hotally 26.10.10, 01:18 Jakie macie plany na imprezę halloweenową? :) Jeśli ktoś wybiera się w piątek do arkadii na maraton horrorów, to grzecznie uprzedzam, że tą najbardziej krzyczącą osobą co 2gą scenę będę Ja :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabeletka Re: halloween 26.10.10, 01:24 alutko, ale to przeciez w niedziele dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 01:25 w niedziele mało osób będzie imprezować- w poniedziałek do kopalni... Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: halloween 26.10.10, 01:28 aaa u nas maja wolne, dlatego o piatku nikt nie mysli :) w takim razie dobrej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 01:29 a nie :D zapomnialam ze 1listopada wolne :D JUHU :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: halloween 26.10.10, 01:26 E tam, chrupania popcornu i chipsów nie zagłuszysz;> Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 01:30 OOO moze kupie sobie popcorn i sie zapcham :D mniejszy obciach będzie... Chociaz mam jeszcze traume po ostatnim popcornie Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: halloween 26.10.10, 19:33 Konsumpcja popcornu jest traumatyczna, zaiste - w zęby wchodzi, i w ogóle jest go duuużo. No ale jak ma posłużyć za knebel to może warto zainwestować;) Sterroryzuj innych widzów, może się zrzucą;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 20:00 Moj ostatni popcorn kosztowal Mnie w sumie 1600zł ;/ Wlazl Mi miedzy zęby, nie moglam wydlubac językiem, wiec korzystajac z ciemnosci wsadzilam palucha i wygrzebałam... razem z plombą :(( niestety szybko jedna scianka zeba mi sie ulamala, musialam zalozyc koronke i ładnie poplynelam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: halloween 26.10.10, 01:42 My z przyjaciolkami stwierdzilysmy ze to jest swietna okazja zeby wreszcie zrobic sobie tez maraton filmowy.. ale... z... harrym potterem :P Niebawem kolejna czesc :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 01:46 Ja niestety nigdy sie nie wkrecilam w HP. Muszę kiedyś nadrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio udajemy sie na pobliski cmentarz 26.10.10, 09:01 i tradycyjnym meksykanskim zwyczajem - rozkladamy obrus na grobie babci i spozywamy na nim sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: halloween 26.10.10, 09:07 do teatru idę, na Otella. całkiem a propos. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: halloween 26.10.10, 18:36 dłubać w nosie, sweter robić, książkę czytać nie ulegam owczemu pędowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Też nie obchodzę 26.10.10, 18:43 Amerykański zwyczaj. To już polskie dziady by można było prędzej obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Też nie obchodzę 26.10.10, 18:47 josef_to_ja napisał: > Amerykański zwyczaj. To już polskie dziady by można było prędzej obchodzić ja popieram święto Kupały ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Też nie obchodzę 26.10.10, 18:53 Uderzasz w czystość przedmałżeńską, jakby tradycje przedchrześcijańskie powróciły ogólnie, to gdzie ja bym dziewicę znalazł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Też nie obchodzę 26.10.10, 18:59 josef_to_ja napisał: > Uderzasz w czystość przedmałżeńską, jakby tradycje przedchrześcijańskie powróci > ły ogólnie, to gdzie ja bym dziewicę znalazł? ;) A po co ci dziewica? W tradycji przedchrześcijańskiej i tak nie była ceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Też nie obchodzę 26.10.10, 19:07 To był taki żart, ale im jestem starszy tym większa szansa, że niestety mogę poznać kobietę, która naprawdę bogaty żywot seksualny prowadziła w stosunku do mnie (niewiniątka) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Też nie obchodzę 26.10.10, 19:30 A kiedyś była inna mentalność i nikt by nie pomyślał nawet, że dziewictwo może być zaletą kobiety. Dzisiaj niestety jest w nas Polakach zakorzeniona chrześcijańska tradycja, czy tego chcemy czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: halloween 26.10.10, 18:48 Kupujemy gromadnie bilety i zamawiamy autokar do wawy. Będziemy cię wspierać w tych trudnych chwilach. Będą to także trudne dla mnie chwile, gdyż ja też się boję horroróóóów! :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: halloween 26.10.10, 18:50 pompeja napisała: > Kupujemy gromadnie bilety i zamawiamy autokar do wawy. to ile was będzie? Będziemy cię wspierać w > tych trudnych chwilach. przez współwrzeszczenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: halloween 26.10.10, 19:33 Myślałam, że też się zapiszesz do grupy wsparcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: halloween 26.10.10, 19:28 Nie obchodzę Halloween. Generalnie drażni mnie takie małpowanie cudzych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: halloween 26.10.10, 19:29 mam chyba te że we... w poprzednim roku też pytałaś o halloween? Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: halloween 26.10.10, 19:33 Oczywiście, bo mało się u nas obchodzi amerykańskich świąt, a wiadomo, że polskie im do pięt nie dorastają... ally pytała o Halloween też jakieś trzy miesiące temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: halloween 26.10.10, 19:44 no właśnie Ally uważaj bo halloween zaczynam kojarzyć z Tobą :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 20:03 hehe chcę się przebrac do kina za nergala :D Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: halloween 26.10.10, 19:32 Dla mnie Halloween jak i walentynki to sztuczne twory- potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
sexuarium Re: halloween 26.10.10, 19:46 a jaki jest repertuar jakies stare klasyki czy cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: halloween 26.10.10, 20:04 Antychryst Odbicie zła Pogrzebany (Przedpremierowo!) Odpowiedz Link Zgłoś
jmichalska24 Re: halloween 27.10.10, 09:52 Ja wybieram się na imprezkę do klubu Inkvizycja Music Club. Podobno będzie super zabawa. A w ogóle to jeszcze super, bo udało mi się kupić wejściówkę za bezcen na stronie fastdeal.pl. Mam nadzieję, że będzie fajnie. W zeszłym roku też byłam w poznańskim klubie, ale zabawa skończyła się draką. jednak ten ma super opinię, więc chyba zaryzykuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: halloween 27.10.10, 10:11 Ja akurat wyjeżdżam z Wawy. A pomyśleć, ze teraz mieszkam tuż pod Arkadią... Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioszek2010 Re: halloween 27.10.10, 10:27 Jesteście anormalni. Groundhog Day też obchodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: halloween 27.10.10, 10:37 Miałem tam iść, ale jednak zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś