Dodaj do ulubionych

pytanie retoryczne...

IP: 81.21.197.* 29.05.04, 14:12
dlaczego nie mam ochoty zaczynać czy kontynuować znajomości
w momencie kiedy tańczę, a ktoś zaczyna mnie głaskać po tyłku...

opis sytuacji: widziałam że facet mnie obserwuje od jakiegoś czasu
parokrotnie widziałam jak przez moich kumpli próbuje się przecisnąć
facet sympatyczny z wyglądu, można powiedzieć przystojny, mój typ urody

Obserwuj wątek
    • pure_sweetness na co faceci liczą? 29.05.04, 20:23
      chociaż miałam pecha i w paru miejscach widziałam na co mogą liczyć...
      albo palcówka z macanką pod ścianą, albo... wogóle k..wa ja mam pecha do takich
      sytuacji :(
      tylko tych panienek nie rozumiem...
      ale każdy ma inne fantazje erotyczne, ja nigdy nie miałam na temat seksu z
      nieznajomym a w "mądrych" gazetkach piszą że 80% kobiet je ma, a ile realizuje
      nie wiadomo :P
      • Gość: .................. Re: na co faceci liczą? IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.05.04, 22:30
        Widocznie podczas tanczenia ladnie krecisz tym swoim tyleczkiem, ze az
        faceci nie moga wytrzymac by go nie poglaskac.
        • Gość: mala Re: na co faceci liczą? IP: 81.21.197.* 29.05.04, 22:45
          przy Chemical Bro. nie kręci się tyłkiem, zwłaszcza przy moim ulubionym kawałku
          Hey Boy, Hey Girl który wtedy szedł
          ale sądząc po opinii jesteś facetem
          więc powiedz mi na co gościu liczył?
          bo jeśli chodzi o obcych to jestem odrobinę pruderyjna
          nienawidzę jak ktoś obcy mnie obłapia, a nawet jeśli nie jest obcy, ale ja sobie
          tego nie życzę
          • Gość: .................. Re: na co faceci liczą? IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.05.04, 22:54
            Z pewnoscia na nic nie liczyl. Wydaje mi sie, ze tym chcial dac Ci do
            zrozumienia ze masz sliczny tyleczek, czego ja osobiscie nie
            praktykuje,w przypadku kiedy kobiety nie znam. Te ktore znam, czasem
            reke na jej tylek podczas tanca lubie polozyc i jednoczesnie go do siebie
            przytulic. Wszystko zalezy oczywiscie od miejsca imprezy jak i calej jej
            atmosfery. A moze tam jakas nitka sie do Twojej spodniczki sie
            przyczepila, a facet pomocny, chcial ja poprostu z Twego tyleczka
            usunac by na nim wiecej juz nie szpecila?
            • Gość: mala mhhhm może coś dostrzegł na moich bojówkach IP: 81.21.197.* 29.05.04, 23:25
              cholera wkurza mnie to czasem naprawdę nie mam ochoty na napalonych facetów
              a zamaskować biustu z miseczką G się nie da, zwłaszcza kiedy ma się wcięcie w
              talii i wyjątkowo okrągły tyłeczek :(
              to chamstwo
              jak ubiorę się w bluzkę z dekoltem i spódniczkę to faceci wręcz się na mnie
              rzucają, dlatego bez "obstawy" na imprezy tak nie chodzę
              a wczoraj byłam w t-shircie pod szyję, bojówkach i ciężkich butach,praktycznie
              bez makijażu bo tylko podkład nałożyłam
              • Gość: .................. Re: mhhhm może coś dostrzegł na moich bojówkach IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.05.04, 23:32
                Wydaje sie ze Ciebie rozumiem. Nie rozumiem jednak dlaczego nie masz
                ochoty na napalonych facetow. Po co Ci taki nienapalony (zimny)
                potrzebny? Lodowke to masz w kuchni i to Ci powinno wystarczyc. Ciepelka
                zas raczej nigdy za duzo nie jest. Najwyzej okna pootwierasz. Fajnie
                tez jest wiedziec, ze upiekszasz te nasza planete.
                • Gość: mala odpowiedz jest w poprzednim poście ;) IP: 81.21.197.* 29.05.04, 23:41
                  czasem nie mam ochoty!
                  bo chcę poskakać, wytańczyć się, dlatego chodzę z kumplami
                  jak mam ochotę na seks, to się kocham z jak najbardziej napalonym facetem który
                  w 100% docenia to co ma, którego dodatkowo kocham i już

nie wiem jak ty, ale osobiście nie mam ochoty pieprzyć się z każdym atrakcyjnie
                  fizycznym facetem jaki jest w zasięgu mojego wzroku ;)

• Gość: .................. Re: odpowiedz jest w poprzednim poście ;) IP: *.dialup.sprint-canada.net 29.05.04, 23:57
                    Ja odwrotnie. Ja mam ochote na kazda piekna w zasiegu, tyle ze
                    tego hurtem nie robie. Ochota nie powinna nadawac czlowiekowi prawa by
                    rzucac sie na wszystkie. Inaczej bym chodzil zziajany jak pies na
                    czterech nogach. Zreszta i tak nieraz chodze. Ciekawe jak reaguja
                    Twoi koledzy ci z obstawy, skoro tak mocno dzialasz na innych,
                    musisz tez i na nich
                    • Gość: mala Re: odpowiedz jest w poprzednim poście ;) IP: 81.21.197.* 30.05.04, 03:46
                      oni... nie wiem może na nich nie działam
                      na facetów których podnieca rachityczna sylwetka, malutki biust i blond czupryna
                      na pewno nie działam ;)
                      i wiesz co... zastanowiłam się teraz i ich laski(znam parę kolejnych) to raczej
                      taki typ, a poza tym szanują mnie, dobrze nam się gada, a kumple ze studiów
                      wiedzą też że mogą na mnie liczyć na egzaminach ;)
                      poza tym oni bardzo dobrze wiedzą iż nie mają żadnych szans...
                      od lat jestem wierniejsza niż pies ;P jednemu facetowi
                      niestety często go nie ma, więc na imprezy chodzę z kumplami
                      właśnie wróciłam z kolejnej imprezy było super i cieszę się że są jeszcze faceci
                      którzy potrafią trzymać ręce przy sobie
                      jesteś ok, dobry materiał na kumpla

pozdrawiam
                      • Gość: .................. Re: odpowiedz jest w poprzednim poście ;) IP: *.dialup.sprint-canada.net 30.05.04, 22:01
                        Oj, mala, Ty chyba za pochopnie wydalas swoja opinie na moj temat
                        jako material dobrego kumpla. Problem niestety moglby zaistniec tu
                        taki, ze Ty poprostu za sliczna jestes, ale to juz nie Twoj problem
                        a raczej moj, choc ja wiem czy znowu moj? Poprostu juz taki sie
                        urodzilem, ze lubie sliczne dziewczyny i to nie tylko do kumplowania.
                        Rece z pewnoscia bym trzymal przy sobie, bo i niby po co je
                        wyciagac, skoro komus to ma przeszkadzac. Troche martwiace sa Twoje
                        slowa odnosnie Twych kumpli. Ty im nawet nadziei nie pozostawiasz,
                        piszac iz oni dobrze wiedza, ze nic....... Dobrze ze nie wszystkich
                        tu mezczyzn wzielas pod ich marny adres. Widocznie nie zasluguja na
                        wiecej. Kumplostwo to jeszcze nie wszystko by w nagrode miec
                        "wszystko", no i te egzaminy tez sa z pewnoscia im wazne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka