Dodaj do ulubionych

Pomysł na relaksujący weekend

15.11.11, 10:24
Szukam fajnego miejsca na weekend gdzieś na Dolnym Śląsku, chcę się porządnie zrelaksować teraz, tym bardziej, że tegorocznego sylwestra raczej spędzę w domu, a nie tak jak zwykle na nartach (ale cóż tak też bywa;)). Macie może jakieś fajne sprawdzone miejsce, żeby wybrać się z chłopakiem na weekend?
Obserwuj wątek
    • ruda86 Re: Pomysł na relaksujący weekend 16.11.11, 10:22
      zamek czocha i okolice :)
    • inka26 Re: Pomysł na relaksujący weekend 16.11.11, 22:11
      Kłodzko i jego okolice - jest tam mnóstwo atrakcji turystycznych, wystarczy tylko poszukać co by cię interesowało. Pomyślałabym również o Złotym Stoku - jest tam bardzo fajna kopalnia złota ;)
      • enerdzina Re: Pomysł na relaksujący weekend 07.12.11, 12:14
        Generalnie to na jednym weekendzie się nie zakończyło, byłam w Zamku Książ, Palmiarni. Teraz zamierzam kontynuować relaks:) w Pałacu Wojanów znanenieznane.pl/zaplanuj-sam/noclegi/palac-wojanow :)
        • leneczkaja Re: Pomysł na relaksujący weekend 22.12.11, 09:17
          A Zamek w Mosznej?:) wygląda jak z diseylandu. A teraz jest akurat czas kiedy trzeba zobaczyć Świąteczne Jarmarki, ja osobiście polecam Wrocław dolnyslask.naszemiasto.pl/serwisy/boze_narodzenie/1191935,przez-dolny-slask-szlakiem-bozonaro,1849607,id,t,zid.html#skomentuj :)
          • enerdzina Pomysł na relaksujący weekend 29.12.11, 11:27
            no jarmark we wrocławiu już się zakończył, byłam wczoraj i już nie ma. A ten Pałac w Mosznej faktycznie wygląda jak z bajki.
            • wzorek Re: Pomysł na relaksujący weekend 12.02.12, 12:12
              Zgadzam się zameczek cudowny:-)
    • besarabia Re: Pomysł na relaksujący weekend 26.02.12, 19:08
      schronisko na Ślęży.
    • carlosss Re: Pomysł na relaksujący weekend 18.10.12, 15:02
      Ja ostatnio w weekend postanowiłem odwiedzić Łagów. Noclegi są tam w przyzwoitych cenach, a okolica jest przepiękna. Romantyczne krajobrazy, dużo zieleni i oczywiście moja ukochana sprawiły, że na pewno jeszcze tam wrócę. Polecam, jeśli szukasz miejsca, w którym możesz się wyciszyć i zrelaksować.
    • atolijka Re: Pomysł na relaksujący weekend 28.12.12, 10:31
      Co prawda nie na Dolnym Śląsku, ale na Podkarpaciu, ale uwielbiam Dwór Ostoya, który zlokalizowany jest w Jasionce obok Rzeszowa. Byliśmy tam z chłopakiem już dwa razy i wciąż jesteśmy zachwyceni klimatem oraz jakością. Tam jest po prostu pięknie - czasami warto wybrać się na romantyczny weekend we dwoje.
    • liliiiana Re: Pomysł na relaksujący weekend 10.01.13, 14:27
      Ja na Dolny Śląsk mam kawałek, ale myślę, że tam zawitam w okolicach wiosny. Na razie zimową porą weekendy planuje spędzać na wyjazdach na narty. Szczyrk już mi się znudził, więc w tym roku uderzam do Korbielowa!:-D
    • modna.wygodna Re: Pomysł na relaksujący weekend 11.01.13, 12:28
      Na Dolnym Śląsku marzy mi się weekend we Wrocławiu, w którym jeszcze nigdy nie byłam, więc myślę, że i Ty możesz skorzystać z tego pomysłu. Słyszałam, że to piękne miasto.
    • caspis Re: Pomysł na relaksujący weekend 21.01.13, 14:24
      Chyba nic tak nie relaksuje jak weekend w SPA. Może i jest drogo, ale uwierz mi, że warto. Po skończonych zabiegach poczujesz się jak nowo narodzona :)

--
      zajrzyj tutaj
    • kamilla1 Re: Pomysł na relaksujący weekend 31.01.13, 13:02
      Ja mogę polecić hotel Primavera Spa. Z pewnością po pobycie w takim miejscu wrócisz zrelaksowana i gotowa do pełnego korzystania z życia.
    • atolijka Re: Pomysł na relaksujący weekend 29.06.13, 19:48
      Ach ostatnio odkryłam ze swoim facetem świetne miejsce - Janów Lubelski. Piękna, spokojna miejscowość, ludzie życzliwi, a nieopodal park rekreacji Zoom Natury. Mariusz mnie tam zaciągnął, nie byłam przekonana, ale teraz wiem, że to była dobra decyzja z jego strony. Mają piękną, czystą plażę, ścieżki rowerowe, park linowy (nawet odważyłam się spróbować!) itp. Naprawdę jest co robić. Czasami taki odmienny weekend się przydaje, żeby odpocząć od rzeczywistości.
      • niltawa Re: Pomysł na relaksujący weekend 13.07.13, 15:49
        ja na weekend majowy kupiłam tanie bilety lotnicze do Pragi i muszę przyznać, ze spędziliśmy na prawdę ciekawie ten czas, natomiast wydaje mi się, że w normalny weekend też można spokojnie gdzieś polecieć na przykład w pt po pracy, a wrócić późno w niedzielę...taki lot jest czasem krótszy niż jazda gdzieś samochodem
        • niltawa Re: Pomysł na relaksujący weekend 13.07.13, 15:50
          ja na weekend majowy kupiłam tanie bilety lotnicze do Pragi i muszę przyznać, ze spędziliśmy na prawdę ciekawie ten czas, natomiast wydaje mi się, że w normalny weekend też można spokojnie gdzieś polecieć na przykład w pt po pracy, a wrócić późno w niedzielę...taki lot jest czasem krótszy niż jazda gdzieś samochodem
    • liliankaa Re: Pomysł na relaksujący weekend 23.07.13, 09:58
      Ja tam od relaksu wolę dobrą zabawę i aktywny wypoczynek. Uwielbiam sporty ekstremalne, dlatego często na weekend wybieram się z chłopakiem na wakeboard albo robimy sobie spontaniczne wycieczki motorem. Ostatnio nawet zainwestowałam w dodatkowe ubezpieczenie, które zaoferował mi broker ubezpieczeniowy. Miłego weekendu :D
    • liliiiana Re: Pomysł na relaksujący weekend 14.10.13, 20:52
      Stos seriali i równie duży stos słodyczy;-)
    • edom Re: Pomysł na relaksujący weekend 15.10.13, 15:59
      Zobaczcie naszą stronę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka