kruchabenia 23.07.11, 11:11 co robią celebrytki żeby dobrze wyglądać. piszcie co wiecie, a może coś skorzystamy ucząc się od nich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka-mi-la789 Re: być jak gwiazda 23.07.11, 11:14 Wydają na operacje plastyczne kwoty, za które przeciętna rodzina może przeżyć kwartał. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: lewatywa 23.07.11, 11:35 kawa to do pilingu, do lewatywy jest kalafiorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: lewatywa 23.07.11, 11:43 nie znacie się!! My chodzimy do najlepszej kliniki w PL na hydrokolonoterapie, wykonuje się je czystą, letnią, 7krotnie filtrowaną wodą, bez żadnych dodatków :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: lewatywa 23.07.11, 12:13 i dużo więcej, ale większość jak Ja nie lubi świecić za darmo twarzą :) vimed.pl/gwiazdy/ Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: lewatywa 25.07.11, 00:52 oj alusia, alusia! tobie ta twoja jedna, jedyna szara komorka juz kompletnie oszalala. Naprawde sadzisz, ze robienie lewatywy w tej samej klinice w ktorej robi to kilka znanych osob czyni z ciebie gwiazde? chocby gwiazdeczke? Nie chce cie martwic ale mozesz pod siebie zrobic (nawet po najlepszej lewatywie) a i tak zostaniesz tym czym jestes: szara, nijaka myszka bez wyrazu starajaca sie zaistniec w kazdy mozliwy sposob. Nawet najglupszy. Z mysleniem u ciebie kiepsko, z uroda takze wiec te walory nie wprowadza cie w 'wielki swiat'. Zostalo wiec tobie jedno - wkrecic sie za pomoca gowna i dupy. Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: lewatywa 23.07.11, 11:53 zabiegi medycyny estetycznej glownie, jak nos krzywy czy cycki male to operacja plastyczna, i strasznie duzo celebrytek robi sobie sztuczne usta, nie wiem wlasciwie po co, nie widzialam (przynajmniej u zadnej poslkiej gwiazdy) dobrze zrobionych ust, po pewnym czasie maja 'dzioba' i zmarszczki wokol, brrr (np. Doda, Edzia Gorniak). A poza tym mi sie wydaje ze ci ludzie i tak sa po prostu ponad przecietnie ladni. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: lewatywa 23.07.11, 12:03 tajest, ale wstawiałeś bardziej ze względu na treść czy artystę? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: lewatywa 23.07.11, 12:08 na zaczepke ;) i tresc. zreszta solowo moim zdaniem kolega daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: lewatywa 23.07.11, 12:12 :) no daje, daje. muszę sobie koncert odkopać. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: lewatywa 23.07.11, 12:22 uff, bo juz myslalem, ze cie obrazilem tym linkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: być jak gwiazda 23.07.11, 12:06 Znają się z grafikiem od photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
miszabag Re: być jak gwiazda 23.07.11, 15:26 zycie gwiazd na pierwszy rzut oka wyglada fajnie, ale jest pelne wyrzeczen. chyba prawie kazda gwiazda systematycznie uprawia sporti jest na diecie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: być jak gwiazda 23.07.11, 16:29 dwa razy w miesiącu się żenią i dwa razy w miesiącu się rozwodzą. te gwiazdy znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: być jak gwiazda 23.07.11, 16:51 trzeba sciagnac od piratow fotoszopa i nauczyc sie go obslugiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyscience_1980 Re: być jak gwiazda 24.07.11, 20:01 Gwiazdy wyglądają ładnie bo mają swoich stylistów, makijazystów, fryzjerów itp itd. Mnie niestety nigdy takie coś nie będzie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoztowie Re: być jak gwiazda 24.07.11, 20:10 myślę, że nie dużo polskich gwiazd miało operacje plastyczne. ale np takie mniejsze 'zabiegi' już są bardziej popularne. np. cerekwicka jest ambasadorka xtreme lashes i tam przedłużała sobie rzęsy. i to już nie jest tak drogie jak operacja plastyczna i każdy może sobie zafundować taki zabieg jak gwiazda i mieć rzęsy jak marzenie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
bowtie Re: być jak gwiazda 25.07.11, 14:41 Kasia Cerekwicka ma śliczne oczy! nie wiedziałam, że ma przedłużane rzęsy! wygląda super! Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: być jak gwiazda 25.07.11, 00:15 Odchudzają się amfą, bo im się nie chce ćwiczyć, a jak się nachleją i najedzą za dużo - to robią tzw. twixa. Raczej nie brałabym przykładu. Jak są skacowane to zakładają modne okulary słoneczne i tapetę. Botoxy do tego i operacje. Masiakra. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: być jak gwiazda 25.07.11, 15:30 wejdz sobie na portal celebrycki i czytaj:/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: być jak gwiazda 25.07.11, 15:37 "co robią celebrytki żeby dobrze wyglądać. piszcie co wiecie, a może coś skorzystamy ucząc się od nich :)" A które to celebrytki tak Ci się podobają ? Popatrz na dziewczynę np. z Portishead. Nie trudno wyglądać jak ona. Ops ... do tego trzeba jeszcze mieć osobowość. Styl i klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
prosaodzycia Re: być jak gwiazda 26.07.11, 09:43 Oprócz tych wszystkich rzeczy to myślę, że spędzanie wakacji w fajnych miejscach i korzystanie z usług masażystów itp odmładza i... uszcześliwia. Odpowiedz Link Zgłoś