jan_hus_na_stosie 14.11.11, 01:56 Do tego wątku będę wrzucał ciekawe artykuły znalezione w sieci. Wy możecie robić to samo. Uprasza się o zamieszczanie tytułu (lub jego części) w tytule posta, z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Komórka po afrykańsku 14.11.11, 01:57 next.gazeta.pl/next/1,114758,10577368,Komorka_po_afrykansku.html Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org daleko nie sięgając 14.11.11, 12:16 Na czasie - art. na WP - można się pzrekonac jak działa dzisiejsza propagand, jak myli pojęcia i miesza fakty: wiadomosci.wp.pl/title,Kaczynski-podzega-niemiecka-prasa-o-zamieszkach,wid,13982555,wiadomosc.html?ticaid=1d615&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org Re: Ciekawe artykuły 17.11.11, 08:55 O igrzyskach olimpijskich 2012 w Londynie - kto na tym zarobi i jak oraz co zrobi z pieniędzmi: johnpilger.com/articles/war-and-shopping-an-extremism-that-never-speaks-its-name Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer komentujący rzeczywistość 19.11.11, 21:12 nie wrzucę artykułów, ale komiksy. Coś co uwielbiam. chata wuja freda głosy w mojej głowie andrzej o pierwszej pomocy i przekraczający granice absurdu: aku , poza tym: życie rysowane jest tego pełno :) co mnie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: komentujący rzeczywistość 21.11.11, 12:22 Dobre. Wytlumacz o co mi chodzi z tym dziecinstwem w pierwszym komiksie. Najlepsze sa te z akuaku. to mnie wkurwia Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Karmienie piersią zwiększa inteligencję dzieci 20.11.11, 11:06 Zespół z Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego odkrył, że karmienie piersią zwiększa inteligencję dzieci. Naukowcy pracujący pod kierunkiem epidemiologa Wiesława Jędrychowskiego badali 468 dzieci niepalących matek. wolnemedia.net/nauka/karmienie-piersia-zwieksza-inteligencje-dzieci/ Odpowiedz Link Zgłoś