Dodaj do ulubionych

Podsłuch...

19.11.10, 23:07
Tak wiem ,że to brzmi perfidnie ale...podejrzewam męża o zdradę...potrzebuję jakiegoś urządzonka do podsłuchu.Poradzi ktoś co,gdzie i za ile można kupić?Gdzie i jak zainstalować?
Obserwuj wątek
    • piekna.i.wyrafinowana Re: Podsłuch... 19.11.10, 23:10
      elektroniczna niania?:)
    • soulshunter Re: Podsłuch... 19.11.10, 23:11
      znajdz sobie kochanka i niech to on zacznie cie podejrzewac i rozkminiac jakby cie tu podsluchac.
    • potworski Znam 19.11.10, 23:12
      Tu masz fajne urządzenie=

https://www.jaarex.republika.pl/rtv/audio/zk140t.jpg

Wkładasz to mężowi do wewnętrznej kieszeni marynarki i jak wraca z roboty to niepostrzeżenie wyciągasz szpulę i przesłuchujesz nagranie. Niestety wadą urządzenia jest fakt zasilania z sieci 230V skutkiem czego będziesz musiała zakupić przedłużacz w OBI (długość przedłużacza zależna od tego jak daleko od domu pracuje twój stary).
      • soulshunter Re: Znam 19.11.10, 23:16
        ooooo moj pierwszy magnetofon :) Zajebista sprawa byla z tymi glowicami, cala liste przebojow trojki mozna bylo nagrywac na c-60
        • potworski Re: Znam 19.11.10, 23:17
          soulshunter napisał:

> ooooo moj pierwszy magnetofon :) Zajebista sprawa byla z tymi glowicami, cala l
          > iste przebojow trojki mozna bylo nagrywac na c-60

To ty taki stary jesteś?=a pamiętasz kolej warszawsko-wiedeńską?
          • soulshunter Re: Znam 19.11.10, 23:22
            pamietam jakzesmy pierwsze kolo skombinowali. To byly czasy, jeszcze czasem na dinozaura mozna bylo zapolowac.
    • jan_hus_na_stosie Re: Podsłuch... 19.11.10, 23:13
      https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXrccFwBEkenTRR-p8W3whZiGghG11px1dhdhE1jEjHc9XcyzZXQ
    • minasz Re: Podsłuch... 19.11.10, 23:17
      a co ci da ta informacja?
    • six_a Re: Podsłuch... 20.11.10, 01:10
      ja widziałam kiedyś taki film blue velvet, i oni tam mieli ucho na zbyciu.
      nada się?
      • eat.clitoristwood Re: Podsłuch... 20.11.10, 08:50
        six_a napisała:
        > ja widziałam kiedyś taki film blue velvet, i oni tam mieli ucho na zbyciu.
        > nada się?

A w "Śpiochu" Allena nos, ten przydałby się do węszenia.
    • exorbitante Re: Podsłuch... 20.11.10, 08:55
      Na jakimś Flohmarkcie, postasiowskie wynalazki. Bo za drugą granicą wciąż jeszcze w użytku, nie ma wyprzedaży.
      • nikitka.beauty Re: Podsłuch... 20.11.10, 22:44
        Nikt nic na poważnie nie doradzi?
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Podsłuch... 21.11.10, 11:04
          Tak, rozstać się z facetem. Nawet jak nie kombinuje za Twoimi plecami, to oznacza, że i tak nie ma zaufania, więc po co być razem?
          • nikitka.beauty Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:17
            Ja pytam o podsłuch a nie o przyjacielskie rady typu:rozstań się z nim!
            Więc osoby które nie mają nic do powiedzenia na ten temat proszę nie tracicz czasu na niepotrzebne wypowiedzi!
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:21
              No ale po co CI facet, któremu nie ufasz?
              A jak potrzebujesz dowodów w sprawie rozwodowej to poszukaj podsłuchów w necie np. przez wpisanie słowa podsłuch w wyszukiwarkę.
            • leonardadikarpia Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:25
              Wygooglaj sobie, a nie idziesz na łatwiznę
        • leonardadikarpia Re: Podsłuch... 21.11.10, 11:33
          nikitka.beauty napisała:

> Nikt nic na poważnie nie doradzi?

To Ty tak na poważnie?Czyli wątek nie dla śmiacia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka