net.mynia 19.01.12, 08:48 o ,, nudnym facecie " więc ja mam inne pytanie, zainspirowana wczorajszym wątkiem... Kiedy waszym zdaniem można powiedzieć że związek jest nudny a kiedy nie nudny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Wczoraj było 19.01.12, 08:50 Boszzz, coraz gorzej jest :/. Związek jest nudny jak się w nim nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:53 a jak sie nudzi nie bedac w zwiazku? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:00 soulshunter napisał: > a jak sie nudzi nie bedac w zwiazku? To nie można mówić o nudnym związku. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Wczoraj było 19.01.12, 14:26 soulshunter napisał: > a jak sie nudzi nie bedac w zwiazku? to jeszcze gorzej i bedzie sie nudzic w ewentualnym zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:00 W związku trzeba potrafić się czasem ponudzić;-)Choć nie uznaję tego słowa-ja się nigdy nie nudzę, jak można się generalnie nudzić?Nudlować tak, ale nudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
dangerous.mistress Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:01 No, kto to powiedział: "Inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi"? Nie pamiętam, ale coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
dangerous.mistress Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:00 Związek jest nudny, jak pozwolisz na to, żeby był nudny. POZA TEM (jak mówi Prezes ;)) są tacy co lubią jak jest nudno, spokojnie, zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia465 Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:47 Mój związek jest nudny! Mój facet wraca z pracy, ja pracuję dorywczo co 2 dzień i po 17 jesteśmy w domu i podobnie jak poprzednia autorka, też siedzimy w domu, cos sie ugotuje, pozmywa, jakiś film i tak dzień po dniu. Czasami pójdziemy do sklepu czy na spacer, czsami też do znajomych ale to jest nasza jedyna rozrywka. Nie mamy kasy na wyjścia typu kino, restauracja czy wyjazd na weekend. Tak więc każdy dzień jest do siebie podobny :/ miałam z tego powodu doły, załamania nastroju itp. ale teraz powoli się do tego przyzwyczajam i jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:51 jest wiele sposobów na miłe i bezpłatne spędzanie czasu.Najwidoczniej Wam tak pasuje i żadne nie wychodzi z inwencją ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia465 Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:55 kseniainc napisała: > jest wiele sposobów na miłe i bezpłatne spędzanie czasu.Najwidoczniej Wam tak > pasuje i żadne nie wychodzi z inwencją ;-p To może podasz kilka przykładów? Oprucz spacerów nie da się inaczej spędzić czasu ( bezpłatnie ) ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:03 Oj, na łatwiznę idziemy;-p Ja rozwiązuję krzyżówki z moim misiem(koszt może i jest-niewielki) Gramy w scrabble-ale fakt, trzeba je mieć Gramy w boule, też trzeba mieć Karty, bierki, chińczyk, piłka,kości, ćwiczymy pisanie na klawiaturze-darmowy program z neta("mistrz klawiatury"-polecam) i wiele, wiele innych rzeczy pożna robić razem nie nudząc się. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:03 Nie wiem, skąd jesteś, ale zawsze może zaprzyjaźnić się z ludźmi w podobnej sytuacji i razem z nimi coś organizować. Moze ktoś ma działkę i tam można się czasem wybrać. Sprawdzaj repertuar centrów kultury, ogłoszenia na słupach ogłoszeniowych i w serwisach internetowych swojej miejscowości. Ostatecznie graj w warcaby, bierki, monopol i rób domowe karaoke.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:10 prosz - przyklad nr 1: kupujesz slownik ortograficzny i studiujesz przez cale popoludnie roznice pomiedzy slowami oprucz i porócz. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:16 Jesteś nieludzki! Py.Sy. Proszę o kopniaka do roboty :/. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:25 a szpicruta na goly tyleczek moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wczoraj było 19.01.12, 13:49 Dziękować. Tera przerwa na lancz. Po przerwie proszę znowu o kilka bacików, żebym sobie przerwy nie przedłużyła przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Wczoraj było 19.01.12, 09:54 kup skrzynke wodki i zapros okolicznych meneli. Na pewno juz nigdy nie bedziecie sie nudzili. Odpowiedz Link Zgłoś
last_unearthly Re: Wczoraj było 19.01.12, 13:35 Jak mieszkasz w mieście to w muzeach są dni, kiedy wstęp jest wolny, trzeba tylko pogooglać:) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Wczoraj było 19.01.12, 17:35 sylwia465 napisała: > pracuję dorywczo co 2 dzień > Nie mamy kasy na wyjścia typu kino, restauracja czy wyjazd na weekend. nie widzisz związku między jednym a drugim leniu? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:02 Związek jest nudny, jak sobie uzmysławiasz, że z tym, z kim jesteś w związku zrealizowałaś już wszystkie pomysły i jak się jutro obudzisz, to nie będzie nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wczoraj było 19.01.12, 10:29 nudny jest wtedy, gdy jest nudny. mam nadzieję, pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Wczoraj było 19.01.12, 12:36 W każdym związku w końcu robi sie nudno. ale to jest chyba normalne i mnie to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_diablicy Re: Wczoraj było 19.01.12, 12:43 Kiedy w sypialni unosi się zapach siarki i snopy iskier wyskakują spod kopyt, to wtedy związek nie jest nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Wczoraj było 19.01.12, 12:44 > Kiedy w sypialni unosi się zapach siarki i snopy iskier wyskakują spod kopyt, t > o wtedy związek nie jest nudny. Czyli facet ma pierdziec pod koldra i pozniej podpalac zapalniczka. Aha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek 3x dziennie lód - nie nudny.. ;) 19.01.12, 12:43 3x dziennie lód - nie nudny.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Wczoraj było 19.01.12, 12:57 Kiedys techniczka, ktora miala mi pomagac zapytala czy mam w pokoju w pracy radio.Odpowiedzialam, ze nie. Ona skwitowala: "to nuda". Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wczoraj było 19.01.12, 14:36 jak to leciało? Tylko nudni ludzie się nudzą. Nie rozumiem, co to za związek, który jest nudny. Jest tyle tematów do rozmów, można dzielić się przemyśleniami egzystencjalnymi, politycznymi, społecznymi, można obgadywać sąsiadów, można wyciągać stare sprawy i robić awantury. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden wszystko mozna... 19.01.12, 16:59 byle z wolna i z ostrozna... pytanie tylko: - po co ? Odpowiedz Link Zgłoś