Dodaj do ulubionych

Facet i maniery

29.11.10, 22:16
Poznałam kogoś na portalu. Mielismy się umówić na sobotę, iść razem na - mój pomysł, wysłałam mu info, prosiłam o potwierdzenie, czy pójdzie. Nie chciałam iść sama, umówiłabym się z kimś innym gdyby on nie mógł. Stwirdził, że super opcja i że z przyjemnością pójdzie, ale że na festiwalu będzie mało czasu na rozmowę - umówmy się więc w piątek, żeby porozmawiać.

Spotkaliśmy się w piątek i było super :) Do czasu, kiedy on mówi, że na ten festiwal jednak umówił się ze znajomymi, "ale jeśli chcesz możesz się z nami zabrać, w końcu to był twój pomysł hahaha".

Pytanie: Czy z nim jest coś nie tak? Raczej nie chodziło o to, że mu się nie podobałam, bo potem jeszcze pisał i pytał, czy "z nim pójdę".
Obserwuj wątek
    • ursyda Re: Facet i maniery 29.11.10, 22:22
      ale o co pytasz?
    • alpepe Re: Facet i maniery 29.11.10, 22:23
      życie jest zbyt krótkie, by rozbierać na czynniki pierwsze zagrywki różnych ćwoków. Olać, ale mieć nauczkę na przyszłość. Tyle.
      • elega-ncki Re: Facet i maniery 29.11.10, 22:24
        Nauczkę, żeby się z mężczyznami nie spotykać?
    • arka-koparka Re: Facet i maniery 29.11.10, 22:24
      Bzielenie wlosa na czworo. Masz ochote z nim isc, idz. W koncu cie zaprasza!
      Beda jego znajomi? Tym lepiej, bedziesz miala okazje poznac go z innej strony.
    • bijatyka Re: Facet i maniery 29.11.10, 22:27
      To proste. Umówił się w piątek, żeby sprawdzić, czy w sobotę przy znajomych nie zrobi sobie wioski. Powinnaś być zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka