eat.clitoristwood 12.08.11, 22:05 paznokcie u stóp jadąc kabrioletem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pendzacy_krolik Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:11 nie,ale konno i owszem. eat.clitoristwood napisał: > paznokcie u stóp jadąc kabrioletem? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:12 Oczywiście. Nie wyobrażam sobie jazdy kabrioletem bez malowania paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:15 Ja jestem lepsza, na hulajnodze je maluję. Odpowiedz Link Zgłoś
mallwia Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:17 Nie,1 ręką maluje rzęsy a drugą gole pachy www.youtube.com/watch?v=KAJK0MMo7PU Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:24 Qrna ..poczulam sie banalna i mialka... Ni mam kabrioleta i nie bendem mniec... bo jestem praktycznai gospodarna Slazara... Pazury ogarniam po kapieli, biegam, wiec cudow nie ma... Biegajacy wiedza:-D Kicham to:-D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:30 moonogamistka napisała: > Qrna ..poczulam sie banalna i mialka...(...) Zawsze możesz w niedzielę usiąść w oknie swojego familoka o bujać gołymi nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:32 qrna! mam domek w dzielnicy niefamilokowej;_))) jak machne nogami to moj sasiad prokurator zawal bedzie mial:-D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:59 moonogamistka napisała: > jak machne nogami to moj sasiad prokurator zawal bedzie mial:-D To może nie machaj zbyt erotycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Kiedy to 12.08.11, 22:28 cholernie erotyczny widok, kobieta opierająca stopę na desce rozdzielczej kabrioletu i malująca paznokcie. Niekoniecznie jako kierowca. Ale na światłach, dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 12.08.11, 22:43 vandikia napisała: > masz fantazję dziadku :P Tylko fantazjowanie mi już pozostało. . . . . . I słuchanie marszów wojkowych. :P Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 00:59 W kabriolecie to nie.. w innym aucie zdarzyło się :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 01:05 virtual_woman napisała: > W kabriolecie to nie.. w innym aucie zdarzyło się :P To niesprawiedliwe w stosunku do koneserów kobiecego erotyzmu. Równie dobrze mogłabyś to robić w szafie trzydrzwiowej na strychu babci Lusi. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 01:19 virtual_woman napisała: > Oj przepraszam ;) Wiesz, grzechy można odkupić....;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 01:43 virtual_woman napisała: > Nie mam auta bez dachu ;) Nie musisz mieć. Ani samochodu ani nawet dachu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 02:02 Chcesz lakier pożyczyć ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 02:10 virtual_woman napisała: > Chcesz lakier pożyczyć ? ;) I szminkę i przede wszystkim...zużyte waciki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 02:13 eat.clitoristwood napisał: > I szminkę i przede wszystkim...zużyte waciki. ;) Oj, nie używam szminek.. o wacikach zapomnij ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
panibarakuda Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 01:48 po kilku piwach to nawet w kombi na obwodnicy miasta paznokcie u wielu stóp procentowych, tylko ten Franciszek jakiś mało stabilny jest... CO robić? Odpowiedz Link Zgłoś
liiona Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 08:20 Bez pomalowanych nie wsiądę do auta. Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Czy malujecie sobie 13.08.11, 08:21 Jak mnie takowym przewieziesz, to mogę malować :D Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 16:10 A co ma wspólnego jazda kabrioletem,a molawane paznokcie u stóp?Czy przez pomalowane paznokcie nie można nacisnąć hamulca,czy sprzęgła?Pewnie,że sobie maluję. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 18:23 nowa_nudziara napisała: > A co ma wspólnego jazda kabrioletem,a molawane paznokcie u stóp?Czy przez pomal > owane paznokcie nie można nacisnąć hamulca,czy sprzęgła?Pewnie,że sobie maluję. Mnie chodzi o malowanie podczas jazdy. Ewentualnie na światłach. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 16:23 Ja na ten przykład woskuję sobie nogi jadąc moim cabrio. Owiewające nózie powietrze ładnie łagodzi podrażnienia podepilacyjne :). Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 18:24 salma75 napisała: > Ja na ten przykład woskuję sobie nogi (...) Całe? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 19:04 eat.clitoristwood napisał: > salma75 napisała: > > Ja na ten przykład woskuję sobie nogi (...) > > Całe? ;) + bikini Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 19:14 salma75 napisała: > + bikini Która linia autobusowa jeździ tą trasą? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek4747 Re: Czy malujecie sobie 14.08.11, 18:44 ...a mnie kabriolety wkurzaja...stanie taki na swiatlach ...radio na caly regulator i...dum dum dum dum dum dum...spac nawet nie mozna...a jeszcze jak se w tym czasie maluje pazury...o zgrozooo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś