Dodaj do ulubionych

wrogi najazd

12.11.11, 11:33
Większość aresztowanych w zamieszkach okazuje się być niemieckiej narodowości. Jak następnym razem przyjadą rozwalać nam stolicę, nasi narodowcy powinni im zrobić drugi Grunwald. Nic ci nasi chłopcy nie nauczą się i raz po razie w d... od niemca biorą.. :)))
Obserwuj wątek
    • josef_to_ja Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:09
      O ile mi wiadomo to sami narodowcy nie dostali od Niemców, a Niemcy zostali aresztowani za zamieszki z policją itp.
      • hotally Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:25
        O ile wiadomo rano Grupa Rekonstrukcyjna (czyli Ci poprzebierani za ułanów itp) została napadnięta przez niemieckich faszystów z antify (mieli noże i bejsbole)...
        • magnusg Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:52
          W tym pobito tez jedno dziecko,jak niektore portale informuja.No ale co sie dziwic,przecziez w Berlinie czy Hamburgu to lewactwo podpala ludziom samochody albo nawet wozki dzieciece w klatkach schodowych.
        • josef_to_ja Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:56
          O tym też słyszałem, ale tylko nieoficjalne informacje. Od zawsze wszelkie ruchy "antyfaszystowskie" były dla mnie szemrane :(
          • hotally Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:03
            po to tworzą "FASZYSTÓW" aby promować tych prawdziwych, którzy nazywają siebie anty... gdyby w świadomości ludzi nie istniało pojęcie, że Narodowcy i Patrioci to faszyści, to czym by się ci drudzy zajęli?
            Po raz drugi szłam w Marszu Niepodległości i za rok też pójdę, bo PATRIOTYZM to nie jest faszyzm!
            • josef_to_ja Re: wrogi najazd 12.11.11, 14:26
              Nacjonalizm to też nie faszyzm, a tych co nazywają patriotów i nacjonalistów faszystami odsyłam do książek. Na początek do encyklopedii - ścisła naukowa definicja - to będzie dla nich podstawa na początek
            • gyubal_wahazar Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:44
              'Patriotyzm, to choroba umysłowa, która zabijała, zabija i wedle wszelkiego prawdopodobieństwa, będzie zabijać' Albert Einstein. Amen
        • marguy Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:33
          ally,
          popierniczylo sie tobie w tej jednej szarej komorce.
          Faszysci to narodowcy. Inni to zwykli zadymiarze, chuligani, bezmozgi itp.
          Znajdz jakis podrecznik z podstawowki (pod warunkiem, ze do takowej uczeszczalas i masz podrecznik od historii) i poczytaj sobie o tym jakie byly skutki dominacji partii narodowych w niektorych krajach, szczegolnie zas w Niemczech.

Jesli nie jestes w stanie pojac subtelnej roznicy miedzy faszysta a zadymiarzem (nawet tym przybylym z Niemiec) to wracaj na wlasciwy tobie poziom czyli do zerowki.
          • josef_to_ja Nacjonalizm to nie faszyzm! 12.11.11, 14:38
            Nie każdy nacjonalizm musi być od razu faszyzmem, tak samo nie każdy faszyzm musi być od razu mocno nasiąknięty nacjonalizmem
            • josef_to_ja Re: Nacjonalizm to nie faszyzm! 12.11.11, 14:42
              pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm_w%C5%82oski#Faszyzm_w.C5.82oski_a_kwestie_rasowe
              Jakoś nie widać było we włoskim faszyzmie odniesień do kwestii etnicznych itp. Nie był to kult narodu a kult państwa. Bardziej to przypominało myślenie Sanacji niż Endecji.
              • hotally Re: Nacjonalizm to nie faszyzm! 12.11.11, 19:48
                w Polsce nigdy nie było faszyzmu :) takie terminy wmawiają Nam komuchy od zakonczenia drugiej wojny światowej i każdy bezmózg to łyka :)
                A hitler był przecież lewakiem
                • josef_to_ja Re: Nacjonalizm to nie faszyzm! 12.11.11, 20:10
                  Były w Polsce przed wojną jakieś marginalne kanapowe organizacje nawiązujące do faszyzmu czy narodowego socjalizmu, natomiast przedwojenny ONR i ruchy wynikającego z jego podziału nie miały nic wspólnego z faszyzmem. To był narodowy radykalizm. Faszyzmu w Polsce nigdy nie było, ale już sanacja miała więcej cech wspólnych z włoskim faszyzmem niż postulaty głoszone przez narodowych demokratów czy narodowych radykałów
        • szanim Re: wrogi najazd 12.11.11, 19:55
          o ile mi wiadomo to wiekszosc agresywnych cwoków to byli kibole legii tacy jak ty
        • sofitell Re: wrogi najazd 12.11.11, 20:01
          Jeden z Niemców napluł wtedy na polski mundur.
    • raduch Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:13
      Tyle że to ani najazd ani wrogi. Fascynujące, jak te typy wrzeszczące u siebie Polska dla Polaków i Niemcy dla Niemców doskonale się rozumieją i wspierają na gościnnych występach. Wobec wspólnego wroga nagle się jednoczą. Manifestacje niekoniecznie muszą podlegać prawom logiki, ot choćby związkowiec z transparentem "kapitalizm zabija" wrzeszczący "precz z komuną". Niby dziwne a jednak nie, jeśli winni jego niedoli są jacyś oni. :)
      • my_favourite_axe Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:17
        raduch napisał:

> Tyle że to ani najazd ani wrogi. Fascynujące, jak te typy wrzeszczące u siebie
        > Polska dla Polaków i Niemcy dla Niemców doskonale się rozumieją i wspierają na
        > gościnnych występach.

Pomyliło Ci się, to nie narodowcy zaprosili Niemców na wspólną rozróbę.
        • raduch Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:31
          Rzeczywiście, teraz doczytałem. Dzięki.
    • trypel Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:37
      44% to większość ?
      ok. niech bedzie.

To dopiszę że sporo było również Duńczyków i Węgrów
      • sid-sid Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:19
        Do tego NAJAZD.:D
    • papojek Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:42
      Ta niemiecka narodowość dała się zagonić jak stado baranów do zagrody. Skompromitowali się bardziej niż Najman w pojedynku z Saletą.
      • hotally Re: wrogi najazd 12.11.11, 12:49
        ekhm... może nie używajmy mylnych pojęć. Powiedzmy sobie szczerze to niemieckie faszystowskie bojówki antify, czyli organizacji, dla których Naród i Ojczyzna to największy wróg. Polecam poczytać kilka faktów o ich działaniach w Niemczech...
        to są przyjaciele tej całej patologicznej kolorowej niepodległej.
        • papojek Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:02
          Antifa dupifa. Dali się zagonić policji jak stado kur do kurnika. To mają być lewackie bojówki? Śmiech na sali.
          • hotally Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:05
            i przy okazji rozwalili pół miasta ;(
            kula w łeb i do piachu... świat byłby lepszy.
            • conveyor Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:23
              Niemieccy antyfaszysci rozwalający pl. konstytucji mieli pryszczate mordy pozaslaniane szalikami legii, ciekawe dlaczego?
    • magnusg Nalezy zdelegalizowac organizacje, ktore tych 12.11.11, 12:50
      kryminalistow do Polski zaprosila i ich tu wspierala,badz goscila.Zamknac ich siedziby,strony internetowe,a czlonkow pociagnac do odpowiedzialnosci karnej i finasowej za wyrzadzone przez to bolszewickie bydlo szkody.
      • hotally Re: Nalezy zdelegalizowac organizacje, ktore tych 12.11.11, 13:01
        pamiętajmy o szycu, karolaku i innych patałachach, którzy ich wspierali...
      • twojabogini Re: Nalezy zdelegalizowac organizacje, ktore tych 12.11.11, 13:09
        jak rozumiem wzywasz do delegalizacji służb specjalnych, które ch.. wie po co ustawiają i wzniecają zadymy? W Polsce im się nie udało, bo jak dotąd nie mamy klasy ubogich imigrantów, którzy chętnie wykorzystają zadymę, żeby ukraść trochę więcej adidasów niż przeciętnie.
    • czadroman Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:01
      tu nie ma lewo vs. prawo niemiec vs. polak, tylko bandyci vs normalni obywatele, bandyci powinni byc spacyfikowani przez policje zanim jeszcze dojechali do Warszawy czy Polski, jak się wdajesz w te niby-polityczne gierki sympatyzując z którakolwiek ze stron, znaczy że jesteś niedojrzała i krótkowzroczna
      • hotally Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:09
        Oczywiście, że ma to znaczenie i władze Warszawy, a także osoby promujące kolorową podległą doskonale wiedzieli kogo zapraszają. Przyjechali BANDYCI, którzy mieli na celu zakłócić święto niepodległości. To samo w sobie jest skandalem!
        tak a propos do przeczytania ;)
        • czadroman Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:15
          ić ty fpizdu z swoją propagandą, na poligon was wszyskich niech sobie żołnierze potrenują strzelanie albo komandosi kopniaki :)
      • twojabogini Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:25
        ja mam gdzieś narodowości, wydało mi się komiczne importowanie Niemców po to żeby rozwalili plac konstytucji, chociaż może to dlatego ze maja wprawę...ostatnim razem dobrze im poszło...
        za to prewencyjne pacyfikowanie bandytów jakoś traci totalitaryzmem. prawo ma być silne a rzad nietykalny...
        • czadroman Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:34
          holendrzy zatrzymali ostatnio pociag z kibicami i jakoś nikt im totalitaryzmu nie zarzuca
          • twojabogini Re: wrogi najazd 12.11.11, 13:35
            nikt?
    • lolcia-olcia Re: wrogi najazd 12.11.11, 14:57
      Na niemca ;-)
    • wiarusik Re: wrogi najazd 12.11.11, 14:59
      no, teraz faszyści spod celtyckiego krzyża czy emblematu onr czy innego syfu będzie obwiniać za wszystko Socjalistów. typowe jak w przedwojennych niemczech;)
      grupujecie się już tam "narodowcy" w jakieś "sturmabteilungen", hę?;)
      • khadroma Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:04
        No coż, teraz trzeba agresywnym przybyszom wystawic rachunek.
        Niech słono zapłacą za dokonane zniszczenia, to im sie na przyszłośc odechce.
        • wiarusik Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:07
          polscy "narodowcy":
          www.youtube.com/watch?v=k2jnqS4hS1Q&feature=related
          • wiarusik Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:14
            zyeby z "zjednoczonego ursynowa"-krzyżackie barwy czerń i biel, ramka to zakamuflowana nazistowska swastyka. niedźwiedź z herbu ursynowa stylizowany na berlińskiego misia:
            pl.wikipedia.org/wiki/Herb_Berlina
            polskich faszystowskich cymbałów nie stać intelektualnie na własne insygnia, kopiują od nazistów z iście operetkowym zapałem. typowe.
            • wiarusik Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:15
              zapomniałem zalinkować tego rzyga:
              www.zjednoczonyursynow.pl/
    • paco_lopez Re: wrogi najazd 12.11.11, 15:29
      w moim sektorze zwycięstwo odnieśli tęczowi i policja. nie slyszałem zadnych niemców. było ze trzech murzynów .
    • szanim antyfaszysci bija faszystów 12.11.11, 19:59
      jakby kiedys były takie silne bojówki antyfaszystowskie hitler by nigdy nie doszedł do władzy
      zawsze bede popiera wszystkich zwalczajacych faszyzm -oni nie chca dyskutowac wiec trzeba stosowac ich metody w ryj polskim neonazistom
    • szanim a tu kilka faktów 12.11.11, 20:09
      i kto ma byc głownie ukarani??????

niemcy czy polacy??????

Kary jeszcze dziś?

Według sędziego Małka, jest możliwe, że jeszcze dziś sędziowie zbadają, czy można przeprowadzić procesy w trybie przyśpieszonym wobec tych 40 osób. - Jeśli nie będzie przeciwwskazań, stanie się to jeszcze dziś - powiedział wieczorem sędzia Małek i przypomniał, że od rana w gotowości czeka w sądzie około 30 sędziów - niektórych zawrócono z urlopów.

Jednocześnie Lewandowska poinformowała, że prokuratorzy, analizując policyjne dowody z zajść z Nowego Światu, dopatrzyli się przestępstw: uszkodzenia policyjnego miotacza gazu, pobicia 4 mężczyzn oraz znieważenia policjantów. - Prokurator Rejonowy Śródmieście-Północ będzie w tej sprawie prowadził osobne postępowania. Sprawcy na razie nie są ustaleni - dodała.

Inne przypadki sa poważniejsze

Więcej pracy ma Prokuratura Rejonowa Warszawa-Śródmieście, w dyspozycji której pozostaje 61 zatrzymanych uczestników piątkowych zajść na pl. Konstytucji, pl. Na Rozdrożu i ul. Wilczej, gdzie także przeniosły się starcia między uczestnikami manifestacji i policją.

Odnośnie wydarzeń na ul. Wilczej Lewandowska poinformowała, że policja zatrzymała 15 uczestników tzw. zbiegowiska publicznego, mającego na celu agresywne zachowanie. - Popełnienie takiego przestępstwa będzie prawdopodobnie zarzucone tym osobom. Grozi za to kara do 3 lat więzienia - dodała.

- Prawdopodobne są też zarzuty czynnej napaści na policjantów wobec 36 zatrzymanych na pl. Konstytucji. Za takie przestępstwo grozi kara do 10 lat więzienia i sprawa ta będzie prowadzona w zwykłym "nieprzyśpieszonym trybie" - powiedziała Lewandowska.
    • szanim Re: wrogi najazd 12.11.11, 21:40
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10633449.html
    • czadroman Polacy wspominają Grunwald a tymczasem... 12.11.11, 21:53
      gaz z Rosji w Niemczech tańszy niż w Polsce, choć z Polski blizej do Rosji niż z Niemiec
      i kto tu jest głupi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka