Dodaj do ulubionych

czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu?

14.11.10, 15:20
bo tkanka tłuszczowa zamiast isc w biodra, pupe idzie w biust. Dosyc mam docinek kolezanek ze zrobiłabym kariere w playboyu(autentyk tak mi powiedziały) i uwag odnosnie mojego biustu. Mam dobrze dobrany stanik, unikam dekoltow, nawet coraz czesciej nosze czarne bluzki zeby jakos zatuszowac. Moze jest jakis sposob zeby wycwiczyc biust i zeby chociaz o rozmiar zmniejszył sie?
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:21
      I z powodu koleżanek chcesz zrzucić z biustu? Trollujesz czy o drogę pytasz?

Utnij najlepiej.
      • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:25
        nie troluje pytam czy ktos ma jakis sposob, jakies cwiczenia bo w koncu mozna chyba jakos wycwiczyc, wszystkie kobiety sprotmenki maja plaski biust
      • haku.mokuren Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 16:18
        Czemu od razu, że trolluje? Sama chętnie schudłabym z biustu. To znaczy z innych części też, ale biust jest niereformowalny, nie robi mu różnicy, czy akurat mam fazę szczuplejszą, czy zimowe sadło.
        • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 16:26
          a) nie to forum b) pytanie o takie rzeczy jest bez sensu dla każdego średnio rozgarniętego osobnika c) wyszukiwarka
          Dlatego trollowaniem zajeżdża.
          • haku.mokuren Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 16:31
            Fakt, że na forum biustowym można pytać, ale tam gonią za każdą sugestie, że biust może być ZA duży. Nie rozumiem, czemu pytanie miałoby być głupie? Sama pewnie nie masz ZA dużego i nie wiesz jaki to ból.
            • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 16:47
              Biust, moja droga, to ja mam bojowy :D I śmiem w ciemno twierdzić, że może nawet większy niż Twój. I żyję. Cudów ni ma, nie zniknie.
              Again - każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że nie da się schudnąć z konkretnej części ciała. Wie, że można konkretną część ujędrnić i obudować mięśniami, dzięki czemu lepiej wygląda. Tłuszcz u każdego schodzi inaczej - co każdy winien wiedzieć z lekcji biologii. Jedyną opcją w wypadku nieschodzącego cyca jest operacja.
              Więc po co średnio rozgarnięty człowiek zadaje pytanie na forum jak nie po to coby trollować?
              • haku.mokuren Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 17:06
                > Biust, moja droga, to ja mam bojowy :D I śmiem w ciemno twierdzić, że może nawe
                > t większy niż Twój. I żyję. Cudów ni ma, nie zniknie.
                Nie wiesz, co mówisz. Chyba, że w rzeczywistości jesteś Dolly Parton - to może masz w proporcji ciut większy.

> Again - każdy średnio rozgarnięty człowiek wie, że nie da się schudnąć z konkre
                > tnej części ciała. Wie, że można konkretną część ujędrnić i obudować mięśniami,
                > dzięki czemu lepiej wygląda.
                Moje obserwacje dowodzą czego innego - bardziej ćwiczone partie mięśni powodują, że tłuszcz z tych obszarów znika szybciej i trudniej wraca. Problem polega na tym, że w biuście nie ma mięśni.

> Więc po co średnio rozgarnięty człowiek zadaje pytanie na forum jak nie po to c
                > oby trollować?
                Bo jest zdesperowany?
                • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 17:22
                  haku.mokuren napisała:

> Nie wiesz, co mówisz. Chyba, że w rzeczywistości jesteś Dolly Parton - to może
                  > masz w proporcji ciut większy.
                  Wiem, wiem, niestety - ogromniasty, można nim udusić spokojnie :)

> Moje obserwacje dowodzą czego innego - bardziej ćwiczone partie mięśni powodują
                  > , że tłuszcz z tych obszarów znika szybciej i trudniej wraca. Problem polega na
                  > tym, że w biuście nie ma mięśni.
                  Nie, nie znika z tych partii szybciej - tylko inaczej się układa, a znika ogólnie. Na samym nie, ale są mięśnie podtrzymujące go.

> Bo jest zdesperowany?
                  Nie przesadzaj, desperacja z powodu biustu? To śmieszne jeśli nie jest chorobliwie ogromny.
                  • haku.mokuren Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 17:39
                    > Nie, nie znika z tych partii szybciej - tylko inaczej się układa, a znika ogóln
                    > ie. Na samym nie, ale są mięśnie podtrzymujące go.
                    Doskonale - inaczej się układa, ale efekt jest. Natomiast biust, który sam w sobie mięśni nie ma (co z tego, że ma podtrzymujące, moim problemem nie jest długość biustu, a wielkość!), wiec metoda dobra na uda czy ramiona odpada.

> Nie przesadzaj, desperacja z powodu biustu? To śmieszne jeśli nie jest chorobli
                    > wie ogromny.
                    Wiesz, są kobiety które z własnej woli wstawiają sobie biusty po trzy kilo cięższe niż mój, ale to ich problem. Moim problemem jest to, że swojego biustu nie lubię i najchętniej bym go zmniejszyła, ale operacja jest raczej trudna. Z resztą, nawet przy dobranej bieliźnie potrafi od biustu boleć kręgosłup i głowa, więc to także może być duży problem. No i problemy z ciuchami. Sama z tym mam problem - nie mam ani jednej sukienki, bo na górę potrzebuję 5 rozmiarów więcej niż na dół, bo producenci uważają, że kobieta może być dupiasta ale nie cycata.
                    • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 17:47
                      haku.mokuren napisała:

> Doskonale - inaczej się układa, ale efekt jest. Natomiast biust, który sam w so
                      > bie mięśni nie ma (co z tego, że ma podtrzymujące, moim problemem nie jest dług
                      > ość biustu, a wielkość!), wiec metoda dobra na uda czy ramiona odpada.
                      To jeszcze inaczej - wielkość może się zmienić tylko przy schudnięciu ogólnie i wtedy złazi [ no, niektórym, jak wiemy, nie ] i z biustu. Ale idea miąśni podbiustnych jest taka, że jak inaczej ułożą tłuszcz, to może być nieco wygodniej. Aż tak źle masz, że Ci się wlecze po ziemi? Widzisz swoje stopy czy zasłania, jak patrzysz z góry?

> Wiesz, są kobiety które z własnej woli wstawiają sobie biusty po trzy kilo cięż
                      > sze niż mój, ale to ich problem. Moim problemem jest to, że swojego biustu nie
                      > lubię i najchętniej bym go zmniejszyła, ale operacja jest raczej trudna. Z resz
                      > tą, nawet przy dobranej bieliźnie potrafi od biustu boleć kręgosłup i głowa, wi
                      > ęc to także może być duży problem. No i problemy z ciuchami. Sama z tym mam pro
                      > blem - nie mam ani jednej sukienki, bo na górę potrzebuję 5 rozmiarów więcej ni
                      > ż na dół, bo producenci uważają, że kobieta może być dupiasta ale nie cycata.
                      Mam podobnie - tyle, że ja mam mocne ciało, dobrze prosperujące mięśnie i nie boli mnie od cycków kręgosłup. Kupno ubrań to sajgon, ale co poradzić. Albo się zdecydować na operację albo przyzwyczaić, samo nie zniknie.
                      • haku.mokuren Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 18:12
                        > To jeszcze inaczej - wielkość może się zmienić tylko przy schudnięciu ogólnie i
                        > wtedy złazi [ no, niektórym, jak wiemy, nie ] i z biustu.
                        Raz w życiu schudłam tak mocno, że biust łaskawie zmienił rozmiar - dokładnie o jedną miseczkę. A tak, to złośliwa materia żyje własnym życiem.
                        > Aż tak źle masz, że Ci się wlecze po ziemi? Widzisz swoje stopy czy zasłania, j
                        > ak patrzysz z góry?
                        Nie no, do ziemi mu daleko, ale co do widzialności stóp to bym się zastanowiła. W staniku rozstawiającym cycki po kątach widać, ale w half-cupie czy plandżu muszę się wychylić do przodu;)
                        • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 18:15
                          haku.mokuren napisała:

> Raz w życiu schudłam tak mocno, że biust łaskawie zmienił rozmiar - dokładnie o
                          > jedną miseczkę. A tak, to złośliwa materia żyje własnym życiem.
                          No i właśnie, złośliwe cholerstwo trzyma się i trzyma, jakby liczyło na gromadę potomków do wykarmienia!

> Nie no, do ziemi mu daleko, ale co do widzialności stóp to bym się zastanowiła.
                          > W staniku rozstawiającym cycki po kątach widać, ale w half-cupie czy plandżu m
                          > uszę się wychylić do przodu;)
                          No widzisz, a ja nawet w takim rozstawiającym po bokach nie widzę i muszę się mocno wychylić do przodu i łeb schylić, coby obaczyć :)
    • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:22
      któraś probowała czegoś lub ma podobny problem? bo to jest problem, wyprzedzam niektore panie wpisami, ze przesadzam i powinnam sie cieszyc bo nie ma z czego
      • ursyda Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:29
        balet (nie mylic z baletami)
        nie znam baletnicy z duzymi cyckami
        • hermina1984 Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:31
          > nie znam baletnicy z duzymi cyckami

a znasz w ogóle jakąś sportsmenkę z cycami? :D
        • maitresse.d.un.francais Ursyda, ale balet to od 10 roku życia 14.11.10, 16:03

sport podobnie albo jeszcze wcześniej

kiedy podobno takie tancerki są, tylko sobie zmniejszają
    • hermina1984 Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:23
      po co zmienijszać ??
      BTW spytaj tu
      forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html
      wydaje mi się,że odpowiedni cyckonosz i Twoje problemy znikną....
      • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:26
        o dzięki, zapytam na tamtym forum, widze ze tam maja taki sam problem
    • lacido a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:31

• raohszana Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:34
        Ona sobie odessie, Ty sobie wstrzykniesz i o :P
        • lacido Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:39
          ja się o naukową metodę pytam a nie jakiś handel wymienny ;)
          • lesny.skrzat Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:44
            słyszałam o takich preparatach ze smaruje sie nimi brzuch i piersi i po pewnym czasie tkanka tłuszczowa z brzucha "przechodzi" w piersi;) serio

No i porzadny push up, wolałabym byc jednak na Twoim miejscu, chociaz jak zale sie mojejmu chlopakowi to sie puka w czoło, ze mam najpiekniejszy biust na swiecie a mu sie one trafiły jak szóstka w totka:D to mnie pociesza, bo z duzym biustem same problemy a z kupnem stanika fajnego to juz nie wspomne
            • lacido Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:47
              to zabrzmiało jak wyciskanie z tubki np pasty do zębów ;)

puszapy to oszustwo a prawda i tak wchodzi a jaw ;)
              • raohszana Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:48
                Bo mniej więcej o to chodziło - niby się smarowało jednym kolorem krema rzyć, drugim cyc i "przesuwało" rencamy tłuszcz :D Pic na wodę jak nie wiem co.
          • raohszana Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:44
            Naukowo metodę? A jest pani - sól fizjologiczną, zapakować? :D
            • lacido Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:47
              a to chyba z kilo by się zdało ;)
              • raohszana Re: a odwrotnie? ktoś wie? ;) n/t 14.11.10, 15:55
                To może od razu ze dwa - po jednym na każdy? I wtedy jak kto napadnie w nocy - to jedny chlast! pysk, drugim chlast! poprawić i napastnik na glebie! :D
                I można w tym wodę nosić, jak się dobrze przytrzyma :D
    • kochanic.a.francuza Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:44
      To juz chyba lepiej te plaskie maja,bo wstrzyknac czy dopchac sobie czego zawsze mozna, ale wyciac to juz gorzej:)
      • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:46
        jedyny bardzo duzy plus, ze mezczyzna sie bardzo podobaja:) wiecej plusow nie widze, same problemy z kupnem staniczka, stroju kapielowego itd
        • raohszana Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:49
          MężczyznOM
          • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:53
            chciałam napisac ze mojemu mezczyznie, literowka
    • akle2 Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:51
      Z samego biustu? Nie ma. Jak schudniesz ogólnie to i schudniesz z biustu, tylko nie przesadź, bo będziesz miała zamiast cycków dwie skarpety.
      • lesny.skrzat Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 14.11.10, 15:56
        probowałam takiego sposobu i nie dało rady, schudłam 5kg ograniczajac słodycze, mieso i schudły mi nogi, twarz, wymarniałam i jak dziecko z dachau wygladałam ale biust pozostał, moze sa specjalnie cwiczenia tylko na biust
    • potworski Masz tację 14.11.10, 16:42
      lesny.skrzat napisała:

Dosyc mam docine
      > k kolezanek ze zrobiłabym kariere w playboyu(autentyk tak mi powiedziały)

No to ci faktycznie koleżanki doj#ebały=niewychowane fleje. Ja miałem ostatnio podobną nieprzyjemną sytuację=wchodzę na imprezę w stylu bankietowym i jak wpier#dalałem serowego koreczka podchodzi pewna panna i mi mówi, że bardzo seksownie wyglądam w swoim garniturze. Na to ja jej odparłem, żeby się ode mnie odpieprzyła i żeby jej poszło w pięty to dodałem, że jej perfumy pachną bardzo wykwintnie i ma bardzo zadbane dłonie. Na to ona mi, że jestem bezczelny i powiedziała, że mam piękny uśmiech=jak u amerykańskich aktorów. No to tego jej już nie darowałem i pojechałem po bandzie=że wszyscy się z niej śmieją, bo z boku wygląda jak Brigitte Bardot. Opuściła salę z podkulonym ogonem=hahaha=bezczelna flądra.
      • lonely.stoner Re: Masz tację 14.11.10, 18:37
        ja na Twoim miejscu bym zmienila kolezanki na jakies normalne fajne dziewczyny a wredne zazdrosne malpy kopnela w d... i wlasnie wkladala specjlanie na spotkania z nimi dekolty i bluzki podkreslajace moj atut- zeby sie swoim wrednym gulem zadlwaily z zalu i zazdrosci hehehe. Serio mowie, skup sie lepiej na tym ze masz fajne piersi a nie przejmuj docinkami zazdrosnych bab. Sama nie mam jakiegos mega wielkiego biustu ale mi tez sie obrywalo od zazdrosnych a czesto i plaskich kolezanek - najelpsza strategia to zmienic kolezanki a przy zazdrosnych wypinac piers do przodu i sie obnosic z cyckami :)
        • amoniak2 Re: Masz tację 14.11.10, 19:10
          Zależy od budowy piersi, od tego czy jest przewaga tłuszczu czy gruczołów. Jak tłuszczu to pomogą diety i ćwiczenia. Przede wszystkim nie dobijaj się tymi docinkami koleżanek! Głowa do góry i pierś do przodu!

• akle2 Re: Masz tację 15.11.10, 00:15
            I proste plecy i łopatki do tyłu. O tym kobitki zapominają
    • lady.godiva Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 15.11.10, 08:58
      Nie ma sposobu, choć oczywiście jakieś ćwiczenia moga go ujędrnić. Zdajesz sobie sprawę, że twoje koleżanki mówią tak z zazdrości? Pewnie każda ma dwa nalesniki zamiast biustu, a ty po prostu zwracasz uwagę. Niejedna pani by się z tobą zamieniła. Chłopakowi się podobasz, więc nie zadręczaj się wymyslonymi problemami i ciesz życiem.
      A na spotkanie z koleżankami ubierz największy dekolt jaki masz w domu, a potem na jakąś uwagę o Playboyu odpowiedz: zazdrościsz, bo jesteś płaska jak naleśnik (albo jakoś grzeczniej, ale też cięto).
      A potem wymień koleżanki na inne.
    • venettina Re: czy jest jakis sposob zeby schudnac z biustu? 15.11.10, 12:27
      Kup minimizer, biustonosz ktory bardzo dobrze podtrzymuje biust ale dzieki ktorem nie jest on tak wielki ani wyeksoponowany.

Sprawdz tez poziom prolaktyny, bo jest bardzo prawdopodobne, ze masz podwyzszony i stad rozrastanie sie piersi. Jesli piersi bola ci w drugiej polowie cyklu, to zbyt wysoka PRL prawie pewna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka