Dodaj do ulubionych

Frustraci.

05.06.04, 12:29
Jak zachowuja sie sfrustrowani mezczyzni ? Ci, ktorzy nie moga zdobyc
kobiety, ktora im sie podoba, ci, ktorych nie stac na romantyczne randki w
dobrej knajpie, ci zakompleksieni.. Przykladem jest taki poximol:
- obrzuca blotem inne kobiety
- udaje, ze mu na niczym nie zalezy, choc jest slaby, zgrywa macho
Takich facetow jest niestety wiecej. Jakie "piekne" zachowania, moze
przyklady zaobserwowalyscie ?
Obserwuj wątek
    • poxipol1 Re: Frustraci. 05.06.04, 12:33
      a gdzie obrzucilem blotem jakas kobiete? poza tym skad wiesz ze jestem
      mezczyzna?
      • amanda22 Re: Frustraci. 05.06.04, 12:40
        poxipol1 napisał:

> a gdzie obrzucilem blotem jakas kobiete? poza tym skad wiesz ze jestem
        > mezczyzna?

Faktycznie, nie wiem czy jestes mezczyzna. Bo jakis taki za bardzo damski
        jestes :)))
    • Gość: Frustrat cienias Re: Frustraci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:40
      Jestem frustratem bo nie mogę mieć każdej modelki z CKMa! To mnie tak denerwuje
      że nie jestem w stanuie myśleć o niczym innym! Jestem świadom tego jakie gówno
      sobą reprezentuję i jaką żałosną szmatą jestem! Żadna (nawet najgorszy
      najtłustszy, garbaty paszczur) mnie nie chce! A tak poważnie - frustracje rodzą
      się w głowie a nie na zewnątrz. Jeśli ktoś czuje się słaby, zawsze będzie
      udawał że jest odwrotnie. Chyba że dojrzeje i odkryje, że pracą i cierpliwością
      można wiele zmienić. Wiem to po sobie - część rzeczy które uważałem za żałosne
      w moim wykonaniu udało mi się poprawić... Inne pewnie zostały. Ale nieważne...
      myślę że facetów bardziej frustruje przegrany mecz niż to że jakaś gościówa da
      mu kosza... w końcu jest tyle innych, no chyba że to poważna miłość...
      • amanda22 Re: Frustraci. 05.06.04, 12:45
        przypomnial mi sie moj byly sasiad. Slini sie na widok kazdej przechodzacej
        obok jego ogrodka babki, by po chwili cholernie ja skrytykowac: krzywe nogi,
        gruby tylek, to i tamto.. Sam sasiad gruby, lysy i zadna go nie chce. On zdaje
        sobie doskonale z tego sprawe i jakby na zapas probuje powiedziec swiatu "zadna
        mi sie nie podoba, zadnej nie chce, kazda jest bee" To taka obrona, aby nie byl
        postrzegany za "przegranca" ale za silnego wybrednego faceta, ktory nie chce
        pierwszej lepszej.
      • poxipol1 Re: Frustraci. 05.06.04, 12:57
        no fakt a niedlugo Mistrozstwa Europy wiec frustratow przybedzie, oj juz sie
        boje o to forum, do Poxipola dolalczy jeszcze Kropelka i Poxilina
    • senne_marzenie Re: Frustraci. 05.06.04, 12:44
      przede wszystkim publicznie obrzucaja blotem kobiete, ktora ich 'odtracila':)
      • poxipol1 Re: Frustraci. 05.06.04, 13:02
        kobieta ktora odtraca wartosciowego faceta, tylko dlatego ze woli napic sie
        piwa do kolacji jest zalosnym przykladem braku inteligencji emocjonalnej,
        dlaczego do tej pory zadna dziewczyna ze mna nie zerwala, a juz wiem mam ladne
        oczy i kaloryfer na brzuchu, ale nie gole klaty bo mi sie nie chce troche
        grymasza na to w lozku ale coz, jak im galki oczne kreca baczki z rozkoszy to i
        ta nieogolona klata jakos ujdzie, a potem ja szybciutko siup 100 PLN z jej
        portfela i ihaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka