kill_bill2 Re: kill bill - prywata 27.04.04, 21:18 diab.lica napisała: > jestes tu jeszcze? waśnie szykuje sobie kompiel w pianie plusk plusk Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: kill bill - prywata 27.04.04, 21:23 kill_bill2 napisał: > diab.lica napisała: > > > jestes tu jeszcze? > waśnie szykuje sobie kompiel w pianie plusk plusk a moze wejdziesz na chwile na czata (na portalu gazety, regionalne, kielce) Odpowiedz Link Zgłoś
kill_bill2 Re: kill bill - prywata 27.04.04, 21:28 diab.lica napisała: > kill_bill2 napisał: > > > diab.lica napisała: > > > > > jestes tu jeszcze? > > waśnie szykuje sobie kompiel w pianie plusk plusk kielce to szmat drogi.... ale niech bedzie, już jade > > a moze wejdziesz na chwile na czata (na portalu gazety, regionalne, kielce) Odpowiedz Link Zgłoś
kill_bill2 Re: czekam :) n/txt 27.04.04, 21:36 nie działa mi link do tego czata, explorer sie wysypał masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: czekam :) n/txt 27.04.04, 21:37 kill_bill2 napisał: > nie działa mi link do tego czata, explorer sie wysypał > masz @ mozna wejsc od gory z linka jaki wyswietla ci sie na gorze strony dziala Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica nie mam zainstalowanego :( 27.04.04, 21:38 ale planuje zrobic w najblizszej przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
kill_bill2 Re: czekam :) n/txt 27.04.04, 21:39 diab.lica napisała: > kill_bill2 napisał: > > > nie działa mi link do tego czata, explorer sie wysypał > > masz @ > > mozna wejsc od gory z linka jaki wyswietla ci sie na gorze strony > dziala u mnie nie wszystki linki działają, po ostatnimkasowaniu zawirusowanych plików, musze przeinstalować system, mam właczone gg i wysłałam Ci numer Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica z prawdziwa przyjemnoscia 27.04.04, 21:41 ale nie mam jeszcze gg :( a instalacja troche potrwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica juz mam 27.04.04, 22:01 diab.lica napisała: > ale nie mam jeszcze gg :( > a instalacja troche potrwa ... Odpowiedz Link Zgłoś