chersona 20.09.11, 19:01 czym się różni fish pedicure od pełny fish pedicure? pytam o sam zabieg, nie o jego cenę. czy ktoś był i sobie chwali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sid-sid Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:03 To jest ten, gdzie rybki obgryzają skórki? Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:05 > czym się różni fish pedicure od pełny fish pedicure? pytam o sam zabieg, nie o > jego cenę. czy ktoś był i sobie chwali? Rybkami, ten drugi robią piranie. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:07 pożartowaliśmy sobie, pośmialiśmy się, czas przejść do meritum... Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:11 nie my siem dopierom rozkrencajom Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:12 a to proszę bardzo. poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:17 tak. obgryzają martwy naskórek i podobno wiedzą, kiedy się zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:18 Jakoś mnie to przeraża trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:21 malutkie są i w dodatku ryby. jak zaczną fikać, można wyciągnąć nogę z wody i po rybkach. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:28 ale zatrzymują się w obgryzaniu czy juz po wszystkim ? Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:36 Trochę to łaskocze. A rybki są naprawdę drobniutkie. Mniejsze niż pijawki. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:27 dostałam gęsiej skórki, wrrr. A widzicie peeling twarzy w tej wersji? Wrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:36 Ja byłam na takim, ale nie wiem czy to był pełny czy zwykły.... po prostu zamiast fryzerki wsadzilam nogi do miski z rybkami, które zjadały Mi stary naskórek. Naskotało :)) generalnie fajny zabieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 19:41 w tym pierwszym usuwaja martwy naskorek, w tym drugim wszystko do kosci. Do drugiego uzywa sie rekinow. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 20:28 Rekinów używa się do amputacji kończyn. Piranie obgryzają do kości. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 20:31 Ja nie byłem i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 20:59 proszę, jakie wesołe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:03 a mówią że Polacy to ponury naród:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Nie robiłem, bałbym się. 20.09.11, 20:39 A tak wyglądają pedikiurzystki. W Siem Reap w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Nie robiłem, bałbym się. 20.09.11, 21:04 chersona napisała: > a lepsza połowa? Przy śniadaniu byłoby nieco hardkorowo. Basenik znajduje się na tarasiku, gdzie w hotelu jeść dawali. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:08 Przeciez te rybki potem zdechną, jak sie nażrą tego waszego naskórka. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:13 Wyobraźcie to sobie. Rodzi się rybka, chce pływać, cieszyć się życiem, a tu przychodzi taka lala i podsuwa nogi do obgryzania. Rybka myśli pewnie, że to glony albo jakieś robaki, zabiera się konsumowania, a na drugi dzień już nie zyje, bo jej się trafił kawałek z resztką mydła. Toż to czysty sadyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:14 jesteś pewien? o tym nie pomyślałam. ale wiesz, nie sądzę. zbieg kosztuje 90 złotych, wątpię, żeby uwzględniono w tej cenie wymianę załogi rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:19 A kto by się tam przejmował robotnikiem w takim dekadenckim biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:28 nie nazwałabym kosmetologii dekadenckim biznesem. a o takiego robotnika nie zadbać, to grzech - nie spóźni się do pracy, nie zapije, o podwyżkę nie poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_de_montfort Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 21:31 Czy już naprawdę nie ma bardziej humanitarnych metod pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 22:24 fuuuuj. równie dobrze mogliby podstawić wodę po czyimś pedikiurze. rybki wielokrotnego użytku nażarte grzybicą poprzednika i bógwiczym jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
princess.jasmine Re: fish pedicure - kto robił? 20.09.11, 23:33 Ja byłam i generalnie to jest po prostu śmieszny zabieg, fajnie tak sobie potrzymać nogi w akwarium, trochę dziwne uczucie jak te ryby obgryzają ci pięty, ale nie ma większego efektu. Jak chcesz mieć jajcarskie doświadczenie to idź, jak oczekujesz efektów to jest to wyrzucanie kasy w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.katarzynka Re: fish pedicure - kto robił? 21.09.11, 12:54 naprawde taki słaby efekt? mogłabyś więcej napisać czemu nie byłaś zadowolona? zaciekawiłaś mnie bardzo bo słyszałam że wlasnie dla efektów warto. sama zastanawiam się czy się na taki zabieg nie przejść bo akurat tego jeszcze nie próbowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamelania Re: fish pedicure - kto robił? 21.09.11, 09:47 Nie byłam. Czekam, aż wynajdą rybki do depilowania nóg. Chcę włożyć nogi do wody, wypić drinka z palemką i wyjść z jedwabiście gładkimi łydkami. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: fish pedicure - kto robił? 21.09.11, 12:58 przyjemne doswiadczenie ale dosc czasochlonne. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona zabieg dla panów 21.09.11, 13:02 www.se.pl/mezczyzna/podroze/chiny-czlowiek-z-wegorzem-w-penisie_205449.html który z panów reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś