Dodaj do ulubionych

a tymczasem, borem lasem

18.09.11, 22:21
na forum kuchnia wiecej sie dzieje niz tu :) i swoja droga dziwie sie, ze to wlasnie tam ludzie otwarcie pokazuja co mysla, a tutaj tylko: pitu pitu. no, ale zajrzyjcie sami
kuchnia
Obserwuj wątek
    • poly_gamer Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:24
      Jagnięcina?
      O tej porze?!
      Fuj!
      • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:27
        babo, czytaj dalej :)
        • niezmiennick Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:29
          A dziad może?
          • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:29
            jasne
            • niezmiennick Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:42
              I poczytałem i co? Co tam się niby dzieje?
    • six_a Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:28
      nieno, tu jest inny świat, ostatnio ktoś doradzał ali karierę polityczną.
      • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:29
        serio? serio? masakra, chyba sie przeprowadze na kuchnie
        • six_a Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:37
          no absolutnie serio, myślałam że spadnę z krzesła ze śmiechu.
          • six_a Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:39
            no i niektórzy też potrafią prosto z mostu;)

forum.gazeta.pl/forum/w,16,128053760,,nie_kupie_juz_wyborczej.html?v=2
            • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:20
              ok, racja, ale to i tak wyjatki. przewaza cos w stylu: hihi, haha, chcesz byc moja psiapsiolka?
    • poly_gamer Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 22:37
      No dobra, dziad przeczytał dalej.
      Ta jagnięcina bardzo jest krwista, ale i tak nie chce mi się. :)
      • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:19
        co ty, zeby w szklance trzymasz?
        • marguy Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:28
          O przepraszam!
          ja tam szczerze i od serca mowie ally, ze jest durnym faszolem.

Ciekawe jest to, ze alusia klika na moje wyznania i sa one usuwane przez moderatora, ktoremu nigdy nie przyszlo do glowy wypierniczenie jej z forum za jawne faszyzowanie i podzeganie do nienawisci rasowej i spolecznej.
          • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:42
            nazywanie kogos durnym faszolem jest chamskie natomiast jej pitu-pitu jest raczej nieszkodliwe moze dlatego twoje posty wylatuja a jej pisanina o rowerze/diecie/kolonoskopii/tusku itp itd nie.
            • eat.clitoristwood Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:48
              rannie.kirsted napisała:
              > nazywanie kogos durnym faszolem jest chamskie (...)

Może nie jest eleganckie ale skoro mniej więcej się zgadza to dlaczego chamskie?
            • marguy Re: a tymczasem, borem lasem 18.09.11, 23:51
              rennie,
              wierz mi, ze jej faszolskie pitu-pitu jest o wiele bardziej chamskie i niebezpieczne od moich wpisow. Swiadczo t tym chocby to, ze nie razi ciebie rasizm i faszyzm zawarty w jej wypowiedziach.
              Kiedys, gdy ograniczala sie wylacznie do promowania siebie jej pitu-pitu mi nie przeszkadzalo.
            • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:24
              ty chyba nie masz pojecia o czym mowisz
              • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:28
                o kurde a moze sa jakies dwie Ally? bo ta ktora ja kojarze pisze o meczach, wyjazdach, dietach, wstretnym tusku i wspanialym korwin-mikkem i bog wie czym jeszcze. a, i wszystkie zaimki osobowe z duzej litery. calosc jest w sumie dosyc zabawna ale rasistowskich czy faszyzujacych tekstow serio nie kojarze.
                • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:30
                  ja nie wiem, czego ty ode mnie oczekujesz? mam ci teraz wszystkie watki wyszukac?
                  swoja droga twoj post bardzo ladnie sie komponuje z moim wczesniejszym spostrzezeniem
                  • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:36
                    to sie nazywa naginanie rzeczywistosci do wlasnego widzimisie:)
                    moze i to co ona pisze jest dziwaczne i groteskowe ale przynajmniej nie idzie w ilosc. a to co przewaza na tym forum to tysiace postow w rodzaju "dlaczego on mnie nie rozumie", albo "dlaczego kobiety nie zwracaja na mnie uwagi" to by byla dopiero robota dla moderatora usuwanie takich bzdetow
                    • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:41
                      dla ciebie, psychofanko:
                      1
                      2.moje ulubione
                      3
                      • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:49
                        jakbym sie tak jak ty emocjonowala wynurzeniami wszystkich idiotow z roznych forow to by mnie juz na tym swiecie dawno nie bylo. odpusc troche bo naprawde dzialalnosc Ally na forach nie ma wplywu na sytuacje obcokrajowcow w Polsce:) widzialas choc raz zeby ktos tu sie zgadzal z tym co ona wypisuje? bo ja nie. bardziej sie boje tego co ludzie robia w rzeczywistosci niz wypisuja tutaj. jak jestes ciekawa to wejdz sobie na forum feminizm-zobaczysz tam taki zalew nienawisci do kobiet w czystej postaci ze sie slabo robi. i co, robi ktos z tym cos, ano nic. i trudno.
                        • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:52
                          wiesz, ona dostanie zwykle porcyjke pomyj na glowe, jesli wyskoczy ze swoimi "pogladami". jednak jakims cudem, calkiem z boczku jest samozwancza miss forum, ktora ma wielu zwolennikow i ktorzy chetnie jej przyklaskuja w wateczkach o rowereczkach czy innych. i tego nie rozumiem. bo mi byloby wstyd z takim kims w ogole rozmawiac.
                          • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:57
                            nie obraz sie ale chyba lubisz wszystko dzielic na czarne i biale (wiem smiesznie to brzmi w kontekscie tej rozmowy:) zli maja byc calkowicie zli a dobrzy calkowicie dobrzy. tak nie jest. mnie nie dziwi ze ktos potrafi w jednych tematach wypowiadac sie sensownie, a w innych piep..yc jak potluczony. jestesmy tylko ludzmi w koncu.
                            • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:02
                              no, ludzmi albo nazistowskimi swiniami.
                              a swinia nazwana swinka i tak bedzie... no czym??

wiesz co, dla mnie ta rozmowa nie ma sensu, moge wybaczyc zdrade, mord, whatevar. ale nienawisc i namawianie do niej - nigdy.
                              • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:04
                                jezeli mozesz wybaczyc MORD, ale nienawisc i namawianie do niej nie, to faktycznie nie ma o czym rozmawiac.
                                • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:05
                                  skrot myslowy kochanienka, wiesz czarne-biale, okolicznosci lagodzace.
                                  oj daj spokoj, od poczatku bylo jasne, ze sie nie dogadamy. dobranoc.
                                  • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:13
                                    spoko. ciekawe czy zdajesz sobie sprawe ze sama jestes bardziej zacietrzewiona niz osoba o ktorej piszemy. tez zaluje ze dalam sie wciagnac w dyskusje, ale czasem bywa:) a twoj pomysl na zakazanie istnienia wszelkich ruchow nacjonalistyczno-nazizujacych to bylby samoboj. pamietaj ze im bardziej sie cos tlamsi tym mocniej to kiedys wybuchnie.
                                    • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 15:02
                                      caly czas bylam zdania, ze probuje wyplatac sie z dyskusji, w ktory ty mnie wciagnelas. zacietrzewienie bylo, to fakt. tylko powod troche nie taki jak myslisz. wyskoczylas z teza, ze laska nieszkodliwie gada o rowerach i jagniecinie, co zadzialalo jak plachta na byka.a tu dla twojej wiadomosci:

Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz.U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483):
                                      Art. 13.
                                      Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
                                      Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz.U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
                                      Art. 256.
                                      Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                                      Art. 257.
                                      Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

czyli to jest zakazane, komiczne jest tylko, ze na forum mozna spokojnie glosic takie poglady.
                                      • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 17:42
                                        na forach gazety, zwlaszcza na feminizmie nagminne sa sytuacje, ze posty skrajnie szowinistyczne, chamskie, ziejace nienawiscia, nie sa usuwane. ostatnio pisalam o tym ze eutanazja bywa wybawieniem dla osob przewlekle cierpiacych, ktore wiadomo ze umra. na co troliszcze o nicku misiu-1 odpisalo mi ze to socjalistcyzne myslenie. na co ja odpisalam ze jest trolliszczem i zapytalam opiekunke forum czy nie moznaby kolesia wywalic. zgadnij czyj post usunieto, moj czy jego:] dlatego radze ci olanie sprawy bo tylko nerwy na darmo tracisz. jest jak jest.
                                        • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 17:58
                                          stawiam stowe, ze twoj.
                                          juz jestem spokojna, tylko tak sobie w skrytosci ducha planuje, jak taka alutke na trzy lata do paki wsadzic ;)
                                        • misiu-1 Re: a tymczasem, borem lasem 21.09.11, 18:13
                                          Usunięto twój post, ponieważ to właśnie on był chamski i agresywny. Bo chamstwo, wbrew twoim wyobrażeniom, nie oznacza wyznawania innych poglądów na eutanazję niż twoje, tylko wypowiadanie się w sposób ordynarny, wulgarny i obelżywy.
                        • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:53
                          czy ja wiem, czy nie ma wplywu? a ty myslisz, ze co mam wplyw? wlasnie te nazistowskie bandy, do ktorych tez nasza prinzeska nalezy.
                          • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:01
                            no ndobra ale serio myslisz ze ona kogos zwerbuje tu do nazistowskiej bandy?:D:D szrzecze watpie, raczej skutecznie zniecheci. chyba wlasnie jakos przez post Ally dowiedzialam sie o istnieniu takiego ugrupowania jak Zjednoczony Ursynow. jak zobaczylam filmik na yt na ktorym banda napakowanych lyskow darla ryje pod ratuszem ursynowa to mnie przytkalo lekko no ale coz takie rzeczy byly sa i beda. moze faktycznie nie nalezalo zamykac stadionow.
                            • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:02
                              nie wiem, nie wiem. wiem, ze to powinno byc zabronione. a nie jest.
                            • marguy Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 01:22
                              moze faktycznie nie nalezalo zamykac stadionow.

rennie,
                              i w imie swietego spokoju patrzec dopuscic do tego, ze wystarczy miec na ustach okrzyk 'Bog i Ojczyzna' zeby moc zachwiac caly porzadek spoleczny.

Starczy tego wycierania sobie zachlannych gab waznymi symbolami martylorogii narodowej.

Z jakiej racji te nawolujace do globalnego panpolonismu szczeniaki uzywaja znaku Polski Walczacej?
            • sid-sid Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 17:49
              > nazywanie kogos durnym faszolem jest chamskie

Może i tak, ale w tym przypadku jest po prostu określeniem stanu faktycznego.
          • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:24
            a jakze, twoje wpisy widzialam i podpisuje sie obiema rekami. przeraza mnie, jak latwo i bez konsekwencji mozna propagowac faszyzm i rasizm.
            • marguy Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:45
              tabeletko,
              ludzie w imie zle pojetej wolnosci slowa i demokracji sa w stanie zaakceptowac o wiele gorsze rzeczy.
              Moje ogromne obawy wzbudza latwosc z jaka spoleczenstwo daje sie nabrac wszelkiej masci boguojczyznianym demagogom o IQ ameby podnoszacych zwyklych kryminalistow do roli zbawcy narodu.
              To po prostu nie miesci sie w glowie!
              • tabeletka Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 00:49
                myslisz, ze to o wolnosc slowa i demokratie chodzi? ja raczej bym powiedziala, ze to albo cichy poklask albo ignorancja, albo nastawienie "mam to w dupie, przeciez to nikomu nie szkodzi".
                wiesz, moglabym napisac ksiazke o tym, co sie w mojej glowie nie miesci...
    • ursyda Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 15:40
      Ale dyskusja:
      - ally - narzeczony kazał mi podać jagnięcinę
      - ally - jakie mięso kupić?
      - forum - jagnięcinę

:)
      • soulshunter Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 15:43
        cale szczescie ze to jagniecina a nie slonina bo zapewne forum w swojej madrosci zkierowaloby ally na safari.
      • sumire Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 15:49
        najbardziej podoba mi się 'narzeczony kazał'.
      • six_a Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 17:52
        - kup jagnięcinę ... kup polędwicę
        - tak po prostu "jagnięcinę" czy jakąś specjalną część?
        • ursyda Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 18:12
          kopyta:)
          • rannie.kirsted Re: a tymczasem, borem lasem 19.09.11, 18:25
            no w sumie w asteriksie jedli kopyta wolowe. znaczy brat dobrominy jadal:D i ogony bobrow w sosie truskawkowym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka