paczka_kaczka 07.12.11, 13:32 zaczynaja grać leci i leci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudenko Re: last christmas 07.12.11, 13:42 trzeba to przetrwac i na kazdym kroku choinka Odpowiedz Link Zgłoś
paczka_kaczka Re: last christmas 07.12.11, 13:45 rudenko napisała: > trzeba to przetrwac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: last christmas 07.12.11, 13:49 ja - jak stawiam choinke 1.go grudnia - to stoi u mnie do 31.go stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
charles_chaplin Re: last christmas 07.12.11, 20:48 W Trójce grają mniej kiczowate pieśni:-) Nie ma czego żałować;-) www.youtube.com/watch?v=a8qE6WQmNus Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: last christmas 07.12.11, 13:52 I Kevin zaraz pójdzie w tv. To, że tv puszcza to do wyrzygu, to rozumiem, takie ich prawo. Ale, że na allegro w dziale filmy są chętni, żeby to kupić to tego się nie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: last christmas 07.12.11, 14:00 kevin byl juz wczoraj, ale do swiat puszcza jeszcze z 5 razy i dodatkowo 1x w Wigilije. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: last christmas 07.12.11, 14:11 a poza tym dłuzsze bloki reklamowe a w nich same perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Cos im się musiało pomylić 07.12.11, 14:16 Jaki christmas? Niedługo Święto Przesilenia Zimowego - początek następnej kiltowej pory roku. Powinni coś z Braveheart zapodać. Odpowiedz Link Zgłoś
black_anorak Re: last christmas 07.12.11, 14:21 Niewiem, sansa 16 GB pamięci i dobre słuchawki skutecznie eliminują ten kłopot :) Jeszcze lepiej nie odwiedzanie tzw galerii, co też da radę zrobić. --- Find a Better Way of Life! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: last christmas 07.12.11, 14:27 w galerii ustawia sie vol w odtwarzaczu na 75%. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: last christmas 07.12.11, 14:31 > w galerii ustawia sie vol w odtwarzaczu na 75%. Tylko jak wtedy podziwiać sztukę? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: last christmas 07.12.11, 14:40 trzeba uwazac, zeby podziwiajac tylek sztuki nie wpieprzyc sie centralnie w slup, lub nie poleciec na ryj po schodach ruchomych. BHP (gdzie P=podziwianie) przede wszystkim. P.S. Jesli idziemy z dziewczyna (wlasna), narzeczona (wlasna lub cudza [tutaj nie ma wiekszej roznicy]), zona (patrz podpunkt narzeczona) podziwiac sztuki nalezy dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: last christmas 07.12.11, 22:26 W porządnych galeriach nie ma słupów, właśnie ze względów bezpieczeństwa. P.S. Przy cudzej narzeczonej sztukę można podziwiać zdecydowanie mniej dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: last christmas 07.12.11, 15:26 ja tam mam już wystrój świąteczny w domu, tylko do szczęścia śniegu brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: last christmas 07.12.11, 16:27 ale ja to uwielbiam! młodość mi się przypomina! dziewczęciem będąc widziałam się (oczami duszy) na miejscu dziewczyny George Michaela. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: last christmas 07.12.11, 23:20 beata.1968 napisała: > ale ja to uwielbiam! młodość mi się przypomina! dziewczęciem będąc widziałam si > ę (oczami duszy) na miejscu dziewczyny George Michaela. Jakoś tak mi dziwnie jak pomyślę, że prędzej puściłby oczko do mnie niż do Ciebie, ale co tam. Nie za to go lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: last christmas 07.12.11, 22:11 yutuba nie masz? ja se w lipcu puszczałem, jak mnie naszło, teraz jakoś nie mam klimata na święta Odpowiedz Link Zgłoś