Gość: zdzisiek Re: lee a ja ciem lóbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 00:53 To akurat nic dziwnego, naprawdę. Lubimy ludzi podobnych do nas. To jedna z zasad Roberta Cialdiniego. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller widzę, ze 1 pampers dziennie to za mało :))))))) 01.05.04, 00:55 Gość portalu: zdzisiek napisał(a): > To akurat nic dziwnego, naprawdę. Lubimy ludzi podobnych do nas. To jedna z > zasad Roberta Cialdiniego. naprawdę myslisz, że to Cialdini wymyślił? :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: lee a ja ciem lóbie 01.05.04, 00:56 Lee zdecydowanie rozni sie od meriqold. Jak klasa biznesowa od ekonomicznej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
triss_meriqold6 Re: lee a ja ciem lóbie 01.05.04, 00:57 a j_u to przy nich autostop Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: lee a ja ciem lóbie 01.05.04, 00:58 j_u ma czar lewitacji i nie potrzebuje srodkow transportu :P Odpowiedz Link Zgłoś
mundra_baba Re: taki autostop to fajowa rzec, 01.05.04, 00:58 podcionga sie kiecke i auto STOP, nie tylko auto staje ! Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: lee a ja ciem lóbie 01.05.04, 00:56 Gość portalu: zdzisiek napisał(a): > To akurat nic dziwnego, naprawdę. Lubimy ludzi podobnych do nas. To jedna z > zasad Roberta Cialdiniego. czy to był pan z zasadami? czy z kwasami? Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:30 a kazde z nich po stokroć tyle co akordex :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akordex Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:32 lee.miller napisała: > a kazde z nich po stokroć tyle co akordex :))))))))) ...odezwała się samica Pitekantropa. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:35 akordex zaszczekał: > hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
akordex Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:37 lee.miller napisała: > akordex zaszczekał: > > hau hau by odgonić zapyziałą suczke Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:39 akordex napisał: > lee.miller napisała: > > > akordex zaszczekał: > > > hau hau > > by odgonić zapyziałą suczke ktorą zobaczył oczami wyobraźni, bo zapyziałą wyobraźnię ino posiadał :D dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
akordex Re: jedno badziewie warte drugiego (N/T) 01.05.04, 01:41 lee.miller napisała: > ktorą zobaczył oczami wyobraźni, bo zapyziałą wyobraźnię ino posiadał :D tak to sobie Lala tłumacz, poczujesz się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś