25.05.04, 09:46
Mam 22 lata urodziłem sie z wada spodziectwa(wyleczona).Moj członek
w stanie wzwodu ma ok 10 cm.Martwie sie czy zaspokoje tym partnerke?
Raz miałem sytuacje ze dziewczyna po prostu mnie wysmiała i po
prostu zanikła u mnie erekcja.Mysle ze przez to wytworzyła sie u
mnie jakas nerwica.Teraz jest dobrze erekcja wystepuje ale boje sie
podjac wspołzycie ze wzgledu na strach przed niezadowoleniem
partnerki.
Obserwuj wątek
    • wojtek_blankietowy Re: penis 25.05.04, 09:49
      musisz znalezc mila i wrazliwa kobiete ktorej to nie bedzie przeszkadzalo
      odradzam zaliczanie babek chyba ze masz stalowe nerwy
      • kopov przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek oczywiśc 25.05.04, 09:51
        ie)
        • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 09:53
          to ja stawiam stope, że nie:)
          • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 09:54
            no to ja padam do stupiczek i całuje rączki
            • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 09:55
              to musiałbyś się nieźle powyginać. nie mam rąk aż do stóp :P
              • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 09:59
                nie widziałaś jeszcze mojego języka, damy rade
                • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:02
                  a, to dlatego tak nim mielesz :P wiesz, język to nie wszystko ;)
                  • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:04
                    ale przy stupiczkach jest niezwykle pomocny
                    • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:10
                      to warto aż tyle...? żadnej porządnie nie zaspokoisz...wszystko tak na pół
                      gwizdka...:P
                      • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:13
                        kto patelnię rano machnie temu broda ładnie pachnie
                        • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:14
                          słuchaj no, nie ściemniaj, dwunastolatki nie miewają bród.
                          • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:20
                            broda to nie tylko kłaczory, 12 latki o tym wiedzą
                            • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:23
                              no to najwidoczniej jestem 11 latką...czyli mniemam, że lubisz mieć...nawilżony
                              podbródek? (no nie mów, że Cię obrzydziłam:))
                              • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:34
                                11 latki nie nawilżają tak dobrze jak młode jałówki to fakt, boję się, że a-k
                                nie wytrzyma
                                • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:36
                                  według Ciebie 11 latka to nie jest młoda jałówka? no no, imponujesz mi. w tych
                                  czasach mężczyźni lecą na coraz młodsze.
                                  • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:38
                                    na 11 latki to chyba lecą pedofile
                                    • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:42
                                      słuszne stwierdzenie. ale nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak 11 latka może
                                      wyglądać. nie wiem, czy taki facet to jeszcze pedofil...więc nie przejmuj się:)
                                      a jaka jest dolna granica wiekowa jałówki?
                                      • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:48
                                        u jałówek jak u psów, każdy rok to 7 lat alb jescze więcej, no to chyba 2-3
                                        • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:53
                                          no to w takim razie dość duża rozbieżność...14 a 21...czym się taka czternastka
                                          od jedenastki różni...niczym.
                                          a jakieś względy psychiczne decydują o jałowiźnie, czy tylko wiek?
                                          • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:55
                                            a jak to jest 8 to mamy 16 lub 24 ha? ze względów psychicznych no
                                            najistotniejsza dla jałowizny jest kapianka
                                            • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 10:57
                                              możesz mnie oświecić...nie znam się na terminologii toretyków jałowizny.
                                              kapianka...?
                                              • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 11:03
                                                poszukaj w Google :)
                                                • nat.ka Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 11:10
                                                  po prostu sie nie chcesz przyznać, że sam to wymyśliłeś i sam nie wiesz co to
                                                  znaczy :))))
                                                  • kopov Re: przyjmę zakłady czy dojdzie do 100 (wątek ocz 25.05.04, 11:19
                                                    dlaczego tak myslisz, nie to nie ja wymysliłem a co nie ma w google? no to
                                                    musisz wysilić głowę
        • Gość: obierzyna przykro mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 10:21
          ale nie moge ci pomoc na odleglosc
      • nat.ka Re: penis 25.05.04, 09:52
        no, dokładnie to samo pomyślałam. jak będzie odpowiednia dziewczyna, to nie
        powinno być problemu:)
    • Gość: Rocco to trzeba bylo sie posmiac z jej malego biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:39
      albo , cos wymyslic , ze ma krzywe nogi czy cos w tym rodzaju. Zawsze mozna
      znalejsc jakis powod by wysmiac partnerke , ale tego sie nie powinno robic.
      Ona tez nie powinna byla sie z ciebie smiac , to tylko ja skreslilo jako
      czlowieka wartosciowego.
      • kopov Re: to trzeba bylo sie posmiac z jej malego biust 25.05.04, 16:42
        mozna np. powiedzieć, że ma dużą dziurkę, dziurkę, dziurkę, dziurkę, a penis
        jest w sam raz
        • lali1 Re: to trzeba bylo sie posmiac z jej malego biust 25.05.04, 17:08
          Kopov czy nic innego nie robisz dzis tylko bawisz sie na internecie ? cos
          niesamowitego, masz bardzo dowcipne odpowiedzi na kazdy temat w kazdej rubryce !
    • anahella Re: penis 26.05.04, 01:21
      Nie kazdej kobiecie odpowiada armata. Sa takie, ktore wola krotsze czlonki. A
      wysmiewajace panienki wyslij na Ksiezyc. Chyba nie martwisz sie ze nie
      przeleciales prostaczki?
    • olkaidolka Re: penis 31.08.17, 22:38
      Pod wrazeniem bylo dla mnie ze dzieki penixenowi3d zyskalem dodatkowa energie taka fizyczna i kondycje lepsza. Naprawde to zyskuje na uwage zdecydowanie. Zalet nie ma konca a satysfakcja seksualna jeszcze wieksza. Takze nie tylko wiekszy penis ale inne mega korzysci i zalety: penixen.com/. Jestem zafascynowany jego dzialaniem pod kazdym wzgledem!
    • lot.ti Re: penis 05.09.17, 08:36
      masz następujące możliwości:
      1- zapomnieć o seksie
      2 - zostać gejem
      3 - postawić na moralność katolicką i poszukać sobie dziewicy w kółku różańcowy, czy innej oazie. proponuję rozważyć to poważnie, takiej dziewczynie może nie zależeć na seksie, a ty będziesz miał jakieś współżycie w dni niepłodne. oczywiście w tej sytuacji nastaw się na liczną rodzinę.
      4- może są jednak jakieś operacje plastyczne, albo protezy

cokolwiek ci tu napisali dla podniesienia na duchu, prawda jest taka że twoja sytuacja jest b. trudna. mimo to - celuj w kółka oazowe - to jest twój target i twoja szansa.
      • alpepe Re: penis 05.09.17, 09:33
        to wątek z 2004.
        • lot.ti Re: penis 05.09.17, 10:08
          moze autor powróci i napisze jak mu się wiedzie
      • desygnator Re: penis 05.09.17, 13:45
        Możesz przedstawić jakiś konkretny powód, który sprawia, że przy dziesięciocentrymetrowym penisie nie ma szans na satysfakcjonujący seks? Z chęcią poznam jakieś anatomiczne uzasadnienie dla takiej tezy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka