04.03.02, 16:40
MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH KOBIET, KTÓRE ZAŻYWAJĄ BĄDŹ ZAŻYWAŁY DIANE-35. CZY
FAKTYCZNIE PO TYCH TABLETKACH RADYKLANIE POPRAWIA SIE STAN CERY. WIELE DOBREGO
O TYM SŁYSZAŁAM, ALE CHCIAŁABYM POTWIERDZENIA OD KOBIET , KTÓRE ZAŻYWAŁY DIANE-
35?

Obserwuj wątek
    • neona Re: diane-35 04.03.02, 16:43
      ja nie zażywałam
      ale jeśli to ta sama Diane
      do której mówił agent Cooper
      z Twin Peaks to bym uważała

nie dość że cera może się złusczyć
      to jeszcze jakiś parchy i ukleje wyskoczą
    • Gość: Vicca Re: diane-35 IP: *.waw.cdp.pl 04.03.02, 17:06
      cera i owszem, ale kompletnie rozwala wątrobę - efektem są nudności, tycie, złe
      samopoczucie.

Pozdr
      • Gość: agata Re: diane-35 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 00:34
        mam dokładnie te same wspomnienia...
        do tego ciągle bolały mnie nogi
    • slonikus Re: diane-35 04.03.02, 23:17
      Ja uzywam diane 35 od poltora roku. Cera sie poprawila, a ja nie przytylam.
      Czuje sie swietnie. Zadnych efektow ubocznych. No i jest swietne zabezpieczenie
      przed ciaza!
      Aczkolwiek... zrobilam ostatnio badanie krwi i mam za duzo cholesterolu (mam
      dopiero 20 lat!). Tak wiec jest mozliwe, ze nie za dobrze wplywa to na watrobe,
      ale powodem niekoniecznie musialy byc akurat pigulki (raczej moje uzaleznienie
      od slodyczy ;)
      Pozdrawiam, Joanna.
    • Gość: monik Re: diane-35 IP: 194.181.153.* 05.03.02, 08:45
      3 miesiace zazywania, potem zator tetnicy plucnej, bo pani doktor zapomniala
      powiedziec, ze trzeba systematycznue badac krzepliwosc krwi. ot, drobiazg,
      teraz odpadl ten problem, bo po zatorze nie moge juz brac zadnych pigulek:(
      • Gość: em Re: diane-35 IP: 62.148.83.* 05.03.02, 09:44
        kompletnie chybiona diagnoza w moim wypadku, oprócz działania antykonc. nie
        pomagła na nic
        odstawiłam i nigdy do tego nie wrócę
    • Gość: GOSIA Re: diane-35 IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:22
      NIESTETY NIE POCIESZYŁYŚCIE MNIE, A JUŻ POMYŚLAŁAM, ŻE JEST NADZEJA DLA MOJEJ
      CERY, BO OBECNIE WYGLADAM OKROPNIE.
      • Gość: ja Re: diane-35 IP: 217.153.4.* 05.03.02, 13:31
        Stosowałam przez około pół roku. Cera bez zmian, chociaz wcześniej tez nie
        miałam specjalnych problemów, za to całkowita poprawa stanu włosów. Ale full
        skutków ubocznych: humory (jak u kobiety z klimakterium), tycie i ciągłe
        zapuchnięcie, itp. Jeśli nie musisz - odradzam, bo jako pigułka anty- są lepsze
        środki.
        Pozdrawiam
      • Gość: EM Re: diane-35 IP: 62.148.83.* 05.03.02, 14:48
        chciałam tylko powiedzieć, że mi to nie pomogło co nie znaczy, że na innych nie
        działa
        nie doświadczyłam też żadnych skutków ubocznych
    • agnesp76 Re: diane-35 05.03.02, 14:20
      Kiedyś był wątek o Diane-35. Poszukaj w wyszukiwarce forum sobie tutaj:
      Temat:
      antykoncepcja - Diane 35
      <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=16&wid=5739&aid=5784&pole=tytul&sort=tresc&nrFor=16&furl=on&fho
      st=on&fabs=on&tekst=diane&col=met&max=50&forum=16%20target=">
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=16&wid=5739&aid=5784&pole=tytul&sort=tresc&nrFor=16&furl=on&fho
      st=on&fabs=on&tekst=diane&col=met&max=50&forum=16%20target= </a>

oraz
      Femoden
      <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=16&wid=3438&aid=3438&pole=tytul&sort=tresc&nrFor=16&furl=on&fho
      st=on&fabs=on&tekst=diane&col=met&max=50&forum=16%20target=">
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=16&wid=3438&aid=3438&pole=tytul&sort=tresc&nrFor=16&furl=on&fho
      st=on&fabs=on&tekst=diane&col=met&max=50&forum=16%20target= </a>

Niestety, ale trzeba sobie wkleić.
      :)
    • Gość: ada Re: diane-35 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 16:04
      Zażywałam przez 2 lata, kłopotów z cerą nigdy nie miałam ale zmniejszyły trochę
      nadmierne owłosienie.Fizycznie i psychicznie(żadnych zmian nastrojów itd)
      czułam się świetnie.Brałabym je dalej ale miałam cholesterol bardzo wysoki,i
      jest to niestety normalka przy Dianach
    • Gość: balbina2 Re: diane-35 IP: *.abo.wanadoo.fr 05.03.02, 16:34
      Po 2 miesiacach cera poprawila mi sie bardzo,skonczyl sie lojotok,wlosy
      przestaly sie przetluszczac,zniknal mi wasik .Troche przytylam, o zmianie
      humorow nie przypomonam sobie/bylam 20 kilku latka, a wtedy nie wie sie co to
      humory/.Polecam.
    • Gość: Saskia Re: diane-35 IP: *.w.club-internet.fr 05.03.02, 19:36
      Tak, bardzo szybko dziala na skore i wlosy. Tabletka jest ok, ale jezeli chodzi
      o mnie, to mialam po niej wiekszy apetyt. no, ale to nie musi dotyczyc
      wszystkich. Porozmawiaj z ginekologiem.
    • Gość: tao Re: diane-35 IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.03.02, 20:02
      Zgadzam sie z przedmowczyniami, ze Diane dziala szybko i skutecznie na cere i wlosy! Sama tego doswiadczylam juz po paru (doslownie) dniach jej stosowania! Jednak moja kuracja Diana nie trwal dluzej niz dwa tygodnie! Od samego poczatku mialam wykanczajace wrecz bole zoladka (wlacznie z wymiotami) i watroby, nie mowiac o powalajacych z nog zawrotach i bolach glowy. Do tego dochodzila dusznosc, opuchlizna calego ciala i tzw. humorki. Jednym slowem sama na wlasne zyczenie sprezentowalam sobie dwa tygodnie istnych tortur!
      Nie twierdze, ze Twoj organizm rowniez zareaguje w podobny sposob, jednak jesli mozesz, popros lekarza o inna, znacznie lagodniej dzialajaca tabletke antyk (jest duzy wybor), ktora z pewnoscia poprawi stan Twojej skory i wlosow i nie spowoduje (wczesniej czy pozniej)takiego spustoszenia w organizmie jak Diane!
      Pozdrawiam!
    • Gość: ok.api Re: diane-35 IP: *.icpnet.pl 05.03.02, 21:47
      Diane rzeczywiście pomaga na cerę, ale to wymaga stosowania tego leku przez
      kilka miesięcy. Mnie pomogło, nie mam teraz żadnych problemów ze skórą.
    • Gość: karut Re: diane-35 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 00:10
      ja stosowalam przez rok i na cere nie pomoglo.przytylam tylko. poza tym zadnych
      efektow ubocznych. na cere to lepszym pomyslem jest odpowiednia dieta: duzo
      warzyw i owocow,mnostwo wody(minimum 1,5l dziennie),duzo swiezego powietrza.
      mniej slodyczy,jak najmniej czekolady,czipsow itd. o fast-food zapomnij. swieze
      soki owocowe wskazane.
      mozesz tez pochodzic na solarium,podobno pomaga,byle nie za czesto.
      powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka