kasiaaa_beauty 15.09.11, 20:07 Jak długo, będąc z kimś w związku, nie uprawialiście sexu? Zakładamy że wszystko jest niby ok i nikt na nikogo nie jest obrażony. Czy macie czasami takie przerwy bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:18 uprawiasz seks w czasie okresu? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:25 tak... naprawdę znam więcej niż jeden sposób na dawanie przyjemności... a dawanie jej sprawia mi samej przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: pytanie 15.09.11, 20:36 poczekaj, będziecie może w szkole mieli... wszystko w swoim czasie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: ej no pliska 15.09.11, 20:50 ej spoko juz mam wlosy pod pachami (pod prawa troche wiecej :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ej no pliska 15.09.11, 21:23 wez_sie napisał: > juz mam wlosy pod pachami (pod prawa troche wiecej :/ ) To dżuma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie 15.09.11, 20:36 wez_sie napisał: > sorry, czyli jak? > bo chyba czegos nie wiem dorośniesz, to się dowiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: ej no pliska 15.09.11, 20:44 no to jak długo posiedzisz to zaśpisz jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: ej no pliska 15.09.11, 20:46 nie no spoko siorka jeszcze chce pograc w cos i musze zwolnic kompa a ja musze sie spakowac to powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: ej no pliska 16.09.11, 03:36 wez_sie napisał: > powiec, bo nie zasne kolejny onanista <ziew> Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:17 zawsze jest jakiś powód, no chyba, że ktoś ma malusieńskie libido Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:19 No wiesz, jeśli po np. dwutygodniowej przerwie macie się na siebie rzucić z intensywnością o 500% większą, niż przed przerwą, to czemu nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
major_groszek Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:27 No ja właśnie chciałabym tak jutro zrobić, tzn. rzucić się na swojego po dwutygodniowej przerwie, gdyby nie to, że @ (małpa jedna;)) musiała mi wejść w paradę. Ale znajdę na nią jakiś sposób do jutra. Ale u nas te przerwy wynikają z odległości niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:32 Na szczęście Twoje ciało nie składa się tylko z cipki :F Ludzie, no co wy, nie seksiliście się nigdy bez penetracji? A może wątkodawczyni ma na myśli takie zero zero seksu, nawet bez różnych pysznych zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa_beauty Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:29 no właśnie po takiej przerwie wcale nie ma wzrostu intensywności :( a przerwa chyba juz ze 3 tygodnie i jakoś tak nic się nie dzieje i nikt nie wychodzi z inicjatywą buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:32 Może coś w pracy się dzieje, lub ze zdrowiem? Ludzie to króliki. Psychika (problemy) często osłabia libido. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 10:21 > Ludzie to króliki. O matko, to najnowsze odkrycie amerykanskich naukowcow czy co? I dlaczego ja o tym nic nie wiem?! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:43 pewnie miało być, że ludzie to nie króliki Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 18:23 hahahahahahha, SORRY! Miało być "nie króliki" :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:33 Coś się na pewno wydarzy. Dlaczego nie wychodzisz z inicjatywą? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa_beauty Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:30 Bo wydaje mi sie że on nie chce :( i przez to mnie tez sie odechciewa. Ale z drugiej strony to nie moge przestać myślec dlaczego tak jest.Chciałabym żeby było tak jak kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:42 Za dużo dumania, za mało działania? :) Może nie będzie, jak kiedyś, tylko będzie lepiej, niż kiedyś, jak coś zrobisz? Sio z forum!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:21 on nie chce? tak bez powodu? jakieś problemy ze zdrowiem, pracą , albo inna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:22 kasiaaa_beauty napisała: > Bo wydaje mi sie że on nie chce :(. Tobie się wydaje... A nie można po prostu, tak po ludzku zapytać, pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:25 ej, salma, przecież łatwiej jest na forum zapytać:D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie a liczy sie zwizazek platoniczny? 15.09.11, 20:27 jesli nie, to: z lewa reka codziennie a z prawa raz na 2-3 dni jakos Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: tylko sie ze mnie nabijac potrafisz :( 15.09.11, 21:05 Czyli masz zajebiście w punkt odzew na swój sposób forumowania. Podziękuj ładnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: tylko sie ze mnie nabijac potrafisz :( 15.09.11, 21:10 zyc sie odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: tylko sie ze mnie nabijac potrafisz :( 15.09.11, 21:14 Ale zanim umrzesz, to podziękuj! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:34 Cztery dni? Pięć? W tym roku, przed jednym egzaminem uczyłam się i było bez kija nie podchodź. A na 2-3 dni przed chciałam codziennie kilka razy dziennie :D Idealnie niweluje mi stres. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 22:18 Pierwszej, jak by nie patrzeć :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:43 No tak dni kilka odpoczynku od wróbla ćwirka... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:50 Ni ma przerw. Chyba, że któreś z nas jest obłożnie chore (należy okazać zaświadczenie od lekarza) lub jest nieobecne, a użycie skype'a jest niemożliwe. O! W jakim celu odmawiać sobie przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: skajpa? 15.09.11, 21:09 juz pisalem ze jestem duzy i mam wlosy pod pachami Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 20:58 przez jakieś dwa lata po urodzeniu dziecka bardzo rzadko. raczej raz na dwa miesiące niż raz na dwa tygodnie. szło o moje potworne zmęczenie i stres. dziecko dawało mi czadu przez całą noc. do pracy trzeba było się tłuc w korkach, opiekunki nie było. byliśmy zdani jedynie na siebie. to był dla mnie okres omdleń, anemii, niewyspania i depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:03 chersona napisała: > przez jakieś dwa lata po urodzeniu dziecka bardzo rzadko. raczej raz na dwa mie > siące niż raz na dwa tygodnie. szło o moje potworne zmęczenie i stres. dziecko > dawało mi czadu przez całą noc. do pracy trzeba było się tłuc w korkach, opieku > nki nie było. byliśmy zdani jedynie na siebie. to był dla mnie okres omdleń, an > emii, niewyspania i depresji. Coś podobnego przeżyłam po narodzinach pierwszego dziecka (też byliśmy bez jakiejkolwiek pomocy, a młody to dziecię z piekła rodem było ;)), z tą różnicą, że ja reaguję na stres zwiększoną potrzebą bliskości, czułości i seksu mi się chce - choćby po to by odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:12 salma75 napisała: z tą różnicą, że > ja reaguję na stres zwiększoną potrzebą bliskości, czułości i seksu mi się chce > - choćby po to by odreagować. na stres, to jeszcze rozumiem, ale na zmęczenie nie ma rady. zawsze byłam zdechlakiem. inna babka zasuwa ze ścierą, gania do pracy, bawi dzieciaki i jeszcze ma siłę, żeby w weekend sobie poszaleć a ja jestem jak francuski piesek. trochę popracuję i dwa dni muszę odpoczywać. serio. > > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:23 chersona napisała: > na stres, to jeszcze rozumiem, ale na zmęczenie nie ma rady. Toż jak zmęczona bardzo byłam nie fundowałam sobie maratonów, ale krótkie, odprężające tete a tete ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 10:34 gdyby Ci się wyrko paliło, to jeszcze musiałabyś pewnie strzelić sobie gola ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 11:40 grassant napisał: > gdyby Ci się wyrko paliło, to jeszcze musiałabyś pewnie strzelić sobie gola ;)) Grass, ja miałam wczoraj ciężki wieczór, głowa mi pęka, nic nie rozumiem co Ty do mnie (?) rozmawiasz. Większymi litermi proszę. P.S. Mam nadzieję, że to nie jakaś podszyta antypatią złośliwość ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 15:14 Żadna antypatia. :) wygląda na to, że zbyt długo jesteś bez seksu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:37 Zbyt długo - pojęcie względne ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:45 Toż wiem. I godzina może być zbyt długo, a kazda minuta moze się dłużyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:56 grassant napisał: > Toż wiem. I godzina może być zbyt długo, a kazda minuta moze się dłużyć ;) Ano :). Zwłaszcza, że życie jest takie krótkie, normalnie każdego dnia "bez" żal ;). Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 17:08 Dzień 'bez' trudno zaliczyć do udanych. Na szczęście jest jeszcze noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 11:57 Ty tez chyba lubisz zabawę. wiem, że są ludzie, którym stres i zmęczenie w seksie nie przeszkadza. zawsze mnie zastanawiało skąd w rodzinach patologicznych albo dotkniętych biedą tyle dzieci. na mnie działa wszystko - wystarczą problemy zdrowotne, finansowe, emocjonalne, jakieś drobne zawirowania i wszystko przekłada się na seks a przecież są całe tabuny ludzi, którzy pracy nie mają, pieniędzy nie mają a ochotę na r..chanie jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:14 chersona napisała: > Ty tez chyba lubisz zabawę. wiem, że są ludzie, którym stres i zmęczenie w seks > ie nie przeszkadza. zawsze mnie zastanawiało skąd w rodzinach patologicznych al > bo dotkniętych biedą tyle dzieci. Sądzisz, że rodziny patologiczne przeżywają jakieś stresy w związku z brakiem pracy czy kasy na wódę? ;) na mnie działa wszystko - wystarczą problemy > zdrowotne, finansowe, emocjonalne, jakieś drobne zawirowania i wszystko przekła > da się na seks a przecież są całe tabuny ludzi, którzy pracy nie mają, pieniędz > y nie mają a ochotę na r..chanie jak najbardziej. Może dlatego, że to głównie po prostu instynkt, popęd, który jakoś trzeba zaspokoić? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:04 Masakra. Podziwiam, tym bardziej że ja bym nie dał rady, jednak zakładanie rodziny to sport dla hardkorów. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:08 śmiem twierdzić, że - zwłaszcza z wiekiem - moje potrzeby i tak większe są niż partnera, ale nie skarżę się na niego, bo to porządny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:11 Mniej niż miesiąc chyba o połowę, ale i tak raczej dogorywający... Odpowiedz Link Zgłoś
chili26 Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:18 3 miesiące.... ale związek chylił się ku upadkowi ;/ nie potrafię tego wytłumaczyć, ale moja wina.Niedawno zaczęty nowy związek, z którego nie wiadomo czy coś będzie, i 3 tygodnie przerwy bo wyjechałam. Reasumując jestem nieźle znerwicowana.Nowy facet powiedział,że będąc z kimś w związku potrzebuje seksu codziennie, dla mnie bomba ale dlaczego nie jesteśmy teraz razem? ... Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:20 Dlatego, że nie z każdym można kochać się codziennie. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 21:20 Zwiazek na odleglosc- wiec zdazaly sie tygodnie cale. Nie wyobrazam sobie miec pod dachem chlopa i nie korzystac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
keribredszow Re: jak długo bez sexu? 15.09.11, 23:39 małżeństwem jesteśmy od kilku lat i uprawialiśmy seks może z 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 10:27 To dlaczego masz 11 dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 10:28 nie pociąga Cię Twój własny mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:03 jan_hus_na_stosie2 napisał: > nie pociąga Cię Twój własny mąż? Skad to zalozenie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:26 princessjobaggy napisała: > jan_hus_na_stosie2 napisał: > > > nie pociąga Cię Twój własny mąż? > > Skad to zalozenie? to nie założenie, to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 13:49 Nie wykrecaj sie, musialo byc jakies zalozenie skoro pytanie brzmialo: nie pociąga Cię Twój własny mąż?, a nie na przyklad: nie pociagasz juz wlasnego meza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keribredszow Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 13:26 To nie ma znaczenia bo seks mnie po prostu nie interesuje. Mojego męża również. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 13:42 jeśli obojgu Wam to odpowiada to luzik Odpowiedz Link Zgłoś
keribredszow Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 17:28 Powiem szczerze, że sama czasem nie mogę uwierzyć że trafiłam na takiego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 10:30 nic nie dzieje się bez powodu. trudno skumać, że czas na kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 12:29 [url=http://forum.gazeta.pl/forum/w,16,126129230,126129230,przeczytalam_jego_wiadomosci_.html]Tekst linka[/url] chyba tu mamy jakąś podpowiedź "zakładając że wszystko jest w porządku" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa_beauty Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 13:34 pudło :D Ale doceniam umiejetności detektywistyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 13:55 to nie są umiejętności detektywistyczne tylko obsługa wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa_beauty Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 14:30 mimo wszystko doceniam dobre chęci aby pomóc mi znaleźć źródło problemu. bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 14:34 jeśli to nie choroba, kłopoty w pracy albo inna kobieta, to słowo daję - nie mam pojęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_251 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 15:33 Jak mu nie dasz, to da mu inna i tyle go będziesz widzieć. Los twój leży w twoich nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:48 Jak mu nie dasz, to da mu inna i tyle go będziesz widzieć. Los twój leży w twoich nogach. Daj mu nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:51 tomek_251 napisał: > Jak mu nie dasz, to da mu inna i tyle go będziesz widzieć. Los twój leży w twoi > ch nogach. o ludu a co tu nogi mają do seksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 16:59 >los twój lezy w twoich nogach no tak Wy to sobie chłopcy może różnie układać raz na lewo raz na prawo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 17:10 Wy sobie możecie układać raz lewą na prawą, a raz prawą na lewą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_251 Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 19:04 W sensie - nogi do góry i na boki:) J Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: jak długo bez sexu? 16.09.11, 20:13 no widze ,że kolega całkiem poważnie o tych ... bokach myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś