Dodaj do ulubionych

Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ...

IP: *.mtvk.pl 02.04.04, 21:26
mam zamiar założyć sobie kolczyk w łechtaczce ale nie wiem czy to nie
spowoduje przykrych następstw
kreci mnie aby tego sprobowac
czy macie jakies doswiadczenia w tym temacie ?
moze lepiej dac sobie spokoj albo zalozyc kolczyki w wargach sromowych ?

pozdrowionka Pati
Obserwuj wątek
    • dominikzwanyjajem Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:29
      Kolczyk w cipie - juz sie we lbach poprzewracalo...
      • aguirre_gniew_bozy Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:32
        dominikzwanyjajem napisał:

> Kolczyk w cipie - juz sie we lbach poprzewracalo...

W cipach chyba.
        • mandi.ole Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:47
          daj sobie spokój z taką zabawą. koleżanka kosmetyczka stwierdziła, że jak
          przychodzi do niej kobieta i prosi o coś takiego, to ona ma przygotowana w
          szafce setkę i tak sobie hlup! przed zabiegiem. na szczęście nie często
          zdarzają się takie klientki..podobno okropnie się to robi, okropnie boli,
          okropnie pielęgnuje. i wcale nie tak fajnie się chodzi z czymś takim między
          nogami. jak chcesz się dziurawić, pępek polecam. to nie boli, jak masz ładny
          kolczyk, stanowi ozdobe i tez kręci podobno. właśnie we wtorek zaszalałam i
          teraz mam śliczny niebieski diamencik w brzuszku i powiem szczerze- jest
          świetny. nawet nie przeszkadzał mi dzisiaj w yhm... choć jest bardzo czuły i
          delikatny.
          pozdrawiam:)
          • dominikzwanyjajem Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:50
            mandi.ole napisała:

> daj sobie spokój z taką zabawą. koleżanka kosmetyczka stwierdziła, że jak
            > przychodzi do niej kobieta i prosi o coś takiego, to ona ma przygotowana w
            > szafce setkę i tak sobie hlup! przed zabiegiem. na szczęście nie często
            > zdarzają się takie klientki..podobno okropnie się to robi, okropnie boli,
            > okropnie pielęgnuje. i wcale nie tak fajnie się chodzi z czymś takim między
            > nogami. jak chcesz się dziurawić, pępek polecam. to nie boli, jak masz ładny
            > kolczyk, stanowi ozdobe i tez kręci podobno. właśnie we wtorek zaszalałam i
            > teraz mam śliczny niebieski diamencik w brzuszku i powiem szczerze- jest
            > świetny. nawet nie przeszkadzał mi dzisiaj w yhm... choć jest bardzo czuły i
            > delikatny.
            > pozdrawiam:)

...no i w puloka drapie

pozdro600
            • mandi.ole Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:53
              dominikzwanyjajem napisał:

> ...no i w puloka drapie
              >
              >
              > pozdro600

skąd wiesz?? hihi próbowałeś??
              • dominikzwanyjajem Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 21:56
                noooo.... yyyyy.... w radiu mówili
                • mandi.ole Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 22:01
                  a myślałam, że czytałeś :)) bo wiesz.. w radiu to może przejęzyczenie było?
                  • dominikzwanyjajem Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 22:04
                    ja - czytalem? Bez takich!!! Ja Cie od intelektualistek nie wyzywam!!!
                    • mandi.ole Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 22:07
                      o rzesz!! przepraszam, ukłony biję! wybaczysz??
                      • dominikzwanyjajem Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 22:15
                        mandi.ole napisała:

> o rzesz!! przepraszam, ukłony biję! wybaczysz??

ciebie, bejbe, wszystko!!!
    • glonik Re: Kolczyk w łechtaczce ? hmmm ... 02.04.04, 22:09
      Proponuję wykorzystać do zakolczykowania twoją jedyną szarą komórkę,
      już jej nic nie zaszkodzi.
      • dominikzwanyjajem [...] 02.04.04, 22:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • soup_nazi Czekoladowe oko sobie zepnij kolczykiem, hehehe 02.04.04, 23:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka