Dodaj do ulubionych

Wampir energetyczny

11.03.11, 19:02
właśnie ode mnie wyszedł
właściwie wampirka
nie wiem o co chodzi, ale po każdym spotkaniu czuję się jakby mnie kołem łamali
ale zmęczenie to nic bo oprócz tego jest jakiś smutek, zlość i xuj wie jeszcze:/
Obserwuj wątek
    • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:03
      to po xcuj ja przyjmujesz w domu?
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:06
        przylazła a ja nie spojrzalam w wizjer
        spławiłam ją w ciągu pół godziny, ale to jej wystarczy
        • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:13
          na drugi raz splaw w pol sekundy
          • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:20
            na razie nie mogę
            interesy:/
            • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:21
              to sie kontaktuj tylko przez internet
              • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:23
                no ale czasami się nie da
                wiesz, że telefonicznie też to działa?
                • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:25
                  uroki musisz odczynic jak nic. Ty, Ólka, a moze to jaka czarownica jest aaaaaa?
                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:26
                    no
                    siedzę i patrzę na nią i wyczuwam ZUO!
                    • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:28
                      kotem ja postrasz, kotem!
                      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:31
                        mój kot się jej panicznie boi
                        • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:35
                          to faktycznie djobeł wcielony. Zrob jej kawe z wody świeconej nastepnym razem.
                          • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:36
                            a ona niewierząca. na niewierzących działa?
                            wypali gardło albo co?
                            • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:36
                              domestosa dodaj na wszeli wypadek
                              • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:38
                                coś ty
                                czujna jest
                                • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:39
                                  sprytna... może już inni tego na niej próbowali ;p
                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:41
                                    jest taka opcja bo wlasnie mi uswiadomiliscie, ze nie znam nikogo kto ją lubi
                                    • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:43
                                      to chyba o czymś świadczy niestety
                                      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:45
                                        ale to naprawdę fajna i miła dziewczyna
                                        wcale nie nuda
                                        ale jest w niej coś...
                                        sama kurde nie wiem
                                        • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:46
                                          ja takich już unikam... nic z bycia dla takich miłą nie mam
                                          • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:03
                                            tylko widzisz
                                            ja nie mam tak normalnie powodu by jej nie lubić
                                            nic mi zrobila (a przynajmniej nic o tym na razie nie wiem)
                                            to tylko moje odczucia
                                            • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:15
                                              a moze ona lalkie woodoo nosi w torebce? Ja bym sie obkupil czosnkiem w biedronce.
                                              • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:17
                                                Sołli, czy mnie można źle życzyć?
                                                • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:22
                                                  a w rzyció! S.P. Matka Teresa moglaby sie od ciebie uczyc.
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:42
                                                    no wlaśnie
                                                    wiec dlaczego ona mię tak męczy
                                                  • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:44
                                                    moze czuje sie samotna?
                                      • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:46
                                        ja wam mowie, do Czenstochowy z nia i egzorcyzmy odprawic.
                                        • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:47
                                          tak cudy to tylko w czestochowie lub licheniu
                                          • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:50
                                            niech da tysiaka na łojca derechtora - tez powinno podzialac
                                            • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:54
                                              albo dwa ;p
                                              • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:54
                                                ojro
                                                • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:57
                                                  uuu cenisz się ;p
                                                  • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:02
                                                    nie ja, ino łociec derechtór
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:07
                                                    śmiejcie się śmiejcie
                                                    a mi tu smutno
                                                    o.
                                                  • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:09
                                                    szczelse kelicha Ólka, za zadrowie dżapańców
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:14
                                                    dziś pić niestety nie mogę
                                                    k.ruwa mać
                                                  • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:25
                                                    to ja i za Ciebie wypiję ;p
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:41
                                                    wypij, wypij
                                                    przyda mi się
                                                  • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:46
                                                    aaa zapomniałam już nie piję ;p
                                                  • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:27
                                                    skoro nie mozesz pic, to lap za czekolade
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:41
                                                    coś ty
                                                    gumę żuję i udaję, ze nie jestem głodna
                                                  • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:46
                                                    odchudzasz się ?
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:55
                                                    ja tak raz na dwa miesiące zawsze się odchudzam;)
                                                  • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:58
                                                    ciekawa metoda ;p ja na kacu też się odchudzam
                                                  • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 21:59
                                                    a ja jakies dziwne kace mam
                                                    zawsze glodna jestem na kacu
                                                  • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 22:00
                                                    co Ty ja mam 2-3 dni postu po...
                                • soulshunter2 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:41
                                  to do piekarnika ja na 3 zdrowaski
                              • niefrasobliwa Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:40
                                Też znam taką osobę, po spotkaniu uczucie jak nie spałabym 2 dni i pracowała 24h. Ograniczyłam kontakt.
                                • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:42
                                  Ograniczam do mimnimum
                                  ale to już jakaś obsesja jest, jak widzę, że mi się wyswietla jej imię w komorce to mi słabo
    • krwawa_orlica Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:16
      Mam takiego kólegę, sympatyczny gościu, ale po dwugodzinnej rozmowie z nim skądinąd miłej i wcale nie głupiej, czuje się jak po dwóch godzinach biegania, albo aerobiku.
      No tak ma i co ja mam zrobić, wysysa mnie.
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:24
        tak jak napisałam, zmęczenie to xuj
        ale ten dziwny smutek i złość - ot tak
    • piataziuta Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:16
      A jakie treści ci sprzedaje żeś zmęczona i zła?
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:21
        zwykłe blablanie, dlatego to takie zastanawiające
        dziewczyna fajna, niegłupia i calkiem miła
        ale w jej otoczeniu czuję się jak bym była otoczona czarnym dymem
    • chersona Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:17
      no więc ja mam wśród znajomych osobę, która jest absolutnie OK - grzeczna, miła, pomocna - a ja zawsze przy niej zaczynam marudzić, narzekać, malkontencić. nie znoszę siebie wtedy, ale samo tak jakoś wychodzi. ale energii mi nie odbiera.
      twoja wampirka na innych też tak działa?
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:22
        nie wiem
        nie rozmawialam z nikim o tym
    • suomi6 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:21
      Mnie też kiedyś taka jedna wysysała, ale na szczęście już jej obok mnie nie ma :)
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:24
        czyli nie czepiam się ot tak?
        • suomi6 Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:25
          Nie, kiedyś też tutaj założyłam taki wąt o wampirze.
    • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:25
      Mam taką jedną koleżankę, nie dość, że męcząca, monotematyczna i upierdliwa... widząc ją przechodzę na drugą stronę ulicy...
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:27
        Ale ona nie jest nudna ani nic z tych rzeczy i to jest dziwne, ze tak na mnie dziala
        • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:30
          Ta moja też tak zaczynała... dzisiaj np widząc ją wsiadającą do metra poczekałam na kolejne... zawsze jest ryzyko, że wysiądzie tu gdzie ja
    • chersona Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:27
      w sumie to mi jej szkoda. mam nadzieję, że nie jestem dla nikogo takim wampirem - to chyba gorsze niż być przez kogoś nielubianym. mąż nazwał tak kiedyś w złości nasze dziecko, ale w przypadku dziecka mamy do czynienia z typowy dziecięcym wampirzeniem.
      • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:31
        :D a ile ma ?
        • chersona Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:39
          skończył 7. ale upierdliwością nie odbiega szczególnie od innych dzieci.
          • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:42
            haha wyrośnie :)
    • funny_game Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:41
      Więcej do Ciebie nie przyńdę! :F
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:44
        ciebie by się mój kot na pewno nie bał
        • funny_game Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 19:45
          Ta, bo moja torebka dziś daje psimi frykasami. Rozsypały się :/
    • nagialeniedokonca Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:02
      jak chcesz to cie naucze jak sobie z takimi radzić ;)
      • lolcia-olcia Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:03
        ooo dawaj :)
        • nagialeniedokonca Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:10
          przez neta to się nie da ;)
      • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:04
        chcę
        • nagialeniedokonca Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:09
          ;) to na prv musi być, bezpośrednio ;)
          • ursyda Re: Wampir energetyczny 11.03.11, 20:15
            o masz
    • gr.een ja też straciłam energię 11.03.11, 20:21
      od trzech godzin chodzę i sprzątam i piorę i sprzątam i piorę i jeszcze muszę posprzątać , a szef powiedział, że już nie ma siły do mnie :-/
      • ursyda Re: ja też straciłam energię 11.03.11, 21:42
        a szef co robi?
        • gr.een Re: ja też straciłam energię 11.03.11, 22:00
          jak to co robi - jest szefem :)
          • gr.een Re: ja też straciłam energię 11.03.11, 22:01
            tzn, by jakoś sprecyzować - to nie sprzątaliśmy wspólnie ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka