Dodaj do ulubionych

Fotogeniczność?

• buuenos Re: Fotogeniczność? 11.03.11, 23:00
      wszystko ladnie pieknie, ale JA to dopiero biedna jestem. nie dosc , ze nie fotognieniczna to na dodatek jestem obiektem doswiadczalym w sensie sprawdzania mozliwosci stalej ogniskowej 20mm bez flasha
    • lacido Re: Fotogeniczność? 11.03.11, 23:33
      im mniej się staram i pozuję tym lepiej wychodzę :)
    • e_dita.garniak Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 10:54
      Ja w naturze przeważnie siebie lubię, ale na zdjęciach w ogóle. Natomiast bardzo dobrze wyglądam na filmach, w kamerze. Myślę, że moja twarz lepiej wygląda w ruchu. Może to być też kwestia spięcia, bo jak jestem rozluźniona to dobrze wychodzę nawet, ale przeważnie jestem super spięta ;D, spinam się jak widzę aparat, bo podświadomie wiem, że źle wyjdę.
    • hejterzyna ja podobno jestem 12.03.11, 11:08
      poza tym lubie towarzysto obiektywu.
      lubie fotki z zaskoczenia i te pozowane.
      sam tez lubie robic sobie fotki :)
      • iamhier Re: ja podobno jestem 12.03.11, 13:59
        A ja mam bardzo krytyczny stosunek do swojej urody,wyglądu.I liczy sie dla mnie tylko ten obraz ktory rejestrują oczy innych ludzi gdy na mnie patrzą.W zwiazku z tym,ze jedyna mozliwoscia zobaczenia swego obrazu sa moje oczy,to...najbardziej prawdopodobnie wygladam na karzerze i zdjeciach kompletnie amatorskich.Oczywiscie nigdy nie ejstem zadowolona,ale to inna broszka...
        Jesli chodzi o zdjecia to tylko te nie robienie przez fotografów.Tam jestem jakas odbarwiona juz nawet (włosy,skora).Kompletny nonsens w porownaniu z tym co na kamerze....
        • iamhier Re: ja podobno jestem 12.03.11, 14:01
          i jeszcze jedno:sadze,ze zdjecia w dowodach osobistych są przekłamane.Nie rozpoznalabym polowy ludzi ze zdjec dowodowych i ich obrazu z kamery,badz reala.Nawet gdyby zrobili sie niemalze identycznie jak na tym zdjeciu.

nie mam wady wzroku istotnej.
    • jowita771 Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 11:21
      Ja mam tak samo, jak autorka wątku. w rzeczywistości nie jest źle, ale na zdjęciach to nie wyglądam za dobrze. Chociaż, jak się uśmiecham, to bywa całkiem ładnie. Najgorsze są zdjęcia biometryczne, ale na takim to każdy wygląda jak pół dupy zza krzaka.
    • lonely.stoner Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 12:09
      kiedys lubilam tylko niekotre swoje zdjecia, dzis lubie prawie wszystkie. Chociaz uwazam ze nie jestem specjalnie fotogeniczna, ale ostatnio przegladalam jakies tam zdjecia moje i znajomych i stwierdzilam ze jestem po prostu piekna. ah, no i pamietam jak moja babcia chciala jakies tam zdjecia swoje wyrzucic na kotrych wg niej wygladala jakos brzydko, a moim zdaniem po prostu normalnie, ladnie jak zazwyczaj. Moze ludzie nie sa przyzwyczajni do swojego widoku na zdjeciach? a juz najlepiej to sobie zrobic film-nakrecic jak sie cos robi, mowi...Ja zawsze jak ogladam siebie sama to sobie mysle wow, to ja nawet nie wiedzialam ze jestem taka zajebista :) hehe, humor poprawia na 100% :) moj facet nakrecil taki filmik jak ide w bikini po plazy- pierwszy raz jak to obejrzalam to sobie mysle, niezle jakas super laske sobie nakrecil buuu, a dopiero potem sie zorientowalam ze ta super laska to jestem ja. Nie poznalam siebie samej hehe.
      • lonely.stoner Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 12:10
        aaa, tak wiem, dostane pewnie bure za to ze sie przechwalam jaki ze mnie 8 cud swiata hehe wole to niz umartiwanie sie i stekanie nad urojonymi lub nie kompleksami :)
        • iamhier Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 13:37
          Zeby dobrze wygladac na zdjeciach trzeba miec odpowiednia fryzure do ksztaltu twarzy (mozna miec brzydkie wlosy!!!) oraz miec sztuczne biale zeby.Poza tym mozna byc brzydkim jak noc.Plus mocny make-up.Na kamerze bedzie to wygladalo źle ,w szczegolnosci gdy te wspanialosci palnie nam ktos beznadziejny w swym fachu,bez poczucie estetyki.

Jedyne czego sie nie ukryc do defektow figury.Dlatego najlepsze modelki-to brzydka twarz plus ładna figura!

Trzeba robic zdjecia blisko z komory zeby widziec jak ktos wyglada tak jak nas widza inni ludzie.Nawet ze spora wadą wzroku.

Takze real,kamera i ewentualnie komóra.Plus aparacik kogos kot nie ma pojecia o robieniu zdjec
          • lonely.stoner Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 13:45
            iamhier napisała:
            > Jedyne czego sie nie ukryc do defektow figury.Dlatego najlepsze modelki-to brzy
            > dka twarz plus ładna figura!

taa,i znowu sprawdzamy wszystko do imputowania wlasnej brzydoty wszystkim innym ludziom. Ja akurat znam ladne dziewczyny, z ladna buzia i ladna figura, i chcialabym zebys napisala ktore to sa te najlepsze modelki z brzydka twarza i ladna figura??bo ja chyba nie znam zadnej hehe
            • iamhier Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 13:50
              A ja nie....to tylko gra kolorów....
              • iamhier Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 13:51
                plus chirurgia plastyczna i kosmetyczka...
    • sid-the-sloth Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 15:58
      Nie mam pojęcia. Ja uważam, że niekoniecznie, a głosy są podzielone.
      • kombinerki.pinocheta Re: Fotogeniczność? 12.03.11, 21:05
        Z piwem Ci do twarzy.
        • sid-the-sloth Re: Fotogeniczność? 13.03.11, 08:39
          No, to moje najlepsze zdjęcie. Szkoda, że nie mogę wstawić do CV.:)
    • alex_koz Re: Fotogeniczność? 13.03.11, 03:51
      ja nie jestem, ale na szczescie wole byc po drugiej stronie aparatu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka