swiete.jeze Re: sonda 17.09.11, 09:46 Kiedyś w takiej sondzie mnie z nicka wymienili, ale nie wygrałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: sonda 17.09.11, 16:40 4. na tym forum troLLuje grupa niezależnych troLLi Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: sonda 18.09.11, 17:46 W jez. polskim takie podwojne spolgloski redukuja sie jednej, wiec pewnie i te slowa czeka taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
rejestracja_konta_gazeta.pl Re: sonda 17.09.11, 16:57 A co, nie wolno?! Fakaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 17:40 sam sie fakaj. oczywiscie ze wolno trolowac, tak jak wolno byc debilem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: sonda 18.09.11, 12:09 Ja stawiam na grupę niezorganizowanych trolli.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: sonda 18.09.11, 17:48 Pisz po polsku Roa:) bo cie nie rozumiem:) Jestes blondynka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 17:52 lew_ napisał: > Pisz po polsku Roa:) * Ni. >bo cie nie rozumiem:) * Bywa. >Jestes blondynka?:) * No, w dodatku ciemną. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: sonda 18.09.11, 17:55 raohszana napisał: > lew_ napisał: > > > Pisz po polsku Roa:) > * > Ni. > > >bo cie nie rozumiem:) > * > Bywa. > > >Jestes blondynka?:) > * > No, w dodatku ciemną. > Czy musisz byc taka uparta zawsze ?:) Studia skonczone?:) Lubie ciemne blondynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 17:56 lew_ napisał: > Czy musisz byc taka uparta zawsze ?:) * Nie muszę. Chcę i lubię. Studia skonczone?:) * Weź mnie nie nerwuj :P > Lubie ciemne blondynki:) * Aha. A ja lubię długowłosych chłopców. I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: sonda 18.09.11, 18:03 raohszana napisał: > lew_ napisał: > > > Czy musisz byc taka uparta zawsze ?:) > * > Nie muszę. Chcę i lubię. > > Studia skonczone?:) > * > Weź mnie nie nerwuj :P > > > Lubie ciemne blondynki:) > * > Aha. A ja lubię długowłosych chłopców. I co teraz? > Tzn studia jeszce nie skonczone?? Co stoi na przeszkodzie zeby je skonczyc??:) Ostatnim razem wyrazilas chec poznania krotkowlosego faceta,tez blond:) ach roa,czasami marzenia trzeba schiowac do kieszeni,,,,,,ja kiedys marzylem o kopi Heidi Klum:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 18:05 lew_ napisał: > Tzn studia jeszce nie skonczone?? Co stoi na przeszkodzie zeby je skoncz > yc??:) * Różne, dziwne rzeczy :P >Ostatnim razem wyrazilas chec poznania krotkowlosego faceta,tez blond:) * Wiesz pan, ja generalnie lubię poznawać ludzi. > ach roa,czasami marzenia trzeba schiowac do kieszeni,,,,,,ja kiedys marzylem > o kopi Heidi Klum:) * No gdzie to zestawiać? Marzenia o wyfotoszopowanej lali z chęcią na długowłosych? :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 17:53 aeris napisała: > bacon z miodem i serem kozlim. pycha. * No jak z koźlim serem to ja podziękuję. Wolę nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 18:30 wal z mostu a nie glupie podteskty. tak cie boli ze zrobila ortografa? tak to sie dzieje droga swieta RAO jak sie mieszka za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 18:42 aeris napisała: > wal z mostu a nie glupie podteskty. tak cie boli ze zrobila ortografa? tak to s > ie dzieje droga swieta RAO jak sie mieszka za granica. * Ale nie zapieniaj się tak, bo Ci kapnie na kanapkę. I jak to wtedy zjesz? Dopiero będzie paskudne. Ortograf to jest "u" miast "ó", na ten przykład. Pojechałaś zagramanicę i już języka zapomniałaś? Nie tłumacz się tym, bo to bzdurne. A to, że ktoś Cię poprawi to nie ujma na honorze - tylko okazja do poprawy buraka językowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 18:48 ty mnie nie poprawilas, wyjechalas z jakims zakamuflowanym tekstem Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 18:51 aeris napisała: > ty mnie nie poprawilas, wyjechalas z jakims zakamuflowanym tekstem * Nie zakamuflowanym - zaznaczonym przecież tekstem pochyłym. Sama się poprawiłaś właściwie - co prawda z pianą na buzi, ale jednak. To zwracanie uwagi na babola językowego też jest be i nie wolno tego wcale robić? Bo i zwrócenie uwagi i poprawienie, to, jak widać, dla Ciebie jakiś koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 19:18 aeris napisała: > za duzo slow, za malo sensu, raochszano * Ależ nie podsumowuj tak radykalnie swoich wypowiedzi. P.s: Ortograf. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 19:20 haha dobre:) takas madra a nie zalapalas ze to podpucha z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 19:26 aeris napisała: > haha dobre:) takas madra a nie zalapalas ze to podpucha z mojej strony? * A kto mówi o mojej mądrości tutaj? Poprawność językowa nie wynika z mądrości, tylko z zapamiętania paru regułek. Wot i wsio. Takoż możesz się podniecać swoją wyższością do woli i sugerować mi nawet trzecią nogę - proszę uprzejmie, ja mam dobry chómor dziś :> To, co sugerujesz, że powinienem załapać - to podchodzi jasnowidztwo, a w takowe, jak wszyscy wiedzą, się nie bawię zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 18:50 i wole byc burakiem jezykowym niz burakiem kulturowym jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 18:53 aeris napisała: > i wole byc burakiem jezykowym niz burakiem kulturowym jak ty * Oh, to zwrócenie uwagi jest buractwem kulturowym? Coś dzisiaj masz dzień na wyzywanie innych. P.s: Burak językowy to nie osoba, a tzw.byk, czyli błąd językowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 19:19 > aeris napisała: > > > i wole byc burakiem jezykowym niz burakiem kulturowym jak ty > * > Oh, to zwrócenie uwagi jest buractwem kulturowym? > Coś dzisiaj masz dzień na wyzywanie innych. :( masz racje. mam dzis bardzobardzo zly humor. wylaczam wobec tego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: sonda 18.09.11, 19:22 choc w sumie nie wylacze, bo mnie zjecie zywcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 19:23 aeris napisała: > choc w sumie nie wylacze, bo mnie zjecie zywcem :) * Ja nie. Mam rosół :] Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: sonda 18.09.11, 18:43 P.s: To jak ktoś poprawnie pisze lub poprawia innych to od tego świętym zostaje? Święty Rao od poprawności - dobrze brzmi :] Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: sonda 18.09.11, 18:21 Roa,Heidi nie jest lala,widzialem ja w realu,jestes jej podobna?:) Odpowiedz Link Zgłoś