Dodaj do ulubionych

Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to zart?

27.12.10, 03:29
Jest ladna, do nieczego nie mozna sie przyczepic, ale takich jest na peczki.
Urode ma pospolita, nie ma tego cos. Poza Polska by nikt nawet na nia nie spojrzal.
Piekna jest Olga Kyrylenko czy Monika Belucci. A moze Polscy mezczyzni maja inne gusty?
Tak naprawde dobrze by bylo uslyszec od facetow (Polakow!) co w niej widza? A moze jej seksownosc polega na tym, ze rozbiera sie w filmach?
Obserwuj wątek
    • nolus Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 04:39
      ładna,ale jakaś taka swojska jest. jak dla mnie zbyt pyzata,ale oczy i usta bardzo ładne.
      • voxave Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 05:15
        ma oryginalna urodę--nie jest podobna do seryjnych Barbi---a ten urok osobisty nie do podrobienia
        • foxhunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:36
          a Doda, ktora zajela drugie miejsce -
          czarne oczy ze sztucznym blond.
          chlopo-baba, wulgarna, nic z klasy czy subtelnosci,
          dominujaca tak zwana "kastrujaca kobieta"
    • sid.leniwiec Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:39
      No fakt, nie ma klasycznej, posągowej urody, ale śliczną twarz i moim zdaniem jest bardzo ładna, ma bardziej oryginalną urodę niż twoja Kurylenko.
      • sid.leniwiec Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:58
        A - i jeszcze zgrabna.
      • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:16
        sid.leniwiec napisała:

> ma bardziej oryginalną urodę niż twoja Kurylenko.

koniec świata, mam takie samo zdanie odnośnie urody kobiet co leniwiec :)
        • sid.leniwiec Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:19
          To jeszcze nic. Koniec świata to by był, gdyby nam się światopogląd zgodził.
          • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:22
            ludzie czasem się zmieniają, więc masz jeszcze szansę przyjąć słuszny punkt widzenia ;)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:47
      W kategorii piękna - na pewno nie zasługiwała by na pierwsze miejsce.
      Ale w kategorii seksowna - ot tak, tu ma szanse.
    • hipna Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:53
      może nie koniecznie naj ale seksowna jest.
    • izabellaz1 Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 21:58
      baron_von_kapusta napisał:

> Piekna jest Olga Kyrylenko czy Monika Belucci

Aleś przypier*olił tym porównaniem...
    • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:09
      baron_von_kapusta napisał:

> Piekna jest Olga Kyrylenko czy Monika Belucci.

a ja wolę Przybylską, o!
      • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:12
        i jedna forumka jest jeszcze bardzo ładna, ale nie powiem która ;)
        • kobbieta Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:17
          Ja mysle ze Przybylska i Doda to przeciwnosci, ale Dody by mezczyzni sie bali, bo to wielki biust itd, Przybylska natomiast jest bardziej "normalna" usmiechnieta i przystepna.
          • sid.leniwiec Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:21
            A ja myślę, że kwestia gustu, aczkolwiek mnie też Doda się niezbyt podoba.
          • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:29
            > Ja mysle ze Przybylska i Doda to przeciwnosci, ale Dody by mezczyzni sie bali,
            MĘŻCZYŹNI nie boja sie kobiet. Kobiet boja sie maminsynki, wymoczki, pantoflarze, fajtlapy itd. Zapamietaj to sobie raz na jutro :P
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:33

> MĘŻCZYŹNI nie boja sie kobiet. Kobiet boja sie maminsynki, wymoczki, pan
              > toflarze, fajtlapy itd. Zapamietaj to sobie raz na jutro :P

Co do dody to się zgodzę, ale przyznam że w spotkaniu z jakąś modelką z pokazu victoria secret to miałbym problem jak się do sprawy zabrać :D :D
            • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:34
              A przepraszam to gdzie takiego mężczyznę dostać mogę ? I jeszcze pytanie czy on to wszystko ma w pakiecie w standardzie ?;p
              • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:37
                trzeba wyslac darmowego smsa i liczyc na szczescie :) Im wiecej wyslesz tym masz wieksze szanse
                • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:38
                  łeee tak to ja się nie bawię, a prostszej metody nie znasz ?
                  • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:39
                    mozesz do mnie wyslac :P
                    • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:41
                      Mhm i dopiero teraz się ujawniasz ???
                      • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:42
                        bo ja sie szanuje.
                        • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:44
                          To dobrze tak to ja mogę się bawić, wracam do gry :D
                          • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:46
                            lolcia, ja ciebie cos powiem, ty jestes jeszcze bardzo bardzo mloda i masz duzo czasu zeby znalezc swojego supermana. Tylko prawiczkow omijaj z daleka :)
                            • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:50
                              Nie chcę supermana skoro on nawet majtek porządnie nie potrafi założyć ;p
                              • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:51
                                ale za to jak potrafi zdejmowac, a to sie liczy przede wszystkim :P
                                • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:55
                                  :))) a od czego są kobiety ?
                                  • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:59
                                    no to wlasnie on tym kobietom zdejmuje wzrokiem normalnie. Popatrzy sie tylko tymi laserowymi oczami i psssstttt juz sznureczki stringow przepalone i majty w dol
                                    • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 23:00
                                      ojej, ale mnie zestresowałeś...nie wiem czy z wrażenia zasnę w nocy ! :)
                                      • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 23:03
                                        luzik lolcia, zrob supermana w konia i nie zakladaj majteczek. Ale sie zdziwi jakby co
                                        • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 23:04
                                          e tam nic co bym już nie praktykowała mi nie zaproponowałeś :p
              • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:38
                lolcia-olcia napisała:

> A przepraszam to gdzie takiego mężczyznę dostać mogę ?

czasem na fk się zabłąka, ale spóźniłaś się o kilka miesięcy ;)
                • lolcia-olcia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:42
                  to fatalnie ... niby tyle tyle czasu tu działam, a taki towar przeszedł mi koło nosa... Ale dzięki Janek za info zapamiętam !
    • wiarusik Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:43
      nudne jest porównywanie do znanych i wypacykowanych.
      dla mnie seksy jest holenderska bycz o ksywie stacey ;)
      jak ktoś nie wie jak wygląda,to niech se wpisze w google "stacey dutch sex" i na 1szej lepszej stronie będzie.
      • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:48
        w sumie musze przyznac racje, holenderki maja w sobie to cos i sa ladne dziewczyny :)
        • wiarusik Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:50
          ciekawy język muszę przyznać,coś jak skrzyżowanie angielskiego z niemieckim i domieszką hiszpańskiego.
          • soulshunter Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:52
            nooooooo, tym jezykiem tez potrafia ciekawe rzeczy robic :)
            • wiarusik Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 22:59
              jaaaaa,lyket...;P
    • chersona Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 23:06
      'Jest ladna, do nieczego nie mozna sie przyczepic, ale takich jest na peczki.'

Nikt nie jest naj. Każdego jest na pęczki. Ja mam fazę na pewnego sportowca, też by się pewnie zaraz głosy podniosły, że mam coś z oczami.
    • rachela25 Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 27.12.10, 23:15
      a pęczki ? chyba żartujesz , na polskich ulicach widać tylko szare myszy i ,,zrobione,, małolaty . Mało jest kobiet po 30 -stce które wyglądają jak Przybylska ,naprawde nie czesto spotkać można taką babke , nie wiem gdzie ty mieszkasz

• k2i Marta Żmuda Trzebiatowska 28.12.10, 10:14
      zdecydowanie najpiękniejsza i ma to "coś"...no Przybylska spoko ale jest taka jakich wiele... a co Moniki B. to kobieta ma klasę połączoną z tym czymś
    • rzeka.chaosu Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 28.12.10, 21:29
      A mnie się ona podoba. Miałam okazję widzieć ją na żywo, nad morzem ;P jak jeszcze nie była bardzo sławna i pamiętam, ze zrobiła na mnie spore wrażenie. ładna. :)
      • k2i Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 28.12.10, 21:39
        znaczy widziałaś ją jak miała 16 lat? hmmm no to nieźle:)
        • rzeka.chaosu Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 28.12.10, 21:44
          Nie no, już była w TV bo ją poznałam, poza tym gdzieś się udzielała (jakiś festyn na plaży czy cus, nie pamiętam co to było) :D. Ja miałam wtedy z 16. :D
    • vandikia Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 28.12.10, 21:46
      bardzo jest seksowna, w Belucci piękna ale ma lekko zdzirowatą urodę
    • kombinerki.pinocheta Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 28.12.10, 21:47
      mnie sie podoba
      chociaz anna czartoryska jest wedlug mnie atrakcyjniejsza

https://www.plotkara.pl/images/10257/left/normal/anna-czartoryska.jpg
    • minasz belucii jest stara 28.12.10, 22:27
      przybylska zreszta tez
      • garssonka Re: belucii jest stara 29.12.10, 01:00
        Pociaszajace jest to, ze Polacy (jak wynika chociazby z wypowiedzi tutaj) wola kobiety naturalne, z srednim biustem, a nie silikonowe, glosne i botoksowe.
        • baron_von_kapusta Oto najseksowniejsza Polka (link) 29.12.10, 05:06
          www.kozaczek.pl/img_users/1228341046.JPG
          • doral2 Re: Oto najseksowniejsza Polka (link) 29.12.10, 07:57
            nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba.
          • chersona Re: Oto najseksowniejsza Polka (link) 29.12.10, 09:06
            To ja głosuję za Nataszą Urbańską (Agnieszka Wagner też może być, ma śliczne, malutkie uszki).
    • mrs.g Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 29.12.10, 19:57
      Po pierwsze to napewno nie ma urody typowej Polki, wiec sie z tym z toba nie zgodze. Dziewczyna jest ladna, stwierdzam to jako kobieta, a raczej rzadko tak uwazam. Wg mnie nic jej nie brakuje do Moniki Belluci, ktor rowniez uwazam za piekna kobiete.
      • simply_z Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 29.12.10, 20:15
        monica belucci podoba się słowianom ,bo w Polsce taka uroda jest rzadko spotykana ,przypuszcza m ,że Przybylskiej zresztą też.
        Zrobilam kiedys eksperyment i pokazalam zdjęcie Przybylskiej obcokrajowcom;) ,stwierdzili ,że im sie nie podoba bo dla nich jest taka ..typowa.Natomiast atrakcyjna wydała im się Julia Kamińska (serialowa Brzydula).
    • masher Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 29.12.10, 21:26
      no wiesz, nie jest zla. z tych naszych gwiazdeczek to jedna z najladniejszych. a belluczijke to bym zostawil w spokoju, nie nasza ;)
      • jan_hus_na_stosie Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 29.12.10, 21:34
        no właśnie, cudze chwalicie, swojego nie znacie ;)
    • zuzia1982 Re: Ania Przybylska - najseksowniejsza... czy to 30.12.10, 20:20
      jest piekna, ale myślałam że jest starsza, tak ok 40 lat jej dawałam a ma 32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka