nikitka.beauty 19.11.10, 23:07 Tak wiem ,że to brzmi perfidnie ale...podejrzewam męża o zdradę...potrzebuję jakiegoś urządzonka do podsłuchu.Poradzi ktoś co,gdzie i za ile można kupić?Gdzie i jak zainstalować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Podsłuch... 19.11.10, 23:11 znajdz sobie kochanka i niech to on zacznie cie podejrzewac i rozkminiac jakby cie tu podsluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Znam 19.11.10, 23:12 Tu masz fajne urządzenie= Wkładasz to mężowi do wewnętrznej kieszeni marynarki i jak wraca z roboty to niepostrzeżenie wyciągasz szpulę i przesłuchujesz nagranie. Niestety wadą urządzenia jest fakt zasilania z sieci 230V skutkiem czego będziesz musiała zakupić przedłużacz w OBI (długość przedłużacza zależna od tego jak daleko od domu pracuje twój stary). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Znam 19.11.10, 23:16 ooooo moj pierwszy magnetofon :) Zajebista sprawa byla z tymi glowicami, cala liste przebojow trojki mozna bylo nagrywac na c-60 Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Znam 19.11.10, 23:17 soulshunter napisał: > ooooo moj pierwszy magnetofon :) Zajebista sprawa byla z tymi glowicami, cala l > iste przebojow trojki mozna bylo nagrywac na c-60 To ty taki stary jesteś?=a pamiętasz kolej warszawsko-wiedeńską? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Znam 19.11.10, 23:22 pamietam jakzesmy pierwsze kolo skombinowali. To byly czasy, jeszcze czasem na dinozaura mozna bylo zapolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Podsłuch... 20.11.10, 01:10 ja widziałam kiedyś taki film blue velvet, i oni tam mieli ucho na zbyciu. nada się? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Podsłuch... 20.11.10, 08:50 six_a napisała: > ja widziałam kiedyś taki film blue velvet, i oni tam mieli ucho na zbyciu. > nada się? A w "Śpiochu" Allena nos, ten przydałby się do węszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
exorbitante Re: Podsłuch... 20.11.10, 08:55 Na jakimś Flohmarkcie, postasiowskie wynalazki. Bo za drugą granicą wciąż jeszcze w użytku, nie ma wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka.beauty Re: Podsłuch... 20.11.10, 22:44 Nikt nic na poważnie nie doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Podsłuch... 21.11.10, 11:04 Tak, rozstać się z facetem. Nawet jak nie kombinuje za Twoimi plecami, to oznacza, że i tak nie ma zaufania, więc po co być razem? Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka.beauty Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:17 Ja pytam o podsłuch a nie o przyjacielskie rady typu:rozstań się z nim! Więc osoby które nie mają nic do powiedzenia na ten temat proszę nie tracicz czasu na niepotrzebne wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:21 No ale po co CI facet, któremu nie ufasz? A jak potrzebujesz dowodów w sprawie rozwodowej to poszukaj podsłuchów w necie np. przez wpisanie słowa podsłuch w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardadikarpia Re: Podsłuch... 21.11.10, 12:25 Wygooglaj sobie, a nie idziesz na łatwiznę Odpowiedz Link Zgłoś
leonardadikarpia Re: Podsłuch... 21.11.10, 11:33 nikitka.beauty napisała: > Nikt nic na poważnie nie doradzi? To Ty tak na poważnie?Czyli wątek nie dla śmiacia? Odpowiedz Link Zgłoś