kbjsht 13.01.12, 22:14 ...rozmawialiście z kimś obcym np w pociągu, dał wam swojego emaila i myśląc o nim nie wiecie, czy napisać,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: czy kiedykolwiek 13.01.12, 22:16 Nie. Wtedy jeszce nie było emaili. Ale i tak było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: czy kiedykolwiek 13.01.12, 22:21 tak, ale nie odpisalam. Jestem traba. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: czy kiedykolwiek 13.01.12, 22:31 Zazwyczaj się wie czy napisać, a z ciekawości, jaka relacja :>? Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 12:05 to Amerykanin, sam zagadał (mówił po Polsku), myślę,że relacja dosyć ciekawa i różnie mogłaby się rozwinąć, bynajmniej oboje 'single', różnica wieku 4 lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 12:08 kbjsht napisała: [...], bynajmniej oboje 'single', podziel się rozterkami ze swoim partnerem Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 12:52 chersona napisała: > kbjsht napisała: > [...], bynajmniej oboje 'single', > > podziel się rozterkami ze swoim partnerem o języku mój polski, pomyliłam się. mialo być 'przynajmniej', nie 'bynajmniej.. za dużo rzeczy robię jednocześnie chyba.. ajć;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 12:09 W sumie to miałam na myśli relację pociągu, bo ostatnio słyszałam historię podobną, więc dopytałam :D Jeśli to jakiś odłam chrześcijaństwa, to łaj not? Cóż, widać, że Cię coś ciągnie, mail to jeszcze nie deklaracja przed ołtarzem, więc go for it :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy kiedykolwiek 13.01.12, 22:36 napisz mu, ze dostalas spadek $ 20 mln ale zeby go zrealizowac i oczywiscie podzielic sie 60%-40% z mailodawca musi ci wplacic na konto 20k zl na niezbedne oplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
caloka Re: czy kiedykolwiek 13.01.12, 23:39 Nie, maila się nie zdarzyło:) Skoro myslisz o nim, to pisz. A co Cie powstrzymuje lub kusi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 12:06 powstrzymuje mnie trochę różnica religii, jego wiara jest 'pochodna' od katolicyzmu, nie katolicyzm, a ja dosyć mam rozczarowań..;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nigdy 14.01.12, 12:59 kbjsht napisała: > ...rozmawialiście z kimś obcym np w pociągu, dał wam swojego emaila i myśląc o > nim nie wiecie, czy napisać,czy nie? nie, nigdy nam sie nie zdarzylo. zastanawiamy sie, czy owa osoba nam sie podobala i czy warto do nie napisac - czy nie i decyzje podejmujemy sami a nie pytamy na foro obcych ludzi, ktorzy g... moga Ci tu doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: Nigdy 14.01.12, 13:04 chciałam tylko wiedzieć, czy ktoś miał podobną sytuację;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Nigdy 14.01.12, 13:09 kbjsht napisała: > chciałam tylko wiedzieć, czy ktoś miał podobną sytuację;) z mojej wypowiedzi wynika chyba dosc jasno, ze ktos mial podobna sytuacje i jest rowniez napisane, co w tej sytuacji ktos zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 13:18 Jak Amerykanin to bierz. Kolezanki beda ci zazdroscic, a moze i do nju jorku cie zabierze. Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 14:40 haha i to jest polskie podejście! :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jeszcze bardziej ruskie :) 14.01.12, 14:48 kbjsht napisała: haha i to jest polskie podejście! :D Poprzez portale internetowe 15 tys. Rosjanek rocznie znajduje sobie mezow na Zachodzie. Polskich danych niestety nie mam, ale bierz sprawe w swoje rece :) Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: jeszcze bardziej ruskie :) 14.01.12, 15:00 haha,mówisz? zastanowię się...;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: czy kiedykolwiek 14.01.12, 17:13 hehe, codziennie spotykam się z obcymi ludźmi, którzy na koniec spotkania dają mi nie tylko maila, ale i sporo innych informacji o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś