tora83 03.12.11, 10:25 wszystko i wszyscy wk**wiają! Jadę po ukojenie do babci. Babcia jest dobra na wszystko <mam nadzieję> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kombinerki.pinocheta Re: Jak mnie 03.12.11, 10:34 A stroj na sylwestra juz kupiony? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 10:39 kombinerki.pinocheta napisał: > A stroj na sylwestra juz kupiony? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jak mnie 03.12.11, 10:38 Przyznaj się! Na babcine ciacho i herbatkę się chcesz wprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 10:39 samuela_vimes napisała: > Przyznaj się! Na babcine ciacho i herbatkę się chcesz wprosić? Ciacha pewnie nie będzie, a z herbatek wolę wino. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Jak mnie 03.12.11, 10:44 Zazdroszczę Ci babci! Ja nie mam, dlatego od czasu do czasu trafia mnie szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 10:45 charles_chaplin napisała: > Zazdroszczę Ci babci! > Ja nie mam, dlatego od czasu do czasu trafia mnie szlag. Ja nie mam nikogo poza babcią, dlatego od czasu do czasu też mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Jak mnie 03.12.11, 10:51 To jedź koniecznie do niej i daj się rozpieścić herbatą z malinami, pierogami, czy ciastem ze śliwkami:-) Ja swoją uwielbiałam:-) Przypomniało mi się jednak, że babcia powodowała u mnie sytuacje stresowe (jedyne!), gdy pytała "a do kościoła chodzisz?"....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 10:55 charles_chaplin napisała: > To jedź koniecznie do niej i daj się rozpieścić herbatą z malinami, pierogami, > czy ciastem ze śliwkami:-) Ja swoją uwielbiałam:-) > Przypomniało mi się jednak, że babcia powodowała u mnie sytuacje stresowe (jed > yne!), gdy pytała "a do kościoła chodzisz?"....:-) Ja moją przyzwyczaiłam już do tego, że nie chodzę i nie ma takiej siły, która zmusiłaby mnie do tego ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:02 charles_chaplin napisała: > Bezbożnica! > ;-) Muszą być i takie na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Jak mnie 03.12.11, 11:07 Tak, tak, żeby praktykujący mieli punkt odniesienia, dzięki któremu poczują się lepsi;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:13 charles_chaplin napisała: > Tak, tak, żeby praktykujący mieli punkt odniesienia, dzięki któremu poczują się > lepsi;-)))) Błagam Cię :) lepsi inaczej chyba :) Albo lepsi, bo co tydzień ładują na tacę zawartość swojego portfela, nabijając kieszenie klerowi :) To ja podziękuję za taką lepszość :) Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Jak mnie 03.12.11, 11:17 Ciiii... Wkraczamy na niebezpieczny grunt;-) A ściany mają uszy;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:20 charles_chaplin napisała: > Ciiii... Wkraczamy na niebezpieczny grunt;-) A ściany mają uszy;-)))) No i co? Boisz sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: Jak mnie 03.12.11, 11:23 Nie, nie boję. Mam ugruntowane poglądy na wiele spraw i potrafię ich bronić. Ale tematy światopoglądowe, kościelne i polityczne wzbudzają niekontrolowane emocje i powinno się je omijać na forach takich jak FK:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jak mnie 03.12.11, 18:02 tora83 napisała: ...nie chodzę i nie ma takiej siły, która zmusiłaby mnie do tego ... :) dlatego, jak na wstępie "wszystko i wszyscy wk**wiają!" :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:22 lew_ napisał: > Tora ja chce slub koscielny z Toba:) Nie ma takiej opcji :) decyzje podjelam juz jakis czas temu :) o czym babcia takze wie :) Aaa i weseliska hucznego tez nie bedzie :) Ale zawsze mozemy wziac slub na Hawajach, ta opcja jakos przemawia do mnie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Jak mnie 03.12.11, 11:27 tora83 napisała: > lew_ napisał: > > > Tora ja chce slub koscielny z Toba:) > > Nie ma takiej opcji :) decyzje podjelam juz jakis czas temu :) o czym babcia ta > kze wie :) Aaa i weseliska hucznego tez nie bedzie :) > Ale zawsze mozemy wziac slub na Hawajach, ta opcja jakos przemawia do mnie bard > ziej. Tora badz rozsadna :) weselisko musi byc,pokryje wszystkie koszta,szkoda ze nie masz dziecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:31 lew_ napisał: > tora83 napisała: > > > lew_ napisał: > > > > > Tora ja chce slub koscielny z Toba:) > > > > Nie ma takiej opcji :) decyzje podjelam juz jakis czas temu :) o czym bab > cia ta > > kze wie :) Aaa i weseliska hucznego tez nie bedzie :) > > Ale zawsze mozemy wziac slub na Hawajach, ta opcja jakos przemawia do mni > e bard > > ziej. > Tora badz rozsadna :) weselisko musi byc,pokryje wszystkie koszta,szkoda ze > nie masz dziecka:) Dziecko moge sobie zrobic w miedzyczasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Jak mnie 03.12.11, 11:39 Tora dziecko to nie warunek,tez moge ci zrobic,ale musialabys wyjechac z polski Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:40 lew_ napisał: > Tora dziecko to nie warunek,tez moge ci zrobic,ale musialabys wyjechac z pol > ski Ej k*wa ... i co jeszcze? Przespać się z Murzynem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Jak mnie 03.12.11, 12:00 Nie z murzynem a ze mna,ale mieszkac bedziemy u mnie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Jak mnie 03.12.11, 11:21 oj tak, babcia jest dobra na wszystko. ustawia mnie zawsze do pionu i daje takiego kopa energetycznego, jak nikt. też jestem dzisiaj lekko podminowana, za dużo sobie założyłam na dzień dzisiejszy i się już zaczynam plątać. i oczywiście zamiast po kolei robić spokojnie, to mam pozaczynane milion rzeczy i weszłam sobie na forum, a co. wrr Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Jak mnie 03.12.11, 11:39 miau_weglowy napisała: > czy ktos wypozycza babcie? :( Moge Cie zabrac ze soba :) tylko szybko sie decyduj, bo zaraz wychodze z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
freyete Re: Jak mnie 03.12.11, 15:24 A może jakieś skażenie w powietrzu?;) Bo ja też tak miałam ostatnio. Wszystko i wszyscy wku*** mnie. Każdy za głośno mówił, wszystko uparło się lecieć mi z rąk, no wszystko nie tak:p W takiej chwili trzeba znaleźć kogoś, kto zajmie myśli. Ale już człowiek myśli, że już jest ok, przeszło, to za chwilę znów jakieś dziadostwo albo ktoś zrobi coś, że nic tylko gryźć;) Wrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jak mnie 03.12.11, 17:45 Odkryj Hunę. Praktykuję od kilku dni i bosko się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig to tak jak mnie 03.12.11, 20:22 wszystko i wszyscy, mam nieustający wkurw od środy. tylko ukojenia nie mogę znaleźć nigdzie, nawet w ramionach męża, nie wspominając już w jego kroku Odpowiedz Link Zgłoś