kopov 03.06.04, 16:25 dlaczego do oślej ławki, było wesoło, nikt się nie obraził P.S. słowa uznania za odmianę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
admin_kobieta Re: do AK 03.06.04, 16:29 było trochę zbyt wulgarnie ps. jaką odmianę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: do AK 03.06.04, 16:31 na lepsze - to komplement ( przynajmniej miał być ):) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: do AK 03.06.04, 16:36 Brzmi to bardziej jak próba przekupstwa niż komplement. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: do AK 03.06.04, 16:39 a jaki ja miałbym w tym interes, nie wydaje mi sie żeby to był podstęp z mojej strony. Jest lepiej i kropka To dlaczego tym nie powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: do AK 04.06.04, 08:26 kopov napisała: > a jaki ja miałbym w tym interes, nie wydaje mi sie żeby to był podstęp z > mojej strony. Jest lepiej i kropka To dlaczego tym nie powiedzieć? kopov, przeciez widzisz ze nie ma z kim dyskutowac. daj se spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: do AK 04.06.04, 08:26 admin_kobieta napisała: > Brzmi to bardziej jak próba przekupstwa niż komplement. > ;-) hahaha, a za kogo ty sie uwazasz, zeby cie przekupywano? moze nazwiesz sie niedlugo Bogiem? troche wiecej zdrowego rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach oto koleny przyklad niekompetencji 04.06.04, 08:24 admin_kobieta napisała: > było trochę zbyt wulgarnie > > ps. jaką odmianę? Nie sądzi pani, pani admin, ze to co pani napisla sie wzajemnie wyklucza? niech sie pani zdecyduje: bylo zbyt wulgarne czy troche. Odpowiedz Link Zgłoś
oralhella Re: oto koleny przyklad niekompetencji 04.06.04, 14:37 kobieta_na_pasach napisała: > admin_kobieta napisała: > > > było trochę zbyt wulgarnie > > > > ps. jaką odmianę? > > Nie sądzi pani, pani admin, ze to co pani napisla sie wzajemnie wyklucza? > niech sie pani zdecyduje: bylo zbyt wulgarne czy troche. Jak smiesz wytykac cokolwiek corce soltysa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: oto koleny przyklad niekompetencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 14:48 fakt, nie godzi sie Odpowiedz Link Zgłoś