kex 04.03.02, 19:23 Nie mogę się jużdoczekać lata ;-) A Wy??? pozdrawiam kex :-))) ps. bo po lecie jest jesień - a ja Kocham jesień :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yak-ona Re: Nie mogę się już doczekać... 04.03.02, 20:00 ja tez... ale lata , bo latem wracam do domu!!! a jesien bedzie dluga i najwazniejsze ze polska! wow..tez nie moge sie doczekac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady bo dojrzewaja POMIDORY 04.03.02, 23:59 > ps. bo po lecie jest jesień - a ja Kocham jesień :-))) bo zbiory warzyw? a ty lubisz soczki warzywne? zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: do lata, do lata.... 05.03.02, 00:07 akurat warzywnych ja nie lubie... ale bedzie lato, gorace lato... a plaza i morze! i rower ... a i ON! ach do lata , do lata piechota beda szla! Odpowiedz Link Zgłoś
kex i rosą znaczone poranki... 05.03.02, 10:52 Słońca radosne uśmiechy, późne księżyca spojżenia... jeju - no i oranżady będzie można się napić :-))) pozdrawiam kex ps. pozdrawiam wszystkich wielbicieli oranżady :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: oranżada.. 05.03.02, 10:54 ale tylko taka co się z dzieciństwem kojaży.. od Pani Zosi z budki koło domu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oranżada.. 05.03.02, 10:57 w butelce z kapslem porcelanowym..od dziadka.... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: oranżada.. 05.03.02, 10:59 agick napisał(a): > ale tylko taka co się z dzieciństwem kojaży.. > od Pani Zosi z budki koło domu...:) Mmmm, rozmarzylam sie... taka pomaranczowa, z babelkami... albo czerwona lub zielona, taka z woreczka plastikowego...pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: oranżada.. 05.03.02, 11:17 yosemite napisał(a): > Mmmm, rozmarzylam sie... taka pomaranczowa, z babelkami... > albo czerwona lub zielona, taka z woreczka > plastikowego...pamietacie? aha :-)))) była też taka w proszku :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: Nie mogę się już doczekać... 05.03.02, 11:20 Latem, po upalnym dniu - wieczorkiem... usiąść przed domem - patrzeć w niebo... pić schłodzone zsiadle mleczko z glinanego garnuszka... Nie mogę się już doczekać... pozdrawiam kex Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a co powiecie.. 05.03.02, 11:29 na zapach siana..? takiego jeszcze na polu leżącego... i łubiny na łące.. i ciszę przetykaną brzęczeniem owadów.. Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: a co powiecie.. 05.03.02, 11:38 agick napisał(a): > na zapach siana..? > takiego jeszcze na polu leżącego... > i łubiny na łące.. i ciszę przetykaną brzęczeniem owadów.. o tak :) i cieplutki, milutki wietrzyk i świerzość powietrza po deszczu :-))) nie mogę się już doczekać.... ;)kex ps. Ciesze się, że oderwałem Was na chwil kilka - od głównych tematow ... Pozdrawiam i... nie mogę się już doczekać ... (bo ja Kocham jesień) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: i czereśnie.. 05.03.02, 11:42 takie słodkie i pachnące.. twarde, soczyste.. ja już chcę lato !!! będzie można po łace na boska biegać.. albo po piachu nad morzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kex czereśnie - o tak :) 05.03.02, 13:38 i wyjść w deszcz... przemoknąć (z przyjemnością) :-)) a czereśnie - jeju - te wielkie, perłowo błyszczące - znam znam - tęsknęi za nimi :) ale jednak - no cóż - ja latem najbardziej boję się burz (wtedy grzmi, błyska się, latają pioruny...) ja się tego troszkę boję, bo... hmm - no nie zawsze jestem grzeczny ;-) pozdrawiam kex ;) ps. (ale jak pada deszcz... jeju - super się wtedy całuje...) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a w letnią burzę.. 05.03.02, 13:41 kex napisał(a): > i wyjść w deszcz... przemoknąć (z przyjemnością) :-)) > a czereśnie - jeju - te wielkie, perłowo błyszczące - znam znam - tęsknęi za ni > mi :) > > ale jednak - no cóż - ja latem najbardziej boję się burz (wtedy grzmi, błyska s > ię, latają pioruny...) ja się tego troszkę > boję, bo... hmm - no nie zawsze jestem grzeczny ;-) > > pozdrawiam > kex ;) > > ps. (ale jak pada deszcz... jeju - super się wtedy całuje...) super na bosaka biegać.. po ciepłej ziemi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kex Re: a w letnią burzę.. 07.03.02, 15:49 ależ dziś pada %@#*^%#^$(*$# mać lata mi sie chce!!!!!!!!! ;) kex ps. bo po lecie jest jesień - a ja Kocham jesień Odpowiedz Link Zgłoś