Dodaj do ulubionych

zauważyłem, że

16.12.11, 00:35
z roku na rok jak widzę czy to w Internecie czy w jakiejś gazetce zdjęcia i nazwiska polskich celebrytów to coraz częściej nie kojarzę ludzi

Celebryta tu, celebryta tam, a ja ludzi pierwszy raz na oczy widzę i nawet nie wiem czym się zajmują :)

Obserwuj wątek
    • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 00:37
      To pseudo gwiazdeczki, mam to samo.
    • hotally Re: zauważyłem, że 16.12.11, 00:48
      ciesz się, że Mnie kojarzysz :))))
      • jan_hus_na_stosie2 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 00:52
        jako celebrytka powinnaś zmienić layout bloga na jakiś nowoczesny i bardziej odjazdowy bo obecny nieco myszką trąci ;)

• hotally Re: zauważyłem, że 16.12.11, 00:55
          a zrobisz Mi?:)
          • jan_hus_na_stosie2 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:09
            teraz mam sporo rzeczy na głowie i nie za bardzo mam czas (stąd moja rzadsza obecność na forum), zgłoś się w drugiej połowie stycznia :)

• hotally Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:36
              ooo :))) prezent imieninowy :D
              • senseiek Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:52
                Ale odwdzieczysz mu sie nalezycie?? ;))

Tak zeby mu palka spuchla na co najmniej tydzien ;)
    • martishia7 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 00:58
      To nic, włącz sobie MTV :D
      Ostatnio ktoś (Salma?) linował ranking najseksowniejszych facetów wg jakiegoś Pipla, czy coś takiego. Na 10 chłopa znałam chyba jednego, reszta nieznana z imienia jak i z gęby.
      • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:02
        wiesz, to też zależy od tego ile masz wiosen na kuncie. Zapytaj byle gnojka, kto to Villas, Ciechowski,czy inni z lat 90 np. Ni huhu, żaden nie będzie kojarzył;-) Ja natomiast gubię się w nowościach, cholernie duży teraz rynek i mało rozpoznawalni ludzie, bo zbyt pospolici
        • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:43
          Bo celebryta, jest znany z tego, że jest znany ;) A ty tu wyjeżdżasz z Ciechowskim, czy Villas.
          • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:45
            Nie pij tyle;-p
            • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:48
              Teraz mi to mówisz :p
              • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 01:53
                Wróć do imprezy;-p
                W temacie.Villaska jest niby nieznana?Ciechowski niby wypierdek?Naraziłaś się kseni;-)
                • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:02
                  Nie to chciałam powiedzieć. Źle się zrozumiałyśmy. Celebryta, to ktoś kto jest znany, bo znany głównie z salonów. Ciechowski czy Villas, dokonali czegoś w życiu. Mieli talent i go wykorzystali.
                  • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:05
                    www.youtube.com/watch?v=naCs44GDXEQ
                    ze specjalną dedykacją :)
                    • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:08
                      I dorzucę
                      www.youtube.com/watch?v=8HXoKoH5FIM
                      i dzięki za przypomnienie bo dawno nie słuchałam Republiki :)
                      • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:10
                        Już się nie podlizuj, jest ok;-);-);-)
                        • best.yjka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:13
                          Się nie podlizuję. Bo Villas nie lubię.

TSA
                          www.youtube.com/watch?v=XjuAjyg89qI
                          • kseniainc Re: zauważyłem, że 16.12.11, 02:19
                            Też jej nie kochałam;-)Luzing
    • ursz-ulka Re: zauważyłem, że 16.12.11, 08:45
      Chyba o to chodzi, żeby właśnie w ten sposób ci nieznani się wylansowali i byli kojarzeni, bo bywają na portalach.
    • amanda-lear Re: zauważyłem, że 16.12.11, 09:32
      No jak nie wiesz jak wiesz? Celebracją się zajmują, celebracją;)))
    • gobi05 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 09:40
      > Celebryta tu, celebryta tam, a ja ludzi pierwszy raz na oczy widzę i nawet nie
      > wiem czym się zajmują :)

Nawet lepiej, że nie znasz ich dorobku, bo jakbyś zaczął porównywać do prawdziwych osobowosci, to mógłbyś wpaść w depresję.

Na szczęście dla ekonomii wciąż rodzą się nowi odbiorcy kultury. Pamiętam, jaki zachwyt moich dzieci budziło Ich Troje - odkrywcze teksty, rewelacyjna muzyka, nieszablonowy image ;-) i do tego poczucie wspólnoty pokoleniowej. Podobnie jest teraz z niechęcią do słynnego Justina B. Ja nawet nie mam ochoty go niecierpieć. I podobnie z zachwytem nad Kubą W.
      • khadroma Re: zauważyłem, że 16.12.11, 09:49
        Tendencja jest taka: systematyczny wzrost populacji celebrytów.
        Prognozy na rok 2020:
        87% społeczeństwa - celebryci, 13% - zwykli obywatele, których zadaniem jest podziwianie celebrytów.
    • ka-mi-la789 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 12:29
      Jako celebryci zapewne zajmują się celebracją. Siebie. A w ogóle, to czepiasz się szczegółów. Skoro pąredachtór mówi, że kawał plastiku na zdjęciu jest znany, to znaczy, że jest znany (choćby tylko rzeczonemu pąredachtórowi). Przyjmij do wierzenia zamiast rozkminiać.
    • fizykakwantowa Re: zauważyłem, że 16.12.11, 14:25
      a ja niedawno sobie uświadomiłam z całą moca starzenie. Bo ja się niby czuję taka sama, wcale nie stara, a ci , co ich podziwiałam, słuchałam, ekscytowałam się nimi i byli tylko trochę starsi ode mnie, w sensie ja byłam nastolatką, a oni przed trzydziestką, ale plus minus gwiazdy mojego pokolenia- SĄ STARZY! albo co najmniej w srednim wieku! Mają dorosłe dzieci! Kora. Armia. Dezerter. No, Kora zawsze miała. Ale ona ma teraz 60 lat! Jak żyć panie premierze?!
      Moi właśni znajomi maja córkę, co właśnie kończy 18 lat... Na szczęści innym znajomym, w tym samym wieku właśnie urodziło sie pierwsze dziecko, więc nie jest tak źle...:)
      • amanda-lear Re: zauważyłem, że 16.12.11, 14:37
        Tak żeś zamotała,że nie jestem w stanie stwierdzić ile Ty masz lat;)
        Obstawiam przedział między 35 a 45;)
        Biorąc pod uwagę standardy forumowe, to fakt...stara już jesteś;)))
        • fizykakwantowa Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:02
          hi hi, no faktycznie, jak czytam teraz, to troche mi bełkot wyszedł:) ale Ty jesteś mądra i obstawiasz słusznie:))) choć akurat mój "prawdziwy" wiek nie ma takiego znaczenia, bardziej chodzi o to, że zauważam upływ czasu, nie po sobie, a po innych- co w sumie jest banalne i głupie, ale trudno:)
          • amanda-lear Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:06
            fizykakwantowa napisała:

> hi hi, no faktycznie, jak czytam teraz, to troche mi bełkot wyszedł:) ale Ty je
            > steś mądra i obstawiasz słusznie:))) choć akurat mój "prawdziwy" wiek nie ma ta
            > kiego znaczenia, bardziej chodzi o to, że zauważam upływ czasu, nie po sobie, a
            > po innych- co w sumie jest banalne i głupie, ale trudno:)

Nie martw się...ja szukam kremów dla 25 latek, także luzzzz;)
    • anna_sla Re: zauważyłem, że 16.12.11, 14:39
      ja też. To dlatego, że w ogóle nie interesuję się tym światkiem. Wstyd przyznać, ale nawet większości "znanych", o których głośno się mówi, polityków nie znam. Wiem który to Tusk, Kaczyński, nasz pan prezydent i jeszcze może kilku, a reszta to jakaś abstrakcja.
      • amanda-lear Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:08
        Nie kłam...nie wiesz kto to prezydent, ale Ci powiem nazywa się Bronek Komorowski;)
    • nosorozecwlochaty Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:16
      Clou jest w tym, że celebryci się NICZYM nie zajmują poza byciem celebrytą i bywaniem na salonach :)

Później powstają na Pudelkach i Plotkach newsy typu: zobaczcie kto założył taką krótką obcisłą sukienkę. Nie powiem, czasem klikam i się gapię :)

Ale istotnie zaczynają mi się te laski już mylić :)
    • beata.1968 Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:25
      Za starej Polski były tylko 2 programy ,parę seriali powtarzanych często i twarze można było zapamiętać. Teraz programów mnóstwo , serialików milion i jak zdarzy mi się czasem zerknąć na Taniec z Gwiazdami to za boga nie wiem kto tancerz a kto "gwiazda".
      • simply_z Re: zauważyłem, że 16.12.11, 15:30
        gorzej ,jak tancerz staje sie bardziej rozpoznawalny:)
        • azjaodkuchni Re: zauważyłem, że 16.12.11, 17:41
          Mam tak samo myślałam, że to przez emigrację, ale widzę, że nie jestem jedyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka