stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:43 Chyba poznajecie, kto zacz widnieje na tej fotografii? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:46 Ani trochę. A i cudów jakoś nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:48 niezmiennick napisał: > Ani trochę. A i cudów jakoś nie widzę... To Dawid Woliński z ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:50 A mogę jeszcze zobaczyć jak ojciec wyglądał przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:57 No to cuda nie widzę, normalnie ewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:52 Chodzi o operację plastyczną kobiety ze zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:15 Raczej o jej buty;))))Założyła taaaakie obcasy a mimo tego, wszystko ok.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:13 A za co bogu dziękujesz? Kasie trzeba. No chyba że to ona jest bogiem dla Ciebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:17 Za furtkę. Urody poskąpił ale dał furtkę w postaci interesownych kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 14:59 młody Kulczyk, z rzeczywistości jeszcze gorzej :D Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:22 Czy mnie się zdaje, czy on ma buty trochę za duże?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:14 e tam, jemu wypada mieć za duże co chce :D Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:00 kasa i/lub władza ale to żadne odkrycie;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:02 o o o władza jest fajna, ale lepsza i tak władza z kasą, chociaż kasa z władzą też ok :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:03 No dobrze, ale jaki cud tu ma być?, no! Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:09 ale tak ułożyć to graniczy z cudem Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:17 Myślisz, że to partnerka ją wyhaftowała? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:19 O tak, haftowanie tu bardziej od cudu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:24 Ignorantka jesteś. Chusteczkę to facet nosi w kieszeni. To coś w kieszonce fachowo nazywa się "poszetka". Wyraz znany co najwyżej kilku osobom w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:48 Dobra, dobra, jak już jesteśmy tacy ą i ę, to poszetka nie jest w kieszonce, ani nawet nie w butonierce, tylko w brustaszy. A ewentualny kwiat w klapie tkwi właśnie w butonierce - to ta mała dziurka w tejże. A tu żródło wiedzy n/t;))): obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=286 Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:04 w dyktaturach to władza daje kasę w demokracjach to kasa daje władzę Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:08 A wiesz że to b. trafne spostrzeżenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Nie wiem, 27.11.11, 15:04 ale śniło mi się dzisiaj, że byłam na herbacie u Ewy Minge, która zaproponowała mi reklamowanie rajstop i podarowała karafkę na wino z serduszkiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Nie wiem, 27.11.11, 16:42 a mi się wczoraj śniło, że znalazłem kuferek z kosztownościami i rzeczami osobistymi mojej pani przedszkolanki, która jakieś 10 lat temu się powiesiła... Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:18 Oj czyni, czyni. Patrząc na możnych i władców tego świata, zarówno współczesnych jak i tych z dawnych epok, to zastanawiam się, czy jakby urodzili się w zwykłych, niezbyt zamożnych ani niezbyt wpływowych rodzinach, to chociaż do roboty na zmywaku by się załapali. O urodzie i ożenku nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:11 czy jakby urodzili się w zwykł > ych, niezbyt zamożnych ani niezbyt wpływowych rodzinach, to chociaż do roboty n > a zmywaku by się załapali. O urodzie i ożenku nawet nie wspomnę. - odpowiedź brzmi NIE i chyba to ona jest własnie tym co spowodowało o zostaniu moznymi tego świata bo będąc na samym dnie można iść już tylko w górę + jeszcze szczęście do tego, bo liczba możnych ograniczona - Money making is a wonderful thing:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:31 Ja tu cudow nie widze. Pasuja do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 15:39 znaczy jeszcze zapłacili żeby tak durnie wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:23 Bo facet i kobieta (odjąć szpile 10 cm) są równi wzrostem? Widuję na mieście pary, gdzie ona jest wyższa i bez obcasów, a na milionera żadne nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:43 a to milionerzy jakoś inaczej wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:49 No myślę, że np. autobusami nie jeżdżą. W ciuchach z sieciówek raczej też nie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:54 sid-sid napisała: > No myślę, że np. autobusami nie jeżdżą. to jeszcze żaden wyznacznik > W ciuchach z sieciówek raczej też nie chodzą. i tak jedne i drugie szyją Azjaci, po prostu przepłacają :) Odpowiedz Link Zgłoś
sofitell Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 11:59 W ciuchach z sieciówek raczej też nie chodzą. Niektórzy chodzą, są w tej komfortowej sytuacji, że nie muszą się napinać, ani nikomu nic udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:26 Nie rozumiem, o co chodzi w tym wątku. Czy to jest teoria, że dziewczyny nie wiążą się z niższymi facetami, o ile Ci nie mają grubej kasy? Bo temu panu na oko nic nie brakuje, niejedna wzięłaby go, nawet gdyby był bibliotekarzem :D Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:39 Widać jesteś zwolenniczką teorii, że "każda potwora..itd.,albo, "jak się nie ma co się lubi....' Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 16:52 Nie no sorry, ale chodzi o co? Że pani wyższa od pana? Ja też, w czasie studiów, miałam chłopaka, który był ode mnie niższy - nawet jak miałam płaskie obuwie. I zapewniam cie milionerem nie był. A Ty zawsze podejrzewasz pary, gdzie np. dziewczyna jest brzydka, chłopak gruby, bez nogi, łysy, i jeszcze nie wiem co, że to tylko dla kasy? Dla mnie to strasznie małomisteczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:15 no nieee, jak ona brzydka, a on gruby i kaleka to nie dla kasy. Dla tego "czegoś";))) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgredek Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:08 Na pewno nie można powiedzieć, że dziewczyna leci tylko na kasiastych, wysokich przystojniaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:20 Ta dziewczyna z domu ma kasy jak lodu, wiec na kase nie poleciala: www.fakt.pl/Kulczyk-sie-ozenil-w-raju-Gdzie-,artykuly,73823,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:32 Cóż, w takim świecie nie działa jednak mit Kopciuszka- raczej pobierają się, wiążą osoby o podobnym statusie majątkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:39 Właśnie w takim świecie, możesz bardziej zwrócić uwagę na zalety, geny, wykształcenie partnera. Poza tym młody Kulczyk jest spadkobiercą numeru jeden. Rówmoważnych fortun w Polsce nie ma. (Chyba, że mafijne). Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:28 Twierdzisz, że na ten jego "męski urok"? A jak ona marzyła o takiej rodowej siedzibie jak ma szwagierka?? Szmal taty, jakiegoś poznańskiego biznesmena nie starczy.Szwagier, książę ,tez pewnie otrzymał sowite wsparcie od teścia. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:32 stedo napisała: > Twierdzisz, że na ten jego "męski urok"? A jak ona marzyła o takiej rodowej sie > dzibie jak ma szwagierka?? Szmal taty, jakiegoś poznańskiego biznesmena nie sta > rczy.Szwagier, książę ,tez pewnie otrzymał sowite wsparcie od teścia. Wydajesz się żyć tymi bzdetami. Jesteś pierwszą osobą, nawet jeśli li tylko wirtualną, która się w mojej przytomności (nawet jeśli li tylko wirtualnej) publicznie ałtuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:46 Widzisz kolego, lubię wiedzieć kto jest kto i dlaczego jest tym kim jest. A nie tak w ciemno podziwiać ich działania. O naszych milionerach i ich poczynaniach ostatnio głośno, więc wypadałoby wiedzieć "co w trawie piszczy". Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:52 stedo napisała: > Widzisz kolego, lubię wiedzieć kto jest kto i dlaczego jest tym kim jest. A ni > e tak w ciemno podziwiać ich działania. O naszych milionerach i ich poczynaniac > h ostatnio głośno, więc wypadałoby wiedzieć "co w trawie piszczy". Różnimy się bardzo, koleżanko. Osobiście podziwiam Shakirę, szczególnie konkretną część jej ciała w ruchu (choć w ogóle śliczną dziewczyną jest) i kompletnie nie interesuje mnie, kim jest naprawdę. Tym bardziej, że tego "naprawdę" i tak się nie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:03 Kim ty się, w tym kontekście, posiłkujesz dla przykładu.?! Taka Shakira, cóż, może nawet wybitna, ale tylko szansonistka, kupowana na jeden wieczór przez tych panów w celu zabawiania gości. A działalność tych panów jednak wbrew pozorom, wywiera znaczny wpływ na życie przeciętnego członka społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:12 stedo napisała: > (....)A działalność tych panów jednak wbrew pozorom, > wywiera znaczny wpływ na życie przeciętnego członka społeczeństwa. Jakoś nie przekonuje mnie zdobywanie wiedzy na temat "możnych tego świata" w Vivie czy Superexpressie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:31 I dzięki temu zdjęciu, Sebastian K. zaimponował mi bardzo. Ma facet charakter i brak kompleksów. Ale jak widać, nie wszyscy rozumieją subtelności. Widocznie ta kobieta ma takie zalety, że facet mogący przebierać w kobietach, chce z nią być. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:42 maly_zlosliwiec napisała: > I dzięki temu zdjęciu, Sebastian K. zaimponował mi bardzo. Oboje na tym zdjęciu wyglądają jak w beczce śmiechu więc nie rozumiem. Na ulicy bym ich nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:50 Sam pomyśl, czy chciałbyś, żeby ktoś sobie z Ciebie tak dworował ? Facet się zakochał, z wzajemnością. Dlaczego wzrost ma decydować o czyimś szczęściu ? Toż to hiper - zaścianek. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:59 maly_zlosliwiec napisała: > Sam pomyśl, czy chciałbyś, żeby ktoś sobie z Ciebie tak dworował ? Nie ale wtedy nie prowadziłbym życia w świetle lamp błyskowych. Jeżeli ktoś się publicznie obnaża musi być świadomym, że robi to też dla różnych frustratów, psychopatów i pospolitych głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 18:05 Ja Cię przepraszam, ale gdzie on się pcha ? Nie musi zabiegać o sławę, bo już ją ma. Musi gdzieś wychodzić, przy trybie życia, jaki prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 18:22 maly_zlosliwiec napisała: > Ja Cię przepraszam, ale gdzie on się pcha ? > Nie musi zabiegać o sławę, bo już ją ma. > Musi gdzieś wychodzić, przy trybie życia, jaki prowadzi. Po co wypisujesz takie duby? Mam się jakiegoś drugiego dna doszukiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 18:32 Nie wiem, o jakie dno Ci chodzi. Tylko jak sobie wyobrażasz, najzamożniejszego anonima ? Biegającego w przebraniu batmana ? A co powiesz o ludziach, posiadających znane nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:04 maly_zlosliwiec napisała: > Nie wiem, o jakie dno Ci chodzi. > Tylko jak sobie wyobrażasz, najzamożniejszego anonima ? Ano normalnie, nie pozującego do zdjęć na tle pobazgranej reklamowo ściany. Nie kontaktującego się z mediami w ogóle, nawet pod postacią kontrolowanych przecieków z życia osobistego. Jestem przekonany, że to w dużej części możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:16 Na pewnym poziomie życia zawodowego, można sobie odpuścić. Ale tym razem ja pasuję. Bo nigdy nie będę mieć pojęcia o kulisach takiego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:22 maly_zlosliwiec napisała: > Ale tym razem ja pasuję. Bo nigdy nie będę mieć pojęcia o kulisach takiego życia. Nie poddawaj się, jest jeszcze dużo przystojnych, młodych i przede wszystkim wolnych dziedziców fortuny. Jak nie w kraju to za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 17:57 Już wiem!!! Eureka! Wiem na czym polega ten cud mniemany. Taki bogaty a poleciał na laskę bardziej płaską od niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: a właśnie, że nie czyni 27.11.11, 18:07 Ale one są chodzącą reklamą swojej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a właśnie, że nie czyni 28.11.11, 09:43 > Ale one są chodzącą reklamą swojej firmy. Lub wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: a właśnie, że nie czyni 27.11.11, 19:41 Och, Julianie och, to jest wręcz klasyczny przykład tego o czym mowa. Agata Wróbel/taki przydomek zdążyła sobie zdobyć ta z lewej/, jest"tancerką", a ta z prawej "modelką". W środku mama, też z ambicjami na wybieg. Najsławniejsza polska wizażystka dwoi się i troi/ za grubą kasę oczywiście/, by doprowadzić ją do przyzwoitego wyglądu, by mogła spełnić te swoje aspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:10 pasują do siebie ;) piękna para Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:15 bosa_stokrotka napisała: > pasują do siebie ;) piękna para Eeee tam, zdjęcie xujowe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 19:54 Proszę, służę następnym: I pierś pani widać, jakby ktoś miał wątpliwość czy ma;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:03 stedo napisała: > Proszę, służę następnym: > I pierś pani widać, jakby ktoś miał wątpliwość czy ma;)) Na tym z kolei pani wygląda korzystniej niż pan. Całkiem dobrze. Bynajmniej nie ze względu na pierś. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:06 A Ty sądziłeś, że na tym pierwszym to pan się"prezentuje" lepiej??!!!'))) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:09 stedo napisała: > A Ty sądziłeś, że na tym pierwszym to pan się"prezentuje" lepiej??!!!'))) Owszem, nieznacznie lepiej. Panią ujęto wybitnie niekorzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kasa czyni cuda... 27.11.11, 20:19 Ja tu cudu nie widzę. Dobrało się dwoje przeciętnych pod względem urody, w podobnym wieku, podobnie bogatych i zapewne podobnie wykształconych ludzi. To raczej dosyć standardowy schemat dobierania sięw pary. Odpowiedz Link Zgłoś
m-kow Cudem 27.11.11, 22:39 Cudem będzie kiedy zobaczę wreszcie zdjęcie osoby publicznej lub "celebryty" płci męskiej, który będzie miał garnitur w swoim rozmiarze, a nie ze starszego brata. To co tu się robi z nogawkami i rękawem to porażka jest kompletna. A panie i panowie oglądają takie foty "z wielkiego świata" i potem kupują kaftany bezpieczeństwa. - "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Cudem 27.11.11, 23:28 ojtam, po ciemku się ubierali, ona mu zabrała spodnie, on jej marynarkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
m-kow Re: Cudem 27.11.11, 23:44 Fakt, spodnie mogą być jej... - "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński Odpowiedz Link Zgłoś
szanim jej koles z kasa nie potrzebny 28.11.11, 09:21 ma duza własna -wiec tytuł z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
organza26 Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:26 Ale o co chodzi? To jest jego przyjaciółka bodajże od dzieciństwa, znają się od wieeeelu lat. Ja mam 175 cm i moich dwóch eksów było ode mnie niższych, jakbym w tamtych czasach założy ła takie obcasy jak ma ta pani to proporcje pewnie były by mniej więcej takie jak na zdjęciu. Aha, ani ja nie byłam bogata ani oni. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:31 Jak kiedyś będę miał kobietę wyższą od siebie, to poprosze ją aby na imprezy nosiła jak najwyższe szpilki - wszyscy będą uważać że mam mnóstwo kasy :D Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:46 eeee a to znaczy ze jak sie ma niewysoką kobiete to jest sie bieedakiem? co nawyzej cieciem z budowy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:52 szanim napisała: > eeee a to znaczy ze jak sie ma niewysoką kobiete to jest sie bieedakiem? > co nawyzej cieciem z budowy hehehe Nie, to nie tak. Moja taktyka będzie bazować na stereotypie że kobieta nie weźmie mężczyzny niższego od siebie, chyba że jest materialistką i będą ją pociągały pieniądze :D Ewentualnie że kurdupel musi być genialny w łóżku - takie wrażenie też nie najgorzej byłoby robić :D Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:57 w srodowisku intelektualnym mozna by nie zakładac okularów:) aby byc madry:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:03 > Ewentualnie że kurdupel musi być genialny w łóżku - takie wrażenie też nie najg > orzej byłoby robić :D Hmmm Tobie chyba ciężko byłoby coś takiego osiągnąć, bo z tego co wiem to do kurdupli nie należysz. ;) Co najwyżej byłbyś znany z tego, że spotykasz się z kobietą-gigantem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:13 > Hmmm Tobie chyba ciężko byłoby coś takiego osiągnąć, bo z tego co wiem to do ku > rdupli nie należysz. ;) Co najwyżej byłbyś znany z tego, że spotykasz się z kob > ietą-gigantem. :P Po pierwsze nie przesadzajmy - kobieta która ma 185-190 cm(bo w obcasie będzie wyższa) jeszcze nie jest gigantem. A co do obrazu dużej sprawności seksualnej - to chyba faktycznie próbę budowania go na bazie wzrostu kobiet trzeba sobie podarować. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:25 > Po pierwsze nie przesadzajmy - kobieta która ma 185-190 cm(bo w obcasie będzie > wyższa) jeszcze nie jest gigantem. Jest. :> > A co do obrazu dużej sprawności seksualnej - to chyba faktycznie próbę budowani > a go na bazie wzrostu kobiet trzeba sobie podarować. Obrażony? :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:35 kitek_maly napisała: > > A co do obrazu dużej sprawności seksualnej - to chyba faktycznie próbę bu > dowani > > a go na bazie wzrostu kobiet trzeba sobie podarować. > > Obrażony? :P Nie-e! :D Przyjąłem radę do serca - uznałem poprzez kobiety będę tylko manifestował pozorną zamożność. Fałszywe brylanty, sztuczne futra i inna tandeta :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:49 > Jak kiedyś będę miał kobietę wyższą od siebie, to poprosze ją aby na imprezy n > osiła jak najwyższe szpilki - wszyscy będą uważać że mam mnóstwo kasy :D Albo że jesteś dobry w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:53 kitek_maly napisała: > Albo że jesteś dobry w łóżku. O, widzę że się zgadzamy w tym miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 09:56 pytanie takie czy wysokie kobiety sa dobre w łóżku według mnie srednio natomiast moga byc super podczas gry wstepnej hehe wez kurcze podnies taka kruszynke ktora ma około 1,80 i nie jest jakis chudzielcem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:00 > wez kurcze podnies taka kruszynke ktora ma około 1,80 i nie jest jakis chudziel > cem hehe Cóż - motywacja do ćwiczeń będzie. A ćwiczenia są zdrowe. Z czego wychodzi że wysoka kobieta gwarantem długiego i zdrowego życia :) No, chyba że sobie coś nadwyrężysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:05 A daj Ty spokój, znasz jakiegoś zdrowego sportowca? A kobiety niezależnie od wzrostu wydłużają męskie życie, więc każda kobieta to skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:10 kitek_maly napisała: > A daj Ty spokój, znasz jakiegoś zdrowego sportowca? > A kobiety niezależnie od wzrostu wydłużają męskie życie, więc każda kobieta to > skarb. > A czy wiele kobiet przedłuża życie bardziej, czy raczej jest zagrażającym życiu przedawkowaniem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:18 ogolnie kobiety sa niezdrowe- majac powyzej 5 partnerek z ktorymi uprawiasz np seks oralny bardzo zwieksza sie mozliwosc zachorowanie na raka gardła po za tym według mnie kiedy sie pieprzysz czy podrywasz laski pracuje tez inna czesc mozgu i np bedac w seksie stajesz sie mniej kreatywny- kiedy tego seksu jest za duzo ogolnie przestajesz miec inne skojarzenia niz tylko seksualne"wszystko kojarzy ci sie z seksem" a to stan zombi Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:13 nie zgadzam sie moja mi skraca- zreszta moi koledzy maja podobnie teraz moze im sie zmieni bo czesc wymieniła 30ki na nastolatki hehehe a moze im sie jeszcze bardziej pogorszy bo nie wydałaja:) to długosci zycia to jest potrzebna fajne dziecko :) i zrównowazona interesujaca kobieta-a takich praktycznie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:20 > nie zgadzam sie moja mi skraca- zreszta moi koledzy maja podobnie Sam sobie taką wybrałeś. > teraz moze im sie zmieni bo czesc wymieniła 30ki na nastolatki hehehe Czyli co, kryterium - wiek i uroda a potem zdziwienie, że w miarę upływu czasu okazuje się, że to zły wybór? > to długosci zycia to jest potrzebna fajne dziecko :) i zrównowazona interesujac > a kobieta-a takich praktycznie nie ma Jeśli chodzi o interesującość to każdy ma inne wymagania, więc nie przesadzaj. :) A zrównoważonych znam wiele/ większość. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:26 powtórze po raz 100000 charakter zmienia sie z wiekiem moze zalezec np tez od wykonywanej pracy np jedna osoba sie w pracy meczy druga nie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:40 Więc może Tobie się zmienił? :P Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Kasa czyni cuda... 28.11.11, 10:10 zawsze sie obciazy kregosłup- jak chcesz ciekawego seksu to lepiej aby partnerka była drobniejszej postury a wolny czas mozesz isc na browca czy kosza:) Odpowiedz Link Zgłoś