wu_ka 23.05.04, 15:02 Nie wiem, czy podzielacie moje zdanie, ale dla mnie to okularki- koszmarki. Otrzymalam zolte ( w prenumeracie), w ktorych wygladam jak pszczola- matka. Ale maja jedna niewatpliwa zalete: rozsmieszaja najwiekszych ponurakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiunia62 Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA 23.05.04, 15:34 wiesz co!?Kupiłam sobie Twój Styl bo okularki wydawały sie calkiem fajne, kurde, ale gdy w domu je wyjęłam z tej foli i przymierzyłąm to cholerka jasna....wyglądam jak Chuck Noriis hehe Ja mam czarne czy tam brązowe Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:03 niektórym pasują, mi się np podobają (mam zielone) Poza tym we Włoszech takie wielkie okulary są bardzo modne - czyli u nas będą za rok. W tamtym roku w Italii nosiło się wściekłe kolorki,zestawienia czerni z bielą, które teraz zalewają nasze sklepy. W tym roku we włoszech nosi się delikatne pastele ;) Można już więc kompletować szafę na następny rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_po_przejsciach Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA 23.05.04, 17:03 do kompletu mozesz miec klapki z claudii i torbe z glamour albo cosmo :-) sliczny zestaw ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnica Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:27 a ja sobie zazyczylam w innym kolorze i bardzo mi do twarzy (bo do okularow trzeba miec twarz). czy ktos cie zmuszal do kupienia TS albo do noszenia okularow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:05 Ale maja jedna niewatpliwa zalete: rozsmieszaja najwiekszych ponurakow. zgadza sie 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Okulary z Twojego Stylu - ZENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:05 czego można się spodziewać po okularach dodawanych jako gratis do gazety? Na bank nie mają żadnych filtrów UV. Mam TS i były z nim czarne, które są tak ciemne że prawie nic przez nie nie widać. Ja kupuję tylko okulary które mają polaryzację i filtry UV i to bynajmniej nie za 800 zl. Odpowiedz Link Zgłoś