, uznała, że mały ptaszek jest po prostu nie do przeskoczenia :) I tak dla niej dobry wynik, bo była z nim kilka miesięcy!
                    • sid.leniwiec Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 10.10.10, 20:25
                      Chyba muszę odświeżyć SATC.:)
    • malytygrys Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 07.10.10, 18:26
      ekranizacja dziennika nimfomanki calkiem fajna;)
      • kiira_korpi Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 07.10.10, 19:55
        Eeee nie, to akurat było kiepskie. W ogóle nie podnieciły mnie te sceny, chyba po prostu za dużo nagości, albo aktorka nie dość zmysłowa, albo ch#j wie, co jeszcze.
        Generalnie to trudno jest nagrać dobre sceny erotyczne, musi być w tym jakaś zmysłowość, magia, trochę tajemnicy, ale jednocześnie ostre rżnię.cie:)
        Długo kazali nam czekać na dobry seks w kinie, bo co - 9 i pół tygodnia było dobre, Basic Instinct też obleci, a potem długo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nic.
        I dopiero ostatnio znalazłam to 'Ostrożnie, pożądanie' Anga Lee.
    • brzydal-is-me Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 08.10.10, 07:45
      Psy - scena sexu Franza rozpala

M jak miłość - nie ma to jak sex mroczkowy

Klan - rysiek i jego kobiety, ech

Smerfy - wiadomo..
      • monikate Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 08.10.10, 18:38
        "KochaneK" jak najbardziej i j.w.
        "Fortepian"-sceny namiętne, a zarazem czułe i nietypowe... np. erotyzmem kipi scena, gdy Harvey Keitel pieści nogę ukochanej przez dziurę w pończosze.
        • d.moll.ka Re: namiętne i zarazem czułe sceny erotyczne - fi 09.10.10, 03:46
          faktycznie Fortepian!!! :) kipi, kipi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka