lacido Re: co myślicie patrząc na taką parę? 19.07.11, 23:45 próbowałam wymyślić coś błyskotliwego i ani rusz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 08:50 Jak to? Kawusi się jeszcze chyba nie piło? Przecież od razu widać że to wina Tuska :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 22:14 nie pijam kawy przed północą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shor-tie Re: kto to jest? 19.07.11, 23:53 AnnaLynne McCord(23), and Dominic Purcell (41) - aktorzy. Ona jest gwiazdką serialu "90210",a on grał chyba lincolna w "skazanym na śmierć". Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: kto to jest? 19.07.11, 23:55 To nie jest ten facet, który gral w "Skazanym"? Tak mi się skojarzył, ale tylko dwa odcinki oglądałam... Generalnie gdyby zgolił wąchy to całkiem przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: kto to jest? 20.07.11, 00:44 > To nie jest ten facet, który gral w "Skazanym"? Tak mi się skojarzył, ale tylko > dwa odcinki oglądałam... > Generalnie gdyby zgolił wąchy to całkiem przyjemny. Te wasy wygladaja jakby je kto domalowal Photoshopem :D Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 00:52 Mysle , że widziałam fajniejsze pary . Odpowiedz Link Zgłoś
thisisspartaaa Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 06:56 myślę sobie, że facio ma obciachowego wąsa. im bardziej starsza połówka związku jest zadbana fizycznie tym mniej rzuca się w oczy różnica wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 07:17 Że on mógłby sobie wącha zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
beta-beta Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 07:39 To nie jest para, tylko bardzo perwersyjny trójkąt: ona, on i wąsy! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 07:51 On taki sobie, trochę ciotowaty, wystylizowany na niegrzecznego chłopca, ale zupełnie w tym niewiarygodny. Ona fatalna. Wystające zęby przednie(wada szczęki, które nie pozwalają domknąć się ustom, tworząc wrażenie "szczurzycy". Krzywe nogi, fatalne stawianie stóp("do środka", chód kaczki), poprzeczne płaskostopie(w efekcie halluksy). Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Dobry materiał... 20.07.11, 08:02 ...na kolejne, trwające rok czy dwa małżeństwo. Seriously, po co ci ludzie w holiłudzie się żenią, nigdy nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 08:21 "Drziiiiizas! Zdejm, dziołcha, te hawajansy, czy co ty tam masz na stopach i załóż jakieś casualowe sandały!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 08:31 ze chyba byl jakis szybki seks bo panna ma pasek obrocony tylem do przodu na drugim zdjeciu. Poza tym nie rozumię idei noszenia czapki w lecie (po za glupim maupowaniem od czarnuchow). Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 08:55 co on robi z taka stara du-pa????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 09:03 a ja myślę, że są piękni, młodzi i bogaci... Żal dupę ściska ot co i życie jest niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 09:17 > Żal dupę ściska ot co i życie jest niesprawiedliwe. nieno, nie lam sie. Dla ciebie tez zaswieci slonce i znajdziesz swojego ksiecia na bialym rumaku <glaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 09:20 <glaszcze> nie wykorzystuj sytuacji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 12:03 myślisz? Ale koniecznie żeby miał taki menski wons :) i on i rumak Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 09:14 NIC. czym niby ma wzbudzić moje zainteresowanie? długimi sznurówkami? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 09:55 dziewczyna ma fajnie wlosy zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 10:10 Nie lubię wąsów, czapek noszonych latem i rozwiązanych sznurówek. Ona jest lepiej ubrana, ale nie powiedziałabym, że do siebie nie pasują. Nie znam ich, więc dalsze rozważania byłyby dużym nadużyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 10:12 " co myślicie patrząc na taką parę?" Że facet ma fajną czapkę. I że do mnie też by pasował :D (facet, chociaż czapka też ) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 10:37 Myślę sobie, że: - ona ma brzydkie stopy, - ona wygląda staro, - on ma głupie wąsy I to by było na tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 11:28 nie lubie miesniaków:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 12:10 a grubaskow - paczusiow? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 13:35 takich co to siura swojego nie widza:O? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 14:18 nom, ale inni widzom Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 11:39 Ze im ze soba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnika Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 12:03 Oni wyglądają na rowiesnikow mniej wiecej, jemu bym nie dala 41 a jej 23, ona wyglada na jakies 28, a on na 35. Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 12:08 Wcale nie widac tej roznicy wieku pomiedzy nimi, bo dziewczyna wyglada na starsza. Facet wszedl niestety w etap odmladzania sie na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 14:10 On fajny(gdyby zgolił wąsy) ona fajna. Jednym słowiem ładna para:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 14:15 on nie zawiązał butów, rymsnął w trawę i jakaś fretka mu utkwiła pod nosem, czego chyba nie zauważył w ferworze zdarzeń. ona go podniosła, otrzepała i trzyma, żeby nie grzmotnął drugi raz. poza tym sraczkowaty to nie jest kolor dla tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 14:33 "Pożal się Boże maczyk". Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 22:15 Fajni, no i? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 22:20 W skazanym na śmierć gość wyglądał na przybyczonego, a tu widzę że to raczej kurdupel. A laska niezła ale raczej nie z tych co się je zapamiętuje z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 22:28 > W skazanym na śmierć gość wyglądał na przybyczonego, a tu widzę że to raczej kurdupel. Ponad 185cm (6'1'') to chyba nie kurdupel? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: co myślicie patrząc na taką parę? 20.07.11, 22:30 No faktycznie - ale się wydaje że ma dużą głowę w stosunku do reszty ciała, pewnie przez te wąsiska które skupiają uwagę na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś