Dodaj do ulubionych

Wydaje majatek na staniki

03.01.11, 17:16
Zaczęlo się od kiedy zaszłam w ciązę. Przed ciążą 65F, a od 4 miesiaca ciaży nosilam 70E, potem 70F, 70G, tuz przed porodem 75G, Po porodzie 70G, potem 65G, 65F, teraz przymierzam się do zakupu 60G. Kazdy z tych stanikow mam w min 2-3 kolorach. Minął rok a nic się nie stabilizuje.
Obserwuj wątek
    • chersona Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 17:20
      Co się nie stabilizuje? Cycki są jak ruchome piaski? Myślisz, że przejdziesz przez wszystkie rozmiary?
    • teletoobis Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 17:23
      I jaki masz problem? W czym ci pomoc? A moze tylko nie masz co robisz i zasmiecasz forum produktami swych obydwu zwojow, bo taki masz kaprys?
    • doral2 Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 17:25
      sueellen napisała:

"..Kazdy z tych stanikow mam w min 2-3 kolorach..."

no to nie dziwota, że wydajesz na nie majątek.
    • tully.makker Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 17:29
      A moze nie zmienia cie sie rozmiar, tylko kupujesz rozne modele, ktore niezawsze trzymaja wymiary? ja normalnie 70G, ale przy Deco Freyi zeszlam na 65G...
    • maitresse.d.un.francais Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 17:51
      zrób se brafitting i sprzedaj stare staniki radzi ciocia metresa
      • mariko8 Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:08
        tyle numerków, pogubiłam się ;) nie wiem o co ci chodzi ale gratuluję kolekcji

może jak zaczniesz nosić "uświadomione" staniki to twoje piersi się ustabilizują :P
    • sueellen Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:13
      Chodzi o to że kiedy byłam nieuswiadomiona, nosiłam 75C i wszystkie "pasowaly" jak się uswiadomiłam to ciagle nie pasują.
    • reniatoja Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:14
      sueellen napisała:

> Zaczęlo się od kiedy zaszłam w ciązę. Przed ciążą 65F, a od 4 miesiaca ciaży no
      > silam 70E, potem 70F, 70G, tuz przed porodem 75G, Po porodzie 70G, potem 65G, 6
      > 5F, teraz przymierzam się do zakupu 60G. Kazdy z tych stanikow mam w min 2-3 ko
      > lorach. Minął rok a nic się nie stabilizuje.

Ty się żalisz, czy się chwalisz? Czego potrzebujesz od nas forumowiczów, bo pragnęlibyśmy pomóc, ale nie bardzo wiemy jak. Mamy ci powiedzieć który z tych wszysdtkich rozmiarów jest dla ciebie jednak najlepszy? Moim zdaniem powinnaś zdecydować sie na 70 F i już ustabilizować się w zakupach stanikowych, zapomnij o innych rozmiarach, nos tylko ten, ok?

• six_a Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:19
      60G i 75F - różnica na pewno szokująca.
      księżniczka na ziarnku grochu normalnie:)
      • six_a Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:22
        sorry:) 70G i 75F
        • simply_z Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:30

nie wysmiewaj się sixa ,z czyjegos malego biustu:)
          • six_a Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:39
            w tych uświadomionych to ja chyba er noszę;)
            właśnie się o mało nie zaktrzusiłam, bo oglądam katalog wysyłkowy i jest tak: upiększyj swój strój kolorową apaszką.
            piękne
            • simply_z Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 18:52
              mialam kiedys uświadomiony stanik i hmm..czulam sie jak w pancerzu ,chyba jednak wolę push upy:D
              • six_a Re: Wydaje majatek na staniki 03.01.11, 19:02
                :) ale ja o tym grochu to nie w sensie groszowego biustu, tylko że takie różnice mogą kogoś uwierać.

no i pacz pani, ale 75C każde dobrze siedziało na autorce, to jest paradoks.
    • grave_digger urzekła mnie twoja historia 03.01.11, 19:30
      • lonely.stoner Re: urzekła mnie twoja historia 03.01.11, 21:24
        no to pewnie nie mozesz kolejny raz zajsc w ciaze bo znowu ci sie wszystko poprzestawia hehe. ja tak mam jak zgubie 1-2 kg- to wszystko chyba tylko z cyckow spada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka