Dodaj do ulubionych

wow spodziewałam się blondynki

05.12.10, 23:34
szczupłej, bardzo wysokiej i bardzo młodej
a tu proszę, żona cara jest.. brzydka i wygląda staro i źle

normalnie mam fioła na punkcie Miedwiediewa i Putina od jakiegoś czasu :D
a że jutro i pojutrze prezydent Rosji z żoną będą w Wawce, to chętnie bym go obcięła na żywo
jak śnieżycy nie będzie, to wyskoczę :)
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:37
      o kurde ale on jest z metra cięty :/
      i to zburzyło moją wizję cara.. 162 cm wzrostu.. co to za facet.. sięgałby mi do szyi, ble.
      • menk.a Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:44
        Oni w sensie przywódcy państw tylko w tv na wysokich wyglądają.;)
      • raduch Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:56
        vandikia napisała:

> o kurde ale on jest z metra cięty :/
        > i to zburzyło moją wizję cara.. 162 cm wzrostu.. co to za facet.. sięgałby mi d
        > o szyi, ble.

Nic nie rozumiesz. On się za żoną chowa przed snajperami. Taktyka z pragmatyką.
      • stedo Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 13:40
        I jak wieść niesie, siedzi w dodatku pod pantoflem u małżonki;))
    • menk.a Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:42
      Żona jak żona. Normalna kobieta. Miałby ja wymienić na nowszy model, coby do wnętrz kremlowskich bardziej pasowała?:P

Psssyt Słyszałam dzisiaj w radiu, że jakaś organizacja apeluje byśmy jutro ubrali się na czarno (do pracy, w domu, wszędzie) na znak sprzeciwu wobec działań rosyjskiej służby bezpieczeństwa, co to morduje dziennikarzy, wolność słowa jest tłumiona w zarodku, itp.
      ;)
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 00:08
        no własnie, normalna a nie caryca, carycę sobie po prostu inaczej wyobrażam, nic personalnego :D

ja mam na jutro uprasowany szary sweterek więc odpada :P
        • grassant Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 08:44
          vandikia napisała:

> no własnie, normalna a nie caryca, carycę sobie po prostu inaczej wyobrażam, ni
          > c personalnego :D

pewnie myślisz o KatarzynieII? to była caryca!
    • kiira_korpi Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:45
      Zdjęcie pokaż, to się oceni, czy ładna, czy nie bałdzo - to raz:)
      A dwa - poważnie będą w Wawie jutro i pojutrze? - nie no, to cały ruch zablokują, będziesz 7 godzin do domu wracała, zobaczysz;)
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 00:10
        wypluj do cholery :)

no wiem, że na mojej trasie przejazdu będzie blokada ale łudzę się, że nie w moich godzinach pracy
        przyzwyczajona jestem w sumie, przecinam Żwirki ciągle albo Ujazdowskie.. jak nie prezydenci, to królowie albo inne gwiazdy, byleby śnieg nie padał, to tragedii nie będzie
    • six_a Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:45
      https://bi.gazeta.pl/im/7/8771/z8771537Z,Swietlana-Miedwiediewa.jpg

ta?
      no porównaj z naszą pierwszą damą:), a nie z claudią schiffer.
      • six_a Re: wow spodziewałam się blondynki 05.12.10, 23:54
        sama sobie dopowiem, bo wszyscy poszli spać;)

putin to ma paskudny gust:
        www.obmawiamy.pl/18/putin-ma-dziecko-z-kochanka/
        • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 00:07
          ja nie poszłam ale piję właśnie magnez pomarańczowy i zaraz idę ;)
          no nie porwałabym się na te baby Putina
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 00:14
        no dobra, a porównaj ją z pierwszą damą Francji :)

naszej to generalnie nie ma co porównywać, rozumiem że kobieta 5 dzieci urodziła i jej się miednica rozeszła ale ten obfity 2 podbródek.. jestem przeciw, szczególnie że teraz reprezentuje państwo i powinna świecić przykładem... a tak znaczna nadwaga to coś jak palenie fajek.. demode
        • figgin1 Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 10:59
          Ja pierniczę, myślałam, że "świecić przykładem" można przez styl bycia, wykształcenie, kulturę osobistą, działalność charytatywną i takie tam, ale okazuje sie że świecić trza figurą.
          Ludzie, tu mowa o prezydentowej, nie o szefowej agencji modelek.
          • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:10
            właśnie tak, styl bycia i zdrowy styl życia
            działalność charytatywna i tak jest wpisana w rolę pierwszej damy, czy ona chce czy nie
            • figgin1 Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:18
              Styl bycia nie jest równoważny ze zdrowym stylem bycia. Życie to coś więcej, niż dbanie o linię i urodę. Serio serio.
              • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:25
                W tym przypadku mówię raczej o dbaniu o zdrowie, nie urodę.
                • figgin1 Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:26
                  No to wyobraź sobie, że dla niektórych życie nie składa się z dbania o zdrowie i urodę. I przeglądania pudelków.
                  • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:29
                    ić na inny wątek dokuczać komuś innemu :)
                    mowa miała być o wyglądzie tylko i wyłącznie, a nie o kulturze, sztuce, pudelkach, organizacjach, fizyce jądrowej i ratowaniu słoni.
                    • figgin1 Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:44
                      Ach jej, przepraszam, że krytykuję cię w twoim watku. Po prostu takie myślenie, jakie tutaj reprezentujesz jest niesłychanie płytkie. Rozumiem mieć nadwadę, czy ileśtam lat więcej niż ty i się tego nie wstydzić. Ale nie rozumiem, jak można w taki sposób oceniać ludzi i się tego nie wstydzić, ba, obwieszczać to światu przez zakładnie na ten temat wątków.
                      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:45
                        nie wiem, może jak dorośniesz, to zrozumiesz :>
                        • figgin1 Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:52
                          Dobrze, że mnie poinformowałaś, bo sama bym w życiu nie wpadła na to, że podniecanie sie czyjąś wagą, kolorem włosów czy zmarszczkami jest oznaką dojrzałości...
                          • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:55
                            polecam się na przyszłość
                          • sid.leniwiec Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 17:46
                            Zgadzam się z Figgin.
                            Kobiety nie maja lekko, jakoś urody Bronka nikt nie komentuje, najwyżej coś o wąsach wspomną.
                      • takajatysia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 12:01
                        No więc mój ojciec po pięćdziesiątce miał ostatnio stan przedzawałowy związany głównie ze swoją masą (160 kg). Odchudzanie w jego przypadku doda mu urody, ale nie to jest kluczowe... i nie sądzę, żeby ta opinia była w stylu "pudelka".
        • six_a Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 12:46
          mnie się całkiem podoba ta swietłana, widać, że ładna kobita była i jest.

po prostu inaczej się starzeje niż carla. tamta schnie na wiór, a tej rośnie indyczy podbródek. osobiście wolę żony prezydenckie w wieku podobnym do męża, a nie jakieś siksy zgarnięte spode klubu:) za przeproszeniem - to a propos tej "spodziewanej" sporo młodszej carycy. no ale blondynka jest:)
        • maitresse.d.un.francais Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 17:48
          Wandycja, dobijasz mnie. Poglądami.

Miedwiediew nie jest carem, tak na marginesie.
          • stedo Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 18:27
            O to, to, najwyżej vice;)) aczkolwiek niby głowa. Ale oni tak mają teraz. Podobnie zresztą jak my;))
          • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 22:11
            bez jaj
            czy ja mam wszystko pisać używając " " ? :) weź coś czasem przeczytaj z przymrużeniem oka
    • annajustyna Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 09:11
      Wyglada jak jego matka. Vandzia, a Putina mowiacego po angielskiemu juz slyszalas?
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:11
        chyba nie słysząłam :)
    • a_nonima Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:20
      Wandzia nasza nie spodziewała się, że zostanie prezydentową!!! Miała za mało czasu żeby schuść, a teraz to już się nie opłaca ;)
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:26
        myślisz?
        pewnie ją przerobią przez lata, jak każdą do tej pory :)
        • menk.a Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:30
          Jakiś czas temu usłyszałam jak te dwie wydry Horodyńska i Malinowska (Malinowskiej organicznie nie lubię) chwaliły prezydentową za elegancję, za hołdowanie klasyce, za umiejętne noszenie klasyki. To było miłe. I ładne.;)
          • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:46
            łee jak dla mnie ten duet jest dziwny :) niespecjalnie lubię i jedną i drugą
      • menk.a Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:28
        Bo mąż już prezydentuje.:D

Jest sympatyczną kobietą, a jakby tak zrzuciła 20 kg byłaby też atrakcyjniejszą kobietą. Polacy oszaleli na punkcie Dukana, więc może i pani prezydentowa mogłaby się wylaszczyć.:P
        • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:29
          wylaszczy się, twarz ma ładną, styliści i żywieniowcy ją ogarną pewnie do wakacji
          • menk.a Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 11:31
            Też tak sadzę.;)
    • stedo Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 13:02
      Tamto zdjęcie jest chyba ze Smoleńska gdy prezydentowa tam była z rodzinami. Może stąd ta "nieszczególna" mina jej rosyjskiej odpowiedniczki. Ale ogólni, gdy ją zrobią nie jest żle. Taka typowa rosyjska uroda:
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e2/Svetlana_Medvedeva_-_Светлана_Медведева.jpg/200px-Svetlana_Medvedeva_-_Светлана_Медведева.jpg
    • stedo Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 13:11
      Ogólnie prezydentowe, premierowe nie są okazami urody. Tutaj przykład, od lewej Putinowa, Blairowa, Bushowa:
      https://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_01/cherieES0806_468x516.jpg
      • six_a Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 22:15
        pani exblair chyba zapomniała z podomki wyskoczyć, ale torbę chyciła;)
      • vandikia Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 22:17
        dokładnie, też mi się podomka na usta ciśnie
        dla mnie wzorem pierwszej damy w sensie reprezentatywnym zewnętrzenie oczywiście (żeby kuwa znowu nie było :D) jak narazie jest Kwaśniewska, a później długo długo nic
    • sid.leniwiec Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 17:44
      > normalnie mam fioła na punkcie Miedwiediewa i Putina od jakiegoś czasu :D

To pewnie przez tego "samca alfa" z wikiprzecieków.;)
      Ale nie będą się śmiać, bo też mam swoje guilty pleasures.:)
      • sid.leniwiec Re: wow spodziewałam się blondynki 06.12.10, 17:52
        * nie będę
    • maitresse.d.un.francais caryca 06.12.10, 17:58
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c5/Alexandra_Fyodorovna_LOC_01137u.jpg/451px-Alexandra_Fyodorovna_LOC_01137u.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka