Dodaj do ulubionych

stare dziady

04.05.11, 13:08
moze ktos wie co na moim profilu na portalu randkowym robi facet o 15 lat starszy? i dlaczego uwaza ze bede nim zainteresowana?

ja nie mam odwagi zaczepiac 20latkow, nie przychodzi mi do glowy ze mogliby byc mna zainteresowani nie ludze sie ze moglyby tak byc i jestem z tego powodu obrazona
Obserwuj wątek
    • outthereltd Re: stare dziady 04.05.11, 13:11
      spoko :) mnie zaczepiają jeszcze starsi :) no ale młokosy też, czego zupełnie nie rozumiem ;)
    • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 13:14
      samotnica34 napisała:

> moze ktos wie co na moim profilu na portalu randkowym robi facet o 15 lat stars
      > zy?

Pewnie go sobie oglądał.

i dlaczego uwaza ze bede nim zainteresowana?
      >

Nie wiem, ale może to on tobą jest zainteresowany. Zapytaj go, a potem wróć i napisz, co odpowiedział.

> ja nie mam odwagi zaczepiac 20latkow,

Kiepsko.

nie przychodzi mi do glowy ze mogliby byc
      > mna zainteresowani nie ludze sie ze moglyby tak byc

To w końcu nie zaczepiasz ich z powodu strachu czy tego, że uważasz, że jesteś dla nich za stara i nie wystarczająco atrakcyjna?

i jestem z tego powodu obr
      > azona

Słusznie. Majestat może sie obrazić.
    • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 13:14
      samotnica34 napisała:

> moze ktos wie co na moim profilu na portalu randkowym robi facet o 15 lat stars
      > zy? i dlaczego uwaza ze bede nim zainteresowana?
      >
      No ale dlaczego z góry zakładasz , że nie będziesz nim zainteresowana ?

• 2szarozielone Re: stare dziady 04.05.11, 13:16
      a bo ja wiem, czy to źle, że stary... mnie się niedawno Boguś Linda śnił :))) i w sumie, jakby wszedł na mój profil na portalu randkowym, to bym się nie poczuła obrażona.
      • niceflower454 Re: stare dziady 12.05.11, 09:48
        do2szarozielone-no tym Bogusiom nie wyszło poderwanie kobiety ok.10 lat młodzej to zeby zrobić jej na złość znaleźli sobe 15 lat młodszą.Jednak nadal nie ustępują w boju o starszą!

Rozwalają tym starszym każdym układ,są zazdrośni,a żonke traktują jak koło zapasowe.
        To obesja czy patologia trudno stwierdzić.
    • sweet_pink Re: stare dziady 04.05.11, 13:17
      Jak zamieszczasz sobie profil to musisz się liczyć, że nawet 75 letnia lesbijka może go sobie czytać i się nim podniecać.
      Ktoś Ci każe tym panom odpisywać?
    • tygrysio_misio Re: stare dziady 04.05.11, 13:21
      tak se pomyslam, ze moglabym zalozyc sobie konto na portalu randowym... tak ło coby zobczyc jak to jest

ale jak jakis facet mi odpisze? co wtedy?

jestem z tych co ida na porywy sera i łona... nie cierpie sztucznosci i roznych randek.. mam sie umawiac z facetami w parku na wino?

jak to jest gapic sie na zdjecie faceta i wybierac go jak na aukcji internetowej?
      • six_a Re: stare dziady 04.05.11, 19:11
        porywy sera chyba sobie zanotuję.
        pozwolisz?
        • tygrysio_misio Re: stare dziady 06.05.11, 23:36
          eee... zdarzaly mi sie lepsze teksty ;]
    • izabellaz1 Re: stare dziady 04.05.11, 13:32
      I dlatego masz nicka "samotnica".
    • bijatyka Re: stare dziady 04.05.11, 13:39
      A nie można (nie wiem, bo nie znam się na portalach randkowych) zrobić sobie dopisku: "stare dziady od... do... wont" ?
      • outthereltd Re: stare dziady 04.05.11, 13:48
        bijatyka napisała:

> A nie można (nie wiem, bo nie znam się na portalach randkowych) zrobić sobie do
        > pisku: "stare dziady od... do... wont" ?

można :) ja tak zrobiłam, w szczególności w odniesieniu do żonatych ale poziom czytania ze zrozumieniem jest bardzo niski :)
        • soulshunter2 Re: stare dziady 04.05.11, 13:50
          moze nie tyle poziom czytania ze zrozumieniem, tylko wzrok juz nie ten i nie dowaidza co napisalas.
          • outthereltd Re: stare dziady 04.05.11, 14:14
            soulshunter2 napisał:

> moze nie tyle poziom czytania ze zrozumieniem, tylko wzrok juz nie ten i nie do
            > waidza co napisalas.

ale rzecz nie tyczy się tylko wyłącznie chrupków :)
    • malamelania Re: stare dziady 04.05.11, 13:42
      Jak to, co robi? 90 procent facetów powyżej 30-tki czuje się rówieśnikami kobiet młodszych o 10-15 lat :D
      • soulshunter2 Re: stare dziady 04.05.11, 13:49
        ale co ty sobie myslisz? Ze jak facet ma 50+/- lat to mu sie automatycznie zmieniaja upodobania i gustuje tylko i wylacznie w kobietach 45+ i wiecej? Podejzewam ze kobiety maja podobnie.
        • malamelania Re: stare dziady 04.05.11, 14:12
          A niech sobie gustuje nawet w osiemnastkach, ale wyskakiwanie z propozycjami świadczy o słabym kontakcie z rzeczywistością :D
          • soulshunter2 Re: stare dziady 04.05.11, 14:16
            kto nie sieje, ten nie zbiera :)
          • fiigo-fago ale jare ;) 04.05.11, 15:59
            Mało wiesz o rzeczywistości. Kobiety generalnie szukają mężczyzn starszych od siebie, a nawias tej różnicy jest niejednolity. Tak samo mężczyźni szukają zazwyczaj kobiet młodszych od siebie. Sam miewałem partnerki z różnicą od + 2 lata do minus kilkanaście lat. Ostatnia moja partnerka była ode mnie młodsza dokładnie o połowę gdy zaczęliśmy być ze sobą, i jest nam ze sobą dobrze już grubo ponad 4 lata... :)
      • sid-the-sloth Re: stare dziady 05.05.11, 17:22
        > Jak to, co robi? 90 procent facetów powyżej 30-tki czuje się rówieśnikami kobiet młodszych o 10-15 lat :D

10/10 :)
      • niceflower454 Re: stare dziady 12.05.11, 09:55
        do melamelania-dla mnie związek z mezczyzna,ktory biologicznie może być ojcem kobiety to rodzaj patologii.Ja jakos tym kobietom i facetom nie zazdroszcze.Musza MIEC JAKIS FELER NA RYNKU DAMSKO-MESKIM by brac sobie cos co biologicznie jest skazane NA PORAZKE.

15 latek (15 lat roznicy) moze byc ojcem.W psychologii czy seksuologii max.roznica wieku to 8-9 lat (chlopaK w takim wieku zaczyna produkowac PLEMNIKI).

tO PRZEPASC TAKA roznica wieku.Nie czarujmy sie.

Tak do 40 stki to jakos...a potem ona 30,on 45,ona 35 a on 50.Ta ostatnia opcja NIE JEST MOZLIWA!!!!!

Ja majac 24/25 lat nawet nie spojrzalam na 40 latka.Sex z nim to dla mnie rodzaj patologii by byl.Najlepszy uklad seksualny to 30,30-paro latka i facet 40+.To udowodnione naukowo.I na pewno dopiero teraz ona stanie sie WIDZIALNY dla takich kobiet.

A reszta no coz...musi sie leczyc.Albo leczyc swoje matki czy ojcow.Dziewczyny z patologii czesto zaliczaja takie uklady.

• wen_yinlu Re: stare dziady 13.05.11, 20:27
          Najczęściej chyba stoją za tym rozmaite interesy jednak :)

Jako 30-tka na pewno nie zainteresowałabym się pod względem seksualnym osobą 45 letnią +. Nawet 40-letnią niekoniecznie. Tak samo 20-letnim chłopakiem. Pod każdym innym względem mogę się zainteresować każdym i każdą. Tylko erotycznie to niet.
    • raohszana Re: stare dziady 04.05.11, 13:50
      Z takim poziomem to się ciesz, że w ogóle ktokolwiek Cię zaczepia, młoda babo.
    • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 13:56
      samotnica34 napisała:

> zy? i dlaczego uwaza ze bede nim zainteresowana?

dałabyś się pociąć byleby zwrócił na ciebie uwagę facet do rzecz, wiek nie ma tu znaczenia

a tak tylko frustracja - obniż wymagania i ciesz się życiem
      • samotnica34 Re: stare dziady 04.05.11, 14:01
        jak oni obniza wtedy ja moge tez
        i jak wynika z powyzszego wcale nie szukam kogos za wszelka cene
        • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 14:06
          samotnica34 napisała:

> jak oni obniza wtedy ja moge tez
          > i jak wynika z powyzszego wcale nie szukam kogos za wszelka cene

uhm, ale te nie bo za stary, tamten nie bo cośtam i tak płynie miesiąc za miesiącem, a ty się dziwisz, że nie ma popytu na taką wspaniałość
          • samotnica34 Re: stare dziady 04.05.11, 14:10
            jestem ladna wyksztalcona madra zgrabna i prawie wcale nie zuzyta

nie chce faceta z dzieckiem nie chce starego ani rozwiedzionego bo sama nie wloke za soba takiego bagazu

nie uwazam zebym miala zbyt duze wymagania
            • raohszana Re: stare dziady 04.05.11, 14:14
              samotnica34 napisała:

> jestem ladna wyksztalcona madra zgrabna i prawie wcale nie zuzyta
              *
              Fantastyczne stwierdzenie i równie urocza autoprezentacja!
              Tylko przecinki byli i się zmyli.
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: stare dziady 04.05.11, 22:26
                To biały wiersz jest;>
                • raohszana Re: stare dziady 04.05.11, 22:31
                  grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> To biały wiersz jest;>
                  *
                  To una aż tak utalentowana, że wierszem godo? Panie, za wysokie progi na nasze nogi :D
                  • grassant Re: stare dziady 05.05.11, 18:42
                    ewnie sie p.tadeusza i zemsty naobglondała :O
            • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 14:17
              samotnica34 napisała:

gdyby tak było nie musiałabyś zakładać profilu na sympatii i płaczliwych wątków, że faceci "boją się" grubych kobiet (dla niepoznaki zwanych puszystymi)

> nie chce faceta z dzieckiem nie chce starego ani rozwiedzionego bo sama nie wlo
              > ke za soba takiego bagazu

najwyraźniej faceci, których szukasz nie chcą ciebie, musisz realnie ocenić swoje możliwości i potencjał po prostu
            • triss_merigold6 To jest proste 04.05.11, 14:22
              To jest proste: gdybyś była super to byś miała branie wśród mężczyzn, którzy TOBIE odpowiadają. Nie masz brania. Wyciągnij wnioski.
              • wicehrabia.julian Re: To jest proste 04.05.11, 14:24
                triss_merigold6 napisała:

> Wyciągnij wnioski.

z tym u niektórych kobiet są straszne problemy
              • triismegistos Re: To jest proste 04.05.11, 18:43
                Ale autora nie płacze, że nie ma brania, tylko że ma branie u niewłaściwgo targetu.
            • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 14:26
              samotnica34 napisała:

>
              >
              > nie chce faceta z dzieckiem nie chce starego ani rozwiedzionego bo sama nie wlo
              >
              >
              > nie uwazam zebym miala zbyt duze wymagania

No fakt - masz naprawdę niewielkie wymagania .
            • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 14:30
              Najładniejsze: i wcale nie zużyta. Jak można tak o sobie pisać?:D
              • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 14:37
                wersja_robocza napisała:

> Najładniejsze: i wcale nie zużyta. Jak można tak o sobie pisać?:D

Myslę , że z małym przebiegiem byłoby lepiej , nieprawdaż ? :)
                • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 14:41
                  black-sandra napisała:

> wersja_robocza napisała:
                  >
                  > > Najładniejsze: i wcale nie zużyta. Jak można tak o sobie pisać?:D
                  >
                  > Myslę , że z małym przebiegiem byłoby lepiej , nieprawdaż ? :)

Jeśli traktuje się samą siebie przedmiotowo to w sumie nie ma znaczenia czy niezużyta, czy z małym przebiegiem.;)
                  • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 14:48
                    Ciekawe czy Ona se taki sam tekst tam na tym portalu strzeliła jak nam tutaj wypisuje :)
                • bijatyka Re: stare dziady 04.05.11, 14:42
                  black-sandra napisała:

> wersja_robocza napisała:
                  >
                  > > Najładniejsze: i wcale nie zużyta. Jak można tak o sobie pisać?:D
                  >
                  > Myslę , że z małym przebiegiem byłoby lepiej , nieprawdaż ? :)

Jest jeszcze inny wyznacznik dla opisów aut, ale już nie będę taka...
                  • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 14:49
                    bijatyka napisała:

>
                    > Jest jeszcze inny wyznacznik dla opisów aut, ale już nie będę taka...

Bo ja niedobra kobieta jestem :) i tak mi się jakoś wymskło :)
            • zbyfauch Re: stare dziady 04.05.11, 14:33
              samotnica34 napisała:
              > nie chce faceta z dzieckiem nie chce starego ani rozwiedzionego (...)

Dłuższy pobyt na tym portalu nauczy Cię pokory. ;P
            • urko70 Re: stare dziady 05.05.11, 13:16
              samotnica34 napisała:

> nie uwazam zebym miala zbyt duze wymagania

ROTFL
              A co Ty za soba masz (?), co robiłaś przez ostatnie 14lat życia, co masz do zaoferowania?
              Jakie doświadczenie, jakie przezycia ale takie prawdziwe a nie wydumane, wyczytane?
              Skąd pomysł, że w ogóle znajdziesz fajnego faceta który ostatnie naście lat był zamrożony?
            • grassant Re: stare dziady 05.05.11, 18:39
              to ile masz lat i jakie parametry?
      • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 14:26
        wicehrabia.julian napisał:

> dałabyś się pociąć byleby zwrócił na ciebie uwagę facet do rzecz, wiek nie ma t
        > u znaczenia
        >
        > a tak tylko frustracja - obniż wymagania i ciesz się życiem

Parokrotnie ogłaszałeś swoje sukcesy z pola stosunków damsko - męskich, czyt. pisałeś, że właśnie zaliczyłeś kolejny seks w swoim życiu. O ile obniżyłeś swoje wymagania, by być na tym poziomie szczęśliwości? Może twoje sukcesy będą zachętą do gremialnego obniżania wymagań co do partnerów.
        • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 14:32
          wersja_robocza napisała:

> O ile obniżyłeś swoje
          > wymagania, by być na tym poziomie szczęśliwości?

skąd wniosek, że musiałbym je obniżać? :D

> Może twoje sukcesy będą zachę
          > tą do gremialnego obniżania wymagań co do partnerów.

moje sukcesy nie mają nic wspólnego z obniżaniem wymagań, jak widzę jesteś jedną z kołtuńskich kumoszek, które boli, że ktoś cieszy się życiem i które same tak by chciały, ale nie mają do tego odwagi/warunków czy jaj po prostu
          • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 14:44
            Wręcz przeciwnie. Żaden ze mnie kołtun. Ale nie w tym rzecz. Dużo bardziej interesujące jest twoje: obniż wymagania.
            • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 14:52
              wersja_robocza napisała:

> Wręcz przeciwnie. Żaden ze mnie kołtun. Ale nie w tym rzecz.

właśnie w tym, mój post o sukienkach wzbudził w tobie niezdrową ekscytację

> Dużo bardziej inte
              > resujące jest twoje: obniż wymagania.

to rada dla autorki postu, a nie moje życiowe credo - jak pisałem powyżej nie muszę obniżać wymagań :)
              • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 17:34
                Wg ciebie to moja niezdrowa ekscytacja. A dla mnie to traktowanie przez ciebie kobiet przedmiotowo. Oto ja, hrabia nad hrabiów, wybrałem się w miasto, by nacieszyć oczy i ciało. Rozsiadłem się jak żyd w herbaciarni, drin w łapie i mierzę obleśnym wzrokiem towary. No dalej laseczki. Załóżcie sukienki i ruszajcie ciałkami śmiało. Dla mnie wciąż mało, mało. Musicie zasłużyć na moją uwagę, bo moja uwaga to jak Oscar wśród uwag. Bym się wami zainteresował musicie być takie i takie. Sukienka i szpilki. Bez tego nie jesteście kobietami
                Zdrowa jestem na ciele i umyśle, ale na coś takiego mam szczerze odruch wymiotny. I fizyczny, i psychiczny.. Może i ty nie jesteś taki pusty na jakiego się tutaj lansujesz, skoro jakieś kobiety pozwalają sobie na pójście z tobą do łóżka (fastfoody widać też mają swoich klientów), ale to co piszesz... To tak odpychające i wręcz obleśne. Hrabia to niemal synonim obleśnego, śliniącego się typa.
                • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 20:46
                  wersja_robocza napisała:

> Wg ciebie to moja niezdrowa ekscytacja. A dla mnie to traktowanie przez ciebie
                  > kobiet przedmiotowo.

[ziewanie] są kobiety, którym to nie przeszkadza, a podobne do twoich zabobony traktują najwyżej skrzywieniem się

> Zdrowa jestem na ciele i umyśle, ale na coś takiego mam szczerze odruch wymiotn
                  > y. I fizyczny, i psychiczny.. Może i ty nie jesteś taki pusty na jakiego się tu
                  > taj lansujesz, skoro jakieś kobiety pozwalają sobie na pójście z tobą do łóżka
                  > (fastfoody widać też mają swoich klientów), ale to co piszesz... To tak odpycha
                  > jące i wręcz obleśne. Hrabia to niemal synonim obleśnego, śliniącego się typa.

uhm, i poświęcasz tyle czasu na wypisywanie banialuków do takiego chamidła, fastfooda i typa jak ja :D hipokryzja...
                  • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 22:10
                    Zdefiniuj hipokryzję. Bez słownika.
                    • wicehrabia.julian Re: stare dziady 04.05.11, 22:47
                      wersja_robocza napisała:

> Zdefiniuj hipokryzję. Bez słownika.

w twoim przypadku polega ona na rażącej różnicy między tym co piszesz, a tym co myślisz
                      • outthereltd Re: stare dziady 04.05.11, 22:52
                        ach kogucik :) myślę, że wicehrabia lubi podnosić ciśnienie forumowiczkom, takie hobby
                        • wicehrabia.julian Re: stare dziady 05.05.11, 09:42
                          outthereltd napisała:

> ach kogucik :) myślę, że wicehrabia lubi podnosić ciśnienie forumowiczkom

droga pani, lokalne kwoczki same podnoszą sobie ciśnienie zwalczając "seksistowskie" w ich opinii poglądy, które tu głoszę jednocześnie marząc z wypiekami na twarzy o akcjach tego typu

wersja robocza to przykład właśnie takiej kwoczki, która oficjalnie od "chamów" i "typków" się odżegnuje, ale z pewnością marzy o nich - oto wyżej wzmiankowana hipokryzja
                          • wersja_robocza Re: stare dziady 05.05.11, 09:49
                            Wiesz, co myślę. Wiesz, o czym marzę. Niech zgadnę. Numery w totolotka tez znasz?
                          • outthereltd Re: stare dziady 05.05.11, 11:13
                            wicehrabia.julian napisał:

> outthereltd napisała:
                            >
                            > > ach kogucik :) myślę, że wicehrabia lubi podnosić ciśnienie forumowiczkom
                            >
                            > droga pani, lokalne kwoczki same podnoszą sobie ciśnienie zwalczając "seksistow
                            > skie" w ich opinii poglądy, które tu głoszę jednocześnie marząc z wypiekami na
                            > twarzy o akcjach tego typu
                            >
                            mimo całej mojej sympatii dla Ciebie, myślę, że jednak nadinterpretujesz :)
                      • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 22:54
                        I ty wiesz, co ja myślę. Uświadom mnie.
    • zawsze-soffie Re: stare dziady 04.05.11, 14:08
      oj już nie chwal się, że cię podgląda mężczyzna na portalu randkowym,
    • triismegistos Re: stare dziady 04.05.11, 14:22
      Ee, tam przesadzasz. Ja się dałam skutecznie poderwać takiemu jednemu, starszemu o 16 lat i wcale nie żałuję.
      • samotnica34 Re: stare dziady 04.05.11, 14:24
        i jestes z nim?
        • triismegistos Re: stare dziady 04.05.11, 14:58
          Oj tam zaraz jesteś... To taki raczej luźny związek :) Ale kiedyś byłam z facetem jeszcze starszym, o 20 lat ode mnie. Trwało to 6 lat i były to dobre lata :) No, ale ja się dobrze dogaduję ze starszymi facetami. Oczywiście, nie z nobliwymi starszymi panami, tylko ze zwariowanymi, młodymi duchem. Dostrzegam też zalety różnicy wieku. Tacy faceci swoje już w życiu przeżyli, wiedzą czego chcą, są lepsi w łóżku...
    • 0ffka Re: stare dziady 04.05.11, 14:54
      Ponieważ masz taki profil...
    • facettt stare rury 04.05.11, 15:20
      samotnica34 napisała:
      i jestem z tego powodu obrazona

przecie , kuzwa, pisalem, ze widac lubie twoje szerokie horyzonty.
    • fiigo-fago młodość nie wieczność... 04.05.11, 16:10
      Jestem od ciebie starczy o kilka lat, a moja partnerka o kilkanaście lat jest młodsza. Za kilka lat nawet faceci po 60siątce nie oglądną się za Tobą. ;)
      Czego Ty oczkujesz od świata w tym wieku? Faceci w moim i Twoim wieku to gdy są jeszcze wolni wolą dziewczyny w wieku 18+, kiedy to kobiety są najpiękniejsze. Gdybyś mogła zaoferować im jeszcze coś więcej niż samą urodę która już przekwita to może by coś jeszcze z tego było, ale z taką osobowością raczej odstraszasz niż zachęcasz do siebie.
      Spróbuj się zmienić i życzliwiej patrzeć na ludzi, a wtedy zrozumiesz że uczucie to nie matematyka i konkurs atrakcyjności, ale cała gama różnych rzeczy.
      • liselle Re: młodość nie wieczność... 04.05.11, 16:45
        Ot młody, Bóg o niewiędnącej urodzie się odezwał :))))))

A swoją drogą, dlaczego kobieta ma obniżać wymagania, a facet z wiekiem nieustannie je zawyża? Wraz z rosnącym brzuchem i zanikającym libido? :)) Hę?:P Statystyczny facet po 35 to żaden porażający urodą Adonis, ze tak powiem. Jak najbardziej jednak są dziewczyny, które na takowych lecą. Czasem to kompleks tatusia, czasem to brzęczący mieszek, a czasem owszem- uczucie.

Jak najbardziej jednak podzielam zdanie, ze uczucie to nie matematyka i nie ma co patrzeć przez pryzmat cyferek w dowodzie :)
        • best.yjka Re: młodość nie wieczność... 04.05.11, 17:11
          100 % racji.

I niech się łudzą :D

Ich małpy, ich cyrk.
          • lonely.stoner Re: młodość nie wieczność... 04.05.11, 17:32
            haha, jak ja mialam kieeeeeedys tam (jeszcze jak bylam studentka) profil zalozony na portalu randkowym i wyraznie zaznaczylam co mnie interesuje a co nie, to i tak mialam 'oferty' hehe od dresow, panow ktorzy nawet sie nie wysilali na tyle zeby napisac cos bez bledow ortograficznych, zonatych, starych dziadow (na serio starych dziadow- nie mowie o wieku, tylko o wygladzie ). No ale w portalach randkowych jest fajne to, ze nie musisz nikomu odpisywac, mozesz wszystkich olac, i mozesz sobie wybierac do woli. Najlepiej to nie czekaj az ciebie zaczepia tylko ty zaczepiaj. I nie podawaj prawdziwego wieku, bo jak podasz ze masz 35 to zaden 35 facet do ciebie nie napisze, tylko wlasnie jakies 'stare dziady'. Faceci 35 beda szukac laski co ma gora 25.
    • samotnica34 Re: stare dziady 04.05.11, 18:34
      ha....
      :)
      bylam w biurze matrymonialnym
      zostalam nieco pouczona przez okolo 60-letnia pania ktora siedziala w tej zatrechlej kanciapce:
      - no wie pani mezyczni narzekaja ze kobiety tylko by chcialy sie bawic po restauracjach i jezdzic na zagraniczne wycieczki
      - a mezczyzni wie pani nawet w wieku 50 lat szukaja 30-latki zeby im jeszcze dzieci urodzila odchowala

wszystko bylo powiedziane z pewnym naciskiem i duzym zrozumieniem dla biednych panow

o jeeeeezzzu chyba jednak wole byc stara panna niz sie w to wszystko bawic
      • triismegistos Re: stare dziady 04.05.11, 18:45
        Łomatko, w życiu nie skorzystam z usług czegoś takiego jak biuro matrymonialne... A wszelkiej maści portale randkowe bardzo lubię.
      • wersja_robocza Re: stare dziady 04.05.11, 18:56
        <yyyyyyyyyyyyyyyyyy> Kiepska z ciebie stara panna. Troll zresztą też. Jest coś w czym jesteś dobra?
      • raohszana Re: stare dziady 04.05.11, 18:59
        Aż tak źle z Tobą, że musisz po biurach matrymonialnych się plątać? Dobra, przyznaj się - jaki masz feler, prócz charakteru?
      • lew_ Re: stare dziady 04.05.11, 18:59
        samotnica34 napisała:

> ha....
        > :)
        > bylam w biurze matrymonialnym
        > zostalam nieco pouczona przez okolo 60-letnia pania ktora siedziala w tej zatre
        > chlej kanciapce:
        > - no wie pani mezyczni narzekaja ze kobiety tylko by chcialy sie bawic po resta
        > uracjach i jezdzic na zagraniczne wycieczki
        > - a mezczyzni wie pani nawet w wieku 50 lat szukaja 30-latki zeby im jeszcze dz
        > ieci urodzila odchowala
        >
        >
        > wszystko bylo powiedziane z pewnym naciskiem i duzym zrozumieniem dla biednych
        > panow
        >
        >
        > o jeeeeezzzu chyba jednak wole byc stara panna niz sie w to wszystko bawic
        Mozesz byc pewna ze juz jestes stara panna i nikogo nie znajdziesz ,conajwyzej do sexu.
      • black-sandra Re: stare dziady 04.05.11, 19:42
        Looo matko - to Ty juz nawet w biurze matrymonialnym byłas ? e no dobra jesteś :)
    • minasz Re: stare dziady 04.05.11, 19:08
      jak byłem 20latkiem byłem zainteresowany niektorymi paniami po 30ce sexi milf
      hehe
    • six_a Re: stare dziady 04.05.11, 19:10
      nie wiem.
      + to nie ja
      tak sądzę.
    • elegia_o jak to jest ... 04.05.11, 19:51
      że jeśli kobieta postawi określone wymagania co do partnera - to zaraz jest wielkie poruszenie: bo jak ona może? Powinna brać co jest i się cieszyć :D Zaraz też padają podejrzenia, że skoro podrywają ją faceci nie w jej typie ... to znaczy, że brzydka, gruba i cholera wie co jeszcze ... no felerna jakaś.
      Tymczasem jak facet jest równie stanowczy w swych wymaganiach to wszyscy się zachwycają, że wie czego chce ... a jak odmówi jakiejś - to norma - bo przecież nie będzie byle czego brał:DD
      I ja rozumiem, że piszą tak faceci ... ale kobiety?? eeee

A do autorki wątku :) nie ma co się obrażać :) Czyż nie prościej ignorować?
      • wicehrabia.julian Re: jak to jest ... 04.05.11, 20:48
        elegia_o napisała:

> że jeśli kobieta postawi określone wymagania co do partnera - to zaraz jest wie
        > lkie poruszenie: bo jak ona może? Powinna brać co jest i się cieszyć :D Zaraz t
        > eż padają podejrzenia, że skoro podrywają ją faceci nie w jej typie ... to znac
        > zy, że brzydka, gruba i cholera wie co jeszcze ...

wszystko ładnie, ale autorka sama się przyznaje, że jest otyła, więc coś na rzeczy jest
        • elegia_o Re: jak to jest ... 04.05.11, 21:04
          Hrabio - ona napisała, że jest piękna, zgrabna i w ogóle :D ale to nie ma nic do rzeczy ...

Chodzi o to, że jeśli przyznaje się tym starszym panom prawo do ;) powiedzmy zawyżonej oceny swoich możliwości ... to takie prawo należałoby też dać tej pani :)
          Oczywiście to działa w dwie strony - dlatego też droga autorko trochę wyrozumiałości dla mężczyzn, którzy nie są w Twoim guście:) Przecież nie musisz im odpisywać, masz prawo wybrać takiego jaki Ci się podoba (bez obrażania całej reszty) :)
          • minasz Re: jak to jest ... 05.05.11, 09:59
            nie zgadzam sie z toba kobieta 34 letnia ma inne priorytety niz 34 letni facet(przewaznie)
            dlatego takowy facet powinien brac max 28 a kobieta min 42
            • triismegistos Re: jak to jest ... 05.05.11, 11:26
              Jakież to priorytety inne niż rówieśnik ma 34 latka?
              • minasz Re: jak to jest ... 05.05.11, 21:23
                mysli o stałym zwiazku załozeniu rodziny- mryga jej lampka musze znalesc tego co bedzie ojcem moich dzieci musze to zrobic szybko bo jestem coraz mniej atrakcyjna seksualnie i moja karta przetargowa spada
            • elegia_o Re: jak to jest ... 05.05.11, 13:12
              A coś Ty badania na reprezentatywnej próbie przeprowadził?
              Generalizacja do niczego nie prowadząca.

Poza tym raz jeszcze - nie napisałam, że Ty i inni mężczyźni po 30 nie możecie pragnąć młodszej partnerki ... ale na tej samej zasadzie ona może nie chcieć starszego. No co zabronisz jej?:D Właśnie cały urok polega na tym, że ludzie są różni i mają różne pragnienia.

> nie zgadzam sie z toba kobieta 34 letnia ma inne priorytety niz 34 letni facet(
              > przewaznie)
              > dlatego takowy facet powinien brac max 28 a kobieta min 42
              • minasz Re: jak to jest ... 05.05.11, 21:31
                napisałem przewaznie:)
                wcale sie kobieta nie dziwie ze chciałyby miec młodych atrakcyjnych partnerów bo niby dlaczego nie
                ps
                wiesz akurat mi by było wszystko jedno czy przed 30ka czy po byleby miała podobne podejscie do zycia i zainteresowania
    • tanebo Re: stare dziady 04.05.11, 20:08
      Ponoć mężczyzna jak wino - im starszy tym bardziej wytrawny...
      • gruszkasia Re: stare dziady 12.05.11, 07:47
        tanebo napisał:

> Ponoć mężczyzna jak wino - im starszy tym bardziej wytrawny...

WYTRAWIONY. W pewnym wieku nie tak już z potencją, choróbska zawsze jakieś, nadciśnienie, denerwujące nawyki, a i z tymi umiejętnościami łóżkowymi, o których ktoś tu wspominał przeważnie kiepsko. Stare dziady rekrutują się spośród tych, których żadna nie zechciała na dłużej, albo rozwodników. Rozwodnicy przeżywszy ileś tam lat z jedną partnerką przeważnie sa kiepscy w seksie bo potrafia tylko to, czego się nauczyli w małżeństwie, czasem bardzo niewiele.
        Z tych, których żadna nie zechciała, dużo synków mamusi a od takich najlepiej z daleka.
        Samotnica, powiem Ci tak:
        znałam kiedyś jedną laskę, co chciała sprzedać lodówkę. Dobrze utrzymaną, ale żadne cudo, lodówka jak lodówka. Wymyśliła sobie na nią cenę taką, że wszyscy pukali się w czółko. Czekała dość długo i w końcu sprzedała tę lodówkę z taką cenę, jaką podała. Mogłaby cenę obniżyć i sprzedać szybciej, mogłaby cenę jeszcze bardziej obniżyć i mieć problemy ze zbytem, bo klienci podejrzewaliby że coś nie tak z lodówką.
        Trzymaj cenę. A to, że stare dziady uważają się za Adonisów, to ich prawo i nie świadczy to o Tobie, chociaż rozumiem że Cię to denerwuje.
        Złośliwości forumowiczów płci obojga olej, oni tu sa po to, żeby się onanizować takimi akcjami przeciwko każdemu, kto wyjedzie z jakimś problemem. Ich sprawa.
        • triismegistos Re: stare dziady 12.05.11, 10:21
          gruszkasia napisał:

>
          > WYTRAWIONY. W pewnym wieku nie tak już z potencją, choróbska zawsze jakieś, nad
          > ciśnienie, denerwujące nawyki, a i z tymi umiejętnościami łóżkowymi, o których
          > ktoś tu wspominał przeważnie kiepsko.
          Czuję się wywołana do tablicy :) Jeśli chodzi o tych starych dziadów, z którymi osobiście miałam do czynienia, to umiejętności łóżkowe bardzo sobie chwalę :)
          • gruszkasia Re: stare dziady 13.05.11, 08:35
            triismegistos napisała:

> Czuję się wywołana do tablicy :) Jeśli chodzi o tych starych dziadów, z którymi
            > osobiście miałam do czynienia, to umiejętności łóżkowe bardzo sobie chwalę :)

I chyba o to chodziło, że partnerki dziadów poczuły się wywołane do tablicy i ruszyły walczyć z koleżanką która starych dziadków sobie nie życzy. Co do chorób i sprawności seksualnej - poczekaj trochę, zaczną się kłopoty z prostatą, nadciśnieniem, jakieś kolonoskopie, jakieś bajpasy, kiedy ty będziesz całkiem do rzeczy i do figlów jeszcze gotowa.
            No i koronny wasz, atakujących samotnicę argument, że taka nieromantyczna i patrzy na wiek.
            Panowie 50-latkowie szukający młodej doopy to romantyczni są, im wolno nie szukać wśród 50-60 latek, a przecież tam może własnie ich czeka miłość życia?
    • bonnie79 Re: stare dziady 04.05.11, 20:11
      Olej dziadów i nie odpisuj....wiesz jak to w Polandii - mężczyzna im mniej atrakcyjny i zapuszczony tym większe stawia wymagania dotyczące partnerki - poprostu im się wydaje, że kobieta po 30stce bez mrugnięcia okiem da się złapać i jeszcze wdzięczna będzie, że od staropanieństwa ja wyratowano.....obleśne typy i tyle....daj sobie czas i odpisuj tym, którzy wydadzą ci się niezbyt zdesperowani, nie obleśni i w miarę pasujący do Ciebie chociażby pod względem wykształcenia, zainteresowań...itd...ja się też szykuję na krok do prozodu, ale jakoś na samą myśl o pójściu z ajkimś obcym chłopem na kawe jakoś mi się odechciewa...
    • rzeka.chaosu Re: stare dziady 04.05.11, 22:13
      Moja szklana kula mi mówi, że szybko nie będziesz miała podstaw do zmiany nicka. ;/
      • lonely.stoner Re: stare dziady 04.05.11, 23:57
        nie odpisuj zadnym dziadom, tylko mowie- sama przejmij inicjatywe i wybieraj, sa szanse ze cos zgarniesz. Wiek musisz niestety sobie torche podkolorwac, napisz ze masz 30;) w koncu nie duza zmiana :) I szukaj, zaczepiaj, pisz itd. w koncu spotkasz kogos fajnego, chociaz z doswiadczenia wiem ze 90% facetow na tych portalach randkowych to jacys loserzy, albo jakies zboki albo ogolnie jacys sa wypaczeni. A Milosc zycia pewnie poznasz i tak w spozywczym na zakupach ;)
        • samotnica34 Re: stare dziady 05.05.11, 00:02
          no moze zmiana nieduza ale kiedys wyjdzie szydlo z worka :)
          fakt ze jakies polamance ci faceci ....
          juz jestem taka zmeczona nimi ze nie wiem
          faktycznie wiek musze zmienic bo przeciez oni wszyscy szukaja o 10 lat mlodszej pozal sie boze amanci z koziej dupy
          • minasz Re: stare dziady 05.05.11, 09:54
            ale po co nam 34 latki??????
            duzo lepiej wziac np 27-28 z tymi mozna sie jeszcze pobawic taka 34latka od razu bedzie chciała dzieci czyli ma priorytety takie jak faceci po 40 ce(wiekszoscx)
            wiec nie dziw sie młodzi facecici szukaja młodych babek hehe
          • adrian_ktostam Re: stare dziady 13.05.11, 23:25
            samotnica34 napisała:

> no moze zmiana nieduza ale kiedys wyjdzie szydlo z worka :)
            > fakt ze jakies polamance ci faceci ....
            > juz jestem taka zmeczona nimi ze nie wiem
            > faktycznie wiek musze zmienic bo przeciez oni wszyscy szukaja o 10 lat mlodszej
            > pozal sie boze amanci z koziej dupy

amanci koziej dupy? zboczeńcy?
        • minasz Re: stare dziady 05.05.11, 09:57
          miedzy kobieta ktora ma lat 29-30 a 34-35 jest kolosalna roznica
          uznajac ze obie sie poodobnie prowadza i maja podobny genotyp
          • riki_i Re: stare dziady 05.05.11, 18:25
            minasz napisał:

> miedzy kobieta ktora ma lat 29-30 a 34-35 jest kolosalna roznica
            > uznajac ze obie sie poodobnie prowadza i maja podobny genotyp

Owszem, tak jest.

Dziwi mnie tylko OLBRZYMIA liczba kobiet 34-35, które się nagle "obudziły" i z przerażeniem w oczach szukają na gwałt partnera do ślubu. Dlaczego samotnica34 nie pomyślała o facetach 10 lat wcześniej? Nawet jeśli jest de facto niewyględna, amatorów byłoby wielokrotnie więcej, a i ich przedział wiekowy zgoła inny.
        • azja35 Re: stare dziady 07.05.11, 19:30
          lonely.stoner : ale jej radzisz..."nie odpisuj", "podkoloruj wiek". Przecie to zwykłe oszustwo i "zamykanie możliwości". Portale to tylko miejsce, środek komunikacji. Jeśli ma spotkać (miłość życia ) na zakupach, to równie dobrze w necie. W realu jednak od razu widać, w necie więcej takich "podkolorowanych". A potem rozaczarowanie i zdziwienie.
          Nie musi w s z y s t k i m odpisywać, może jednak c h c i e ć p o z n a ć tych, którzy chcą poznać ją. A selekcja i tak występuje ( z jednej i drugiej strony ) i nic na to nie poradzi.
          I żeby nie było : moja ( była już ) narzeczona jest młodsza o 13 lat...a miałem jej tylko pomóc ułożyć dzikowatego wierzchowca...
    • velluto Re: stare dziady 05.05.11, 11:30
      Jeśli sądzisz, że znajdziesz fajnego faceta w wieku 35+ bez przeszłości i zobowiązań w postaci dzieci, to powodzenia życzę.

Do tego twój wiek sugeruje desperację prokreacyjną, co odstrasza kandydatów. Z kolei opowieści o dziadkach chętnych na późne ojcostwo też bym między bajki włożyła. Mało który facet ma chęć ładować się znowu w pieluchy, mając już odchowane dzieci. Tym bardziej bezdzietna 34 latka niezbyt mu pasuje do obrazka.
      • anais_pl Re: stare dziady 05.05.11, 12:58
        Więcej optymizmu :) To fakt, im kobieta jest starsza tym trudniej znaleźć partnera. Taka jest prawda i nie ma co się oszukiwać. No, ale są gdzieś przecież faceci, którym życie prywatne też się nie ułożyło, z różnych powodów. Może w tym wieku trudno o super partię, ale jacyś wartościowi faceci powinni się jeszcze uchować.
        Ze swojej strony polecam internet, ale np. fora tematyczne. Masz jakieś hobby? Wbrew pozorom sporo ludzi poznaje w ten sposób fajnych przyjaciół, a nawet partnerów. Sama poznałam swojego ukochanego przez Youtube :)
      • triismegistos Re: stare dziady 05.05.11, 18:34
        Ja znam takiego w wieku 45 lat. Serio serio. A takich trzydzistoparoletnich bez dzici, żony i takich tam, to znam całe stado. I tylko niektórzy z nich to geje ;)
        • raohszana Re: stare dziady 05.05.11, 21:05
          Gapię się na Twoje ptaki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka