Dodaj do ulubionych

gdzie mozna spedzić tanio sylwester??

04.11.10, 12:39
dziewczyny mam mały problem, od niedawna jestem z chlopakiem więc wczesniej nie myslałam o sylwestrze, a teraz tak bo w koncu jestesmy razem i chcielibysmy troche dni spedzic ze soba sam na sam:), studiujemy i za bardzo nie mamy kasy, a chcielibysmy gdzies spedzic go razem, miejsce nie gra roli chociaz wolimy gdzies w gorach na kilka dni tak 4 i zeby nocleg nie kosztował wiecej niz 50zł:/ mozna znalezc taka oferte? czy jestesmy skazani na siedzenie w domu z rodzicami?, chcielibysmy na 4 dni i zmiescic sie w 200zł za osobę realne w sylwestra? znacie moze jakies tanie oferty? bo ja szukam i szukam i tak 100zł za nocleg trzeba liczyc a to juz sporo;/
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 12:45
      W górach, w sylwestra, za 50zł, szukane w listopadzie?
      Tak, słyszałem że w pięciu stawach są jeszcze miejsca...
      • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 12:49
        no własnie:/:/:/ wzielabym sie za wczesniejsze szukanie ale tak nagle wyszło z tym wszystkim, w kazdym razie najwyzej pojedziemy ze znajomymi no ale moze ktos cos zna, zapytac zawsze mozna:)
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 12:55
          w kazdym razie najwyzej pojedziemy ze znajomymi no ale moze ktos
          > cos zna, zapytac zawsze mozna:)

Jak masz z kim jechać to wal. Bo nie wierzę że znajdziesz cokolwiek w opisanych przez ciebie paramatrach. Wszędzie w górach gdzie ty byłabyś gotowa zapłacić 50zł znajdą się chętni do zapłacenia 75...
          • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:08
            znalazlam w zakopanym 55zł ale minimum 5 dni:) szukam dalej:P
            • soulshunter Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 15:08
              radze wczesniej przyjechac i zobaczyc na wlasne oczy za co placisz te 55 zl.
    • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 12:45
      bez zadnego balu itd same noclegi, bede bardzo wdzieczna jezli ktos cos poleci, pomoze:)))
    • menk.a Re: Na białej sali 04.11.10, 12:46
      Obowiązuje wówczas strój galowy w kolorze białym oczywiście.:P
      • kolor-owomi Re: Na białej sali 04.11.10, 12:51
        ale o to chodzi, ze my tylko noclegu potzrebujemy za okolo 50zł, zadnych bali itd, moze ktos sie orientuje:)
        • soulshunter Re: Na białej sali 04.11.10, 12:58
          dzwon po schroniskach i sie pytaj, na kwatery prywatne za takie pieniadze nie licz.
          • sundry Re: Na białej sali 04.11.10, 13:02
            Schroniska w listopadzie? Wolne żarty. Wszystko zajęte nawet w Głuchołazach itp. pipidówkach. Parę lat wstecz zajmowałam się szukaniem, rezerwuje się dużo wcześniej.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Na białej sali 04.11.10, 13:04
              > Parę lat wstecz zajmowałam się szukaniem, rezerwuje się dużo wcz
              > eśniej.

Angdota jest taka że rezewuje się wyjeżdżając 2 stycznia w roku poprzednim. Myślę że dość bliska prawdy.
              • sundry Re: Na białej sali 04.11.10, 13:51
                No, na pewno w lipcu co bardziej atrakcyjne lokacje typu domki brda w Wiśle są już zajęte. Latem wolne są jeszcze właśnie takie badziewia typu schronisko młodzieżowe w Górze świętej Anny, gdzie poza piciem nie ma nic do roboty. A w listopadzie zupełna kicha.
              • sid.leniwiec Re: Na białej sali 04.11.10, 18:02
                A ja się kiedyś dziwiłam, że znajomi kwaterę na sierpień (Zakopane) rezerwowali w marcu.:) Nad morzem też potrafi być tłoczno, ale aż takich problemów nie ma.
        • menk.a Re: Na białej sali 04.11.10, 13:15
          kolor-owomi napisała:

> ale o to chodzi, ze my tylko noclegu potzrebujemy za okolo 50zł, zadnych bali i
          > td, moze ktos sie orientuje:)

To pani nie wie jednak co to ta biała sala? Zakłada pani galową koszulę nocną w kolorze białym, chłopisko białe kalesony i idzie się spać. Taniocha jak barszcz.
    • zloty.strzal Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:12
      Jak nie chcecie żadnego balu. a miejsce nie gra roli, to po cholerę się pchać w góry? Żeby było tanio, to ciepłe kapcie i telewizor.
      • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:17
        masakra, fajnie mamy sylwestra z rodzicami i chrzestnymi spedzic? bo i z jednej i z drugiej strony rodzina bedzie w domu, chcemy pobyc sam na sam, nie wiem czy to tak ciezko zrozumiec..nie gra roli miejsce bo chcemy sami sobie winko, szampana wypic i poprzytulac:) tyle nam wystarczy
        • zloty.strzal Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:32
          I myślisz, że ktoś ci w tym pomoże i zlikwiduje rodzinę z domu?

Wytłumaczę ci jak chłop krowie na rowie: skoro chcecie się pobzykać, a krajobraz za oknem jest nieistotny, to wynajmijcie sobie pokój w motelu pod miastem albo jedźcie dokądkolwiek, gdzie skończył się sezon i tyle. Trudne?
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:58
            zloty.strzal napisała:

> I myślisz, że ktoś ci w tym pomoże i zlikwiduje rodzinę z domu?
            >
            > Wytłumaczę ci jak chłop krowie na rowie: skoro chcecie się pobzykać, a krajobra
            > z za oknem jest nieistotny, to wynajmijcie sobie pokój w motelu pod miastem alb
            > o jedźcie dokądkolwiek, gdzie skończył się sezon i tyle. Trudne?

Ale to tak rmoantycznie będzie... W górach... W drewnianej chałupie... na owczych skórach... przed kominkiem...
            • zloty.strzal Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 14:19
              I wychędoży ją w tej owczej skórze jak się akurat wolny kawałek podłogi trafi? ;]
    • zmienna_elfka Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:16
      Po wstępnych badaniach tego co oferuje rynek, które z przymusu przeprowadziłam dzisiaj powiem tak - nic nie ma :)) Właśnie mi się chłopak przyznał, że jego kumpel nawalił w organizacji Sylwestra i od razu wzięłam telefon w dłoń i zaczęłam dzwonić. Wszędzie pełno, wszędzie tłumy, a miejsc brak - nie mówię o miejscowościach odległych o 500km, bo tyle to nie opłaca nam się jechać na 3 dni. A wierz mi, szukałam w każdej prawie cenie (oczwiście w granicach rozsądku :) ) Pozdrawiam,
      Elfka
      • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 13:22
        :( ja jeszcze wierze, ze znajde..na szczescie jeszcze jeden wybor mamy jechac ze znajomymi na narty- wynajmuja domek i wychodzi bardzo tanio ale ja to chce tak bardzo zebysmy sami mogli sylwestra spedzic no zobaczymy jeszcze poszukam, jeszcze sie łudze ze cos znajde:), rowniez pozdrawiam
    • remeti Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 14:03
      Hura Polańska, Beskid Niski, "Hajstra"

nie jestem dziewczyną, ani nawet chłopcem
      • usunelamkonto Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 14:21
        ja mam o tyle plus ze misio mieszka sam, ale nie wiem jak sie bede czula po operacji. bo sylwester bedzie miesiac po niej. wczoraj wpadl na pomysl ze pojdziemy do kina na premiere filmu ktory teoretycznie wychodzi 31.12 :)

jak bylam z moim eks (czyt. chata zajeta) to wymyslilam ze pojdziemy do moteliku i kupimy szampana.
        ale wypadly nam domowki w krakowie (jestem z cz-wy)
        • dianka89 Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 01.12.10, 17:20
          Sylwester w górach do 50% taniej
          Oferty sylwestrowe nawet do 50% taniej. Spędź sylwester 2010/2011 w górach. Obecne oferty dla: Zakopane, Karpacz, Szklarska Poręba, Szczyrk, Wisła, Ustroń, Witów, Murzasichle, Chochołów, Poronin, Ząb, Czarny Dunajec. Nocleg, wyżywienie, zabawa sylwestrowa już od 320 złotych za 6 dni! Dodatkowo możliwość uzyskania zniżki do 40 złotych. Wkrótce także oferty: bal dla wszystkich i sylwester studencki. Szczegóły na stronie: sylwestercentrum.pl
    • soulshunter sa wolne pokoje na sylwestra w Zakopanem 04.11.10, 17:54
      po 70zl/osoba u znajomej gazdziny w centrum miasta :) cuda panie, normalnie cuda
    • nutka07 Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 04.11.10, 18:21
      Jedzcie nad morze.
    • akle2 Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 06.11.10, 01:45
      1. Koncerty na rynku
      2. Randka we własnym domu przy TV
      :P
    • okularnicagrudniowa Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 06.11.10, 22:09
      a allegro poszukaj....
    • pijawka_lekarska Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 30.11.10, 15:01
      Ja jadę w tym roku na sylwestra do Zakopanego, rezerwacja byłam tydzień temu. Z tym, że będziemy w hotelu, a nie na kwaterze, z tego, co wiem, większość "sprawdzonych" kwater rezerwuje się dużo wcześniej.

A musicie gdzieś wyjeżdżać? Za 200 zł możecie wykupić wejściówki na jakąś imprezę, czy w restauracji jakiejś.
      • dianka89 Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 10.12.10, 19:45
        Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
        Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
    • lusseiana Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 10.12.10, 22:45
      Nie są realne. Nie w górach, nie w takiej kwocie i nie zimą, a szczególnie nie w Sylwestra. To, że zabrałaś się do tematu rychło wczas i jeszcze tanio chcesz, to pominę milczeniem.

Za dwie stówy na osobę, to możecie sobie w domu posiedzieć, ewentualnie poszukać miejsca po okolicznych wioskach w remizach, ale wątpię, żeby było coś było jeszcze teraz wolne.

PS. Tani Sylwester w górach to się w maju załatwia dziewczyno, a nie w grudniu...
      • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 10.12.10, 23:01
        po pierwsze spojrz na date- poczatek listopada, a nie grudzien
        po drugie załatwiłam w górach w bieszczadach na prawde tanio w świetnych warunkach, dzieki znajomym miałam na miary tak więc sie da
        • kolor-owomi Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 10.12.10, 23:02
          i nie w remizie na 4 dni miescimy sie w noclegach za 120zł od os:-), warunki sa bardzo fajne- znajomi byli w zeszłym roku i z nami teraz tez sie wybieraja
    • minasz Re: gdzie mozna spedzić tanio sylwester?? 10.12.10, 23:03
      pod białka moze znajdziecie miejsca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka