hotally 23.12.10, 22:40 Pakujcie te prezenty w stare gazety!! o! :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: eco xmas!! 23.12.10, 22:58 wiesz, ally, ale te prezenty też powinny być ekologiczne, więc proponuję szary papier ścierny zwany nie wiedzieć czemu toaletowym zawinięty w gazetę polską. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: eco xmas!! 23.12.10, 23:04 Tylko takie daję... i kupując nie biorę toreb w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: eco xmas!! 23.12.10, 23:06 Ja bym wolała 100.000 $ zawinięte w 200.000 $. Wszystko papierowe. Ekologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: eco xmas!! 23.12.10, 23:37 eco xmas- brrr, ostatnio z moim chlopakiem sie zastanawialismy czy to jest wiesniackie jesli wtracamy w polska jezyk angielska jezyk. Doszlismy do wspolnej konkluzji ze jesli jestemy poza Polska - to ok, ale w Polsce- brzmi to nonszalancko i wiesniacko. Ja przybywac z Wielka Swiat i zyczyc wam Wesolych Xmas hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: eco xmas!! 23.12.10, 23:48 Dzięki za pomysł! Gazet nie kupuje, ale idę zaraz do skrzynki zobaczyć czy nie ma jakiś gazetek reklamowych :D Myślisz, że też mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: eco xmas!! 24.12.10, 06:16 E tam. My sobie w rodzinie pakujemy w torby prezentowe. I te torby krążą po rodzinie. Ciekawe, które torby wrócą do mnie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
albina.siwa Re: I te torby krążą po rodzinie 25.12.10, 15:31 Recycling toreb jest ok; trzeba tylko uważać, by np. w środku lata nie dać komuś w prezencie flaszki w torbie w choinki i Mikołaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: eco xmas!! 24.12.10, 09:31 a można hotally napisała: > Pakujcie te prezenty w stare gazety!! > o! :] > a można w stare pudełka po butach? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: eco xmas!! 24.12.10, 13:42 lepiej po telewizorze bo sie wiecej zmiesci, na raz dla wszystkich. Jednakze uwazam ze najbardziej eko bedzie ulepic wielka kule sniezna i w srodek wsadzic prezenty. Pozytek podwojny, bo zniknie troche sniegu z ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a prezenty też z lumpeksów? 24.12.10, 22:45 Bo to ekologiczne, nie jak kupowanie nowych. No chyba że ofiarowujesz komuś ciucha typu trashion. Odpowiedz Link Zgłoś