Dodaj do ulubionych

...brak snu

06.08.11, 14:56
...czy ktoras ma cos podobnego??...moja zona od kilku dni nie moze sie wyspac...kladzie sie przykladowo o 22-ej...spi te 4 godziny a pozem sie budzi...i choc probuje to juz nie moze zasnac...chodzi juz jak pijana...pracuje....co mam zrobic by jej pomoc....choruje na cukrzyce...ale przedtem tez chorowala a problemow ze spaniem nie miala...dzieje sie tak od kilku tygodni...czy ktoras ma cos takiego????...a jesli tak to jak sobie z tym radzi....czy ktos moze pomoc??
Obserwuj wątek
    • timetotime Re: ...brak snu 06.08.11, 15:02
      A co na to lekarz?
    • 3artka Re: ...brak snu 06.08.11, 15:06
      Może ma problemy, o których nie wiesz? Problemy ze snem nie biorą się znikąd. Porozmawiaj z nią, zapytaj. Ja tak mam od prawie roku, ale wiem skąd to się wzięło i żeby spać normalnie czasami muszę się wspomóc jakąś tabletką.
      Na początek proponuję mocny napar z melisy. Efekt powinien być, chyba, że sprawa jest poważniejsza.
      • andrzejek4747 Re: ...brak snu 06.08.11, 17:09
        juz sprawdzalem...ta herbata ponoc dziala cud...w poniedzialek ide ja kupic bo w poniedziualek dopiero otwarte sa apteki...ale dzieki za rade....jak cos to prosze o jeszcze...pozdro
        • doral2 Re: ...brak snu 06.08.11, 18:12
          a uroki próbowałeś odczynić??
      • andrzejek4747 Re: ...brak snu 07.08.11, 13:39
        ...dziekuje ci 3artka...dzisiaj moja zonka spala bez przerwy do 9-ej rano...potem przerwa na toalete i znowu spanie do 11-ej...pomogla ta twoja melisska....jeszcze raz dzieki...ale do lekarza i tak idziemy...pozdro
    • facettt po kiego szukasz porady u laikow ? 06.08.11, 15:06
      a nie u specjalisty ?
    • moonogamistka Re: ...brak snu 06.08.11, 15:15
      Istnieje cos takiego jak sluzba zdrowia...w zaniku, ale czasem trafia sie do specjalisty;_) Lazenie po forach i szukanie rad, to nie najlepszy pomysl na zdrowie.
    • andrzejek4747 Re: ...brak snu 06.08.11, 17:01
      do lekarza idzie teraz w srode...ale lekarz jak to lekarz...czasami pomoze a czasami n ie...a ja juz kilka razy otrzymywalem na roznych forach ciekawe porady i obywalo sie bez lekarza a porady skutkowaly...np wczesniej u zony wystepowal tzw zespol niespokojnych nog--rls.....nie mogla spac przez to i na forach znalazlem rozne porady....teraz bierze na to tabletki....drgania minely za to pojawila sie bezsennosc lub krotki sen....qzwa musze jej jakos pomoc....a co do tej melisy...jak ma to pic...i ile razy...???...a macie jakies inne pomysly?? moze naprawde ktos mial z tym problemy i jakos z tego wyszedl....poradzcie dobrzy ludzie...pozdro
      • 3artka Re: ...brak snu 06.08.11, 18:57
        Skondensowany napar z melisy należy wypić wieczorem, przed snem. Z łagodnych ziołowych tabletek jest np. Valusad. Też brać przed snem wg instrukcji. Tak czy owak, jeżeli ten stan będzie się utrzymywał dłużej, niż przez 2-3 tyg sugeruję wizytę u lekarza.
    • margie Re: ...brak snu 06.08.11, 19:06
      tarczyca. Typowy objaw nadczynnosci.
    • margie Re: ...brak snu 06.08.11, 19:08
      ten zespol drazliwych niog, to moze byc brak magnezu, tez typowe przy tarczycy.....
    • real_mayer Re: ...brak snu 06.08.11, 19:18
      ....e ..... może... .... pomoże.... lekarz..... .... ..?.....
      • doral2 Re: ...brak snu 06.08.11, 19:22
        ty chyba gupi jezdeź.
        od kiedy to lekarz leczy??
        forum leczy, zapamiętaj se raz na zawsze :)
        • real_mayer Re: ...brak snu 06.08.11, 19:30
          noo.... faktycznie :)
          W takim razie: polecam inhalacje z nagietka zbieranego o północy w trzeciej kwadrze księżyca.
          • andrzejek4747 Re: ...brak snu 06.08.11, 20:27
            ...wy tak zawsze tacy weseli jestescie??
            • doral2 Re: ...brak snu 06.08.11, 20:33
              nie, tylko czasami :)
            • real_mayer Re: ...brak snu 06.08.11, 22:15
              ....
              NIE...
              .......
              nie.....
              ...zawsze....
    • niezmiennick Andrzejku, powiedz jak to jest 06.08.11, 20:40
      że Twoja żona od kilku tygodni nie może spać a dwa dni temu twoim problemem było, że tylko by się przytulała i spała?
      • andrzejek4747 Re: Andrzejku, powiedz jak to jest 06.08.11, 22:34
        ...widze ze trafilem na szperacza forumowego...a co do pytania...nie tylko takie problemy sa...jest jeszcze wiecej ale nie wszystko naraz...moze zaczniemy od tego spania...moze jak sie wyspi to i inne problemy znikna...owszem kiedys spala w nadmiarze a teraz znowu ma z tym problemy...jesli znasz kogos z cukrzyca to przekonasz sie ze nie tylko takie sa problemy...jest jeszcze szereg innych...ale nie jestem na spowiedzi by o wszystkim pisac...chce miec zonke wypoczeta i chetna do zycia...i mysle ze ktos mi doradzi co zrobic...a co do melissy to juz dzisiaj bedzie proba...obaczym jutro...pozdro
        • niezmiennick Re: Andrzejku, powiedz jak to jest 07.08.11, 00:01
          Ano trafiłeś. Nie motaj dalej, bo ze sprzeczności w postach oddalonych o dwa dni widać, że tego po prostu nie umiesz. Czyli nie jesteś prawdziwym trollem tylko jednym z letnich praktykantów nabijających portalowi liczbę postów na forach nieprywatnych. Prawdopodobnie. Koniec rozmowy.
          • andrzejek4747 Re: Andrzejku, powiedz jak to jest 07.08.11, 13:41
            ...tak to juz jest ze na swiecie sa dwa rodzaje ludzi...jedni to z czystym charakterem jezusowskim a drudzy o wlasciwosciach typowej mendy ulicznej...i dalej juz nie komentuje bo wiadomo na kogo trafilem...mimo wszystko pozdrawiam i o odpowiedz juz nie prosze...lotto mi to i puszczam cos co sie nazywa ignor...do niewidzenia
    • rach.ell Re: ...brak snu 06.08.11, 22:38
      moze zamiast na forum, popytaj w przychodni lekarskiej...
    • stokrotk_a_polna Re: ...brak snu 07.08.11, 13:27
      Ze zgryzoty źle śpi.
    • akle2 Re: ...brak snu 07.08.11, 21:02
      Po seksie się dobrze śpi.
      :P
      • moonogamistka Re: ...brak snu 07.08.11, 21:06
        jak macha nogami, to moze nie ma seksu;_))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka